43

vlady

преди 2 години

Висшето ръководство решава докога монасите и свещениците са нужни на Земята. Когато завършат задачите си ги повиква да се отчетат за дейността си. Затова не е редно да се ваксинират, а да се молят усърдно и началството да ги задържи по-дълго на този свят.

42

ЕЕМ

преди 2 години

Грешници.

41

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Преди две години в същото свето заведение имаше натръшкани повече от 60 монаха с диагноза негонококов уретрит - нещо като мъжка гонорея предавана по полов път, а във въпросната обител не съм чувал да има жени. Следователно, краят остава за вас. Loool

40

Анонимен

преди 2 години

Направихте нова религия от тази ваксина и искате да унищожите другите.

39

Беновска пита

преди 2 години

А бе тия монаси нали всеки ден се молят на Господ?? Нали въздава справедливост и възкресява!! И сега - кво прайм?? Само питам!!

38

Анонимен

преди 2 години

Не убивайте монасите за да превземете Атон.Ще дойде Видов ден.

37

Анонимен

преди 2 години

Да са се ваксинирали! И православната църква, и католическата, и исляма , и в Израел призовават за ваксинация. Сектантите си играят с огъня обаче.

36

Пророк Антиваксарий

преди 2 години

Анатема за всички слуги на дяволските инжекции! Във вечни адски мъки ще пиете от чашата на гневът божий!

35

Аул

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 " Казавам се Аул и съм първороден син на Аспарух. Майка ми е изида, но тя не знае. Мой братовчед е Симеон Велики и Черноризец Храбър. Техен брат е Кирил и Методий / те са едно и също лице /. Още от малък съм закърмен с кобилско мляко и мляко от оная работа на коня. Ваксини по наше време нямаше ". Бог да прости монасите от Атон.

34

.

преди 2 години

Починали са ВАКСАНИТЕ!!! Господ да им даде прошка на греховете, амин!

33

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните са избрани от господ. Той си ги прибира.

32

Това значи

преди 2 години

Че ваксини те не работят

31

Виктор Николаев,Нова

преди 2 години

А защо не са се ваксинирали?! Ваксината спасява животи! Аман от антиваксери! Всеки, който не се е ваксинирал, да изтича веднага да го направи!

30

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Няма грамотен човек,който към днешна дата в Майка България да бъде приет за Свой. Свикнал съм. Нмирам се във Франция и продължавам своите изследвания. Не е въпрос на политика,а на научна страст. Наследник съм на Вокил по майчина линия у следвам инструкциите на своите заветни Баба Надежда и Дядо Стоил. Не лъжа в нищо. Обичам Родината си. Ако някой иска да ми опонира,нека го стори с аргументи,а не с безпочвени обвинения,че съм луд. Да живее Комунизмът! Не на продължаващото фашистко османско робств

29

До Веселинъ

преди 2 години

Ти си толкова зле, че сам не се усещаш.

28

Краят на дните

преди 2 години

Писано е, че накрая "живите ще завидят на мъртвите".

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Dio n(h) Иисус. Истинският Иисус е Българо-Французина и Келт ДИОНИСИЙ, а не некакъв евреин от Назарет,сиреч градът на поробените ,които в наше време наричаме "хазари". Н-ореминава в глухо семитски Х..АЗАР-ет. Евреите НАЗАРетяни са арменците,турците,грузинците,германците,част от руснаците,азарбеджанците,викингите. Пожелавам Ви приятна вечер! Поздрави от Българските земи в Тракийска Франция(макар и под испано-немска фашистка окупация към днешна дата)

26

Ken

преди 2 години

Да разбираме, че Българския Зографски манастир е загубил брат си от ковид.

25

До 26

преди 2 години

Чети,там пише насилствено.неграмотен.

24

Анонимен

преди 2 години

Е нали там са изолирани, как така