48

Анонимен

преди 2 години

Кофти матрял е тоя!Щом се е разкаял и почнал и децата в училище да агитира,значи никакьв истински СС-овец не е бил!Ееех,где са тия истински германци,истински войници и мьже с истинска желязна дисциплина?!Край-няма такива вече!

47

Българ

преди 2 години

Хитлер е бил едно ***, инструмент на кукловодите да завладеят и унищожат СССР. Ама сметките им излязоха криви...

46

арбайт махт фрай

преди 2 години

Като прочетох за 6 млн евреи и спрях да чета!Само ще добавя,че след края на войната евреите в Европа са повече от колкото преди това!Има си официални документи,които много пречат на ционистите!А тоя човечец просто заработва някое евро,нищо повече!

45

Марк Твен

преди 2 години

Всички народи се мразят помежду си и всички заедно мразят евреите.

44

Друг

преди 2 години

До АнонименТози Ханс е роден през 1927г+6г.=1933г.ученик.А 17-18г.е към 1944-45г.А днес е на 93г.

43

Shark

преди 2 години

А я си представете, че изходът от ВСВ беше друг. Как ви се вижда Европа, ако Хитлер беше победил? Моят отговор е кратък - нулева толерастия! Кой както иска, така да го разбира! И е време германците да спрат да се самообвиняват и да имат комплекси, защото заради тях и комплексите им, насаждани с години след ВСВ Европа се напълни с ***.

42

Анонимен

преди 2 години

След години и Гроулмпф, Кантарджиев, тримата матеглупаци, баба Рада, и тн.

41

Snorky

преди 2 години

Отдавна никой не вярва на тази цифра "6 милиона"...

40

Demonaz

преди 2 години

Да,да стига сапунени филми. Болшевишките сатрапи кога ще се извинят,а французите,че вкараха афроафриканци в Европа да изнасилват?

39

Анонимен

преди 2 години

Че то има ли още живи хора, воювали през втората световна? Освен, ако тогава не са били на 15. А, сетих се-Сорос е бил роден по него време, но май не е воювал.

38

Анонимен

преди 2 години

Вакс психопатште са същите фанатици

37

RR

преди 2 години

Още ли вярвате в сапуните от еврейска лой? Да не сте кибуцар? Само питам, не пипам.

36

Идеята на Хитлер е била далеч по-дълбока, но размита от наследниците на холокоста. Хитлер е знаел, че евреите правят всичко възможно да впрегнат целия свят да работи за тях - виж в момента Кибуците - и да не плащат на хашлаците. Хитлер е демонстрирарл, че всички евреи ТРЯБВА да работят. Тук е заровена омразата на евреите спрямо Хитлер и няма да му простят докато свят светува.

35

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 52 ---- Ако ЕсЕсовци запълваха цялото пространство на Европа сега нямаше да има никакви проблеми - нито със САЩ или Великобритания, нито със страната на великите джуджеата.

34

анонимен

преди 2 години

щом дойде криза и почват да пишат пак за евреите, ние пари за ток нямаме, ама видите ли колко лошо било за евреите и за баба ти на село преди 100 години ... едни и същи номера, ама работят ей...

33

Herr Muller

преди 2 години

Прилича на поръчково изявление. Никога НИКОЙ не се отказва от идеите си. Това е само проформа. А 6 милиона изтребени от фашистите евреи отново обърна каруцата с дъртите лъжи. Точната цифра е 67,879 по данни на съхраняваната от SS информация за работните лагери, притежавана в момента от страната на най-големите джуджета. Дори Главното Джудже каза с насмешка на 9 май 2016, че през ВСВ не е имало 6 милиона евреи в цяла Европа. Явноса карали на заколение и евреите от САЩ.

32

Анонимен

преди 2 години

Личи си, че живеем във времена на фашизъм щом и есесовците започнаха да запълват статиите.

31

Швайн

преди 2 години

Такива са те германците, нагаждат се спрямо ситуацията. Утре ако излезне някой друг ненормален като хитлер, пак ще изпълняват заповеди каквито и да са те. Този късно се е сетил да се покае?

30

Анонимен

преди 2 години

А трябваше да трепат комунисти вместо евреите!!!!

29

hellios

преди 2 години

Какви *** има тук...не е истина.Да се възхищаваш на най-големия убиец и мъчител на народите в Европа, честно какви майки са ви раждали вас?