100

Щерев

преди 2 години

Къде е ДАНС, ТОВАе сепаратизъм веднага арест.

99

Грир

преди 2 години

Победител, ке ни се фанете и ти и дедо ти за кривите

98

Анонимен

преди 2 години

Браво на Петков.

97

Анонимен

преди 2 години

Аз ли нещо не схващам или това си е за нота на външното ни министерство.Много е нагъл на фона на уж одобряване на комуникацията между двете държави.

96

A бре СтеВчо

преди 2 години

Дедо ти е Българих. Ти какоф си?

95

Анонимен

преди 2 години

Ние пазим личноста и индивидуалноста.Затова в конституцията няма право да се създават групи с етнически и с други негативни явления.Как се изказваш,от името на всички граждани.Това е противоконституционно.Всеки гражданин да прецени индивидуално,дали е враг или не.Даже да има един против,това означава,че му се нарушават правата и може да те осъди в Стазбург.Така ,че за мен Пендаровски не е враг.

94

Анонимен

преди 2 години

За теб може да е враг,за мен не е.Ние според конституцията сме държава на индивидуални граждани и не е правилно да се изказвашюот името на група на хора,а само за себе си.

93

Анонимен

преди 2 години

Гражаните в България и народите в Македония(това е според конституциите на двете държави),винаги са страдали от няколко неща ,а това са:завист,зло,ненавист,алчност и най-вече омраза към всичко добро ,ново и различно.

92

Анонимен

преди 2 години

В България има Македонски културни организации. Аз съм член на такава - Македонско Културно Просветно Дружество Гоце Делчев - организация на българите от Македония и техните потомци. ОМО е противозаконна организация, който се среща с такива хора е ВРАГ.

91

toti

преди 2 години

Жал ме е за побите от България в Македония,но всеки си избира съдбата,аз помня как ние сме си избивали семейства,девойки си връзвали косите и умирали за България,а в 21 век да слогуваш на безбож ници е самоубийство!!!

90

Благоевград

преди 2 години

Браво !!! Само напред ОМО ,, Илинден ,, !!!

89

Анонимен

преди 2 години

След подобна среща - тотален бан на членството на ФИРОМ в ЕС

88

Разделяй и владей...

преди 2 години

Ако един народ е единен НИЩО не може да го унищожи.... обаче, в момента държавата ни е пред пълен колапс и то защото отделяме цялата си енергия да се дъвчем един друг вместо заедно да си решим проблемите . Това прекрасно устройва управниците ни - явни и тайни слуги на външни господари. Разбити сме на малцинства и насъскани един срещу друг. Имаме ромско малцинство... македонско малцинство... едни са комунисти... други са атлантици ... ***... вегани... лгбти... партийци разни. ..НАРОД НЯМА.

87

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименНие българите не мразим македонците, и сме доволни че Живков умря като куче.

86

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименНа турците логиката не им е силната страна.

85

Анонимен

преди 2 години

До дядо йоцо гледаЕ ВСЕ ПАК НЕ СИ ЛИ ДОВОЛЕН,ЧЕ ВКАРА СУМА ТИ МАКЕДОНЦИ В ЗАТВОРА И СЕ ОПИТА ДА ГИ ИЗСТРЕБИ...САМО ЗАРАДИ ТОВА ТРЯБВА ДА ГО ВЕЛИЧАЕШ И ДА НЕ ГО ОСТАВИШ ДА УМРЕ КАТО КУЧЕ!!!НАЛИ?

84

Анонимен

преди 2 години

За малцинство трябват хора. Навремето югославските служи купиха няколко стотин души. Югославия беше богата и сравнително свободна. Ние - не. Оттогава насам нови етнически македонци, модел УДБА няма. Северната няма пари - ще изкара с издръжката на тези няколко десетки души, ще им пише съдебните дела в Страсбург и това е. Нека им се пазят индивидуалните права и това е.

83

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДА ЗНАЕМ ГО ТОВА...ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БРЕЖНЕВ А НЕ ЖИВКОВ,КОЙТО ВИ ПОСТРОИ ТОПЛОФИКАЦИЯ,КОЯТО ИМА ЗА ЕДНА ГОДИНА 2 МЛРД ЛЕВА НОВИ ДЪЛГОВЕ...

82

Анонимен

преди 2 години

Един референдум в Пиринско и манипулациите ще лъснат.Колкото и продажници да са купили,не могат да купят цялото население.В Македония е излишно да се прави,защото там мозъците отдавна са промити.

81

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименТочно затова не го гръмнахме. За да умре като куче. И къде писането ми видя да го величая.