19

преди 2 години

Искаме на всеки 5 мин. справка кой от какво е умрял по света ! Най - вече от кой вирус защото може да има втора, треда, пета и т.н. пандемии за които ние да не знаем !

18

Demonaz

преди 2 години

Затваряйте фитнесите и спортните зали. Спорта е вреден по-добре ваксина и пред тв-то. Защо здрави хора да спортуват,а ?? Всички под катинар.

17

Nimand

преди 2 години

До АнонименПриятел извинявай , ти знаеш ли колко химия има в днешната храна , в месото , в млякото , в шоколада , в хляба . Имаш ли представа ,че в детските градина голям процент доставчици , карат "имитация на млечни продукти "!!!

16

Анонимен

преди 2 години

В южния парк на лостовете и успоредката - напълно достатъчно и на открито. По- силово от набиране на лоста- здраве! Повечето хора трудно ще се наберат 3 пъти, а това е най- добрия измерител на формата!

15

Анонимен

преди 2 години

Че не я натоварвате с психотропни вещества .

14

Анонимен

преди 2 години

Даже е много грозно огромното тяло напомпано с химикали е отвратително,трябва да се тренира без анаболи стероиди метани креатини и.т.н иначе може да умрете от цероза на черният дроб да станете импптентен ако сте мъж да хванете рак и прочие,наи добре да се тренира естествено.

13

Фитнес маняк

преди 2 години

Има само една подробност за бодибилдърите се отнася наи важната в този спорт че се тренира с леки тежести за тонус и за здраве,другите *** където вдигат огромни килограми и помпат мусколи съчетано с добавки това не е спорт това е нещо друго от друга планета,само си разширяваш мусколите и си пукаш капилярите и получаваш стрии,също така не е желателно да преяждаш с храна за да се чувстваш свеж и бодър.

12

До 22:

преди 2 години

Не знам на кого пишеш, но това отново доказва, че хората тук не разбират нищо от спорт. Тайсън Фюри е дебел, но това не му пречи да побеждава хора с отлично тяло като Уайлдър. В бокса е най-важно типа на нервната система, бързина на ударите, тактиката и как поемаш ударите. Но, това е професионален спорт и няма нищо общо с хората, които провеждат силови и кардио тренировки за да бъдат здрави и за да имат пълноценен живот.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Като заякнеш достатъчно *** в близкия боксов клуб да им покажеш какъв бияч си станал във фитнеса. Ще ти се зарадват много.

10

До 20:

преди 2 години

Плуването е изключително полезно за здравето като кардио упражнение. Това не значи, че силовите тренировки са вредни. Двойка дъмбели, които са 10% от собственото ти тегло са напълно достатъчни. Ако говорим за силови тренировки може да говорим за нужда от по-леки и по-тежки дъмбели, плюс една пудовка. Друго не ти трябва. Аз предпочитам тичането пред плуване като кардио защото ходене до басейна, преобличане и т.н. ми губи доста време, сравнено с бягане в парка около дома.

9

трениращ

преди 2 години

Не ходя на фитнес, не пия химия. Тренирам в нас с малки тежести. След 30 минути тренировка съм свеж и съм раздвижил кокалите и тялото. Разходката е хубаво нещо, но е хубаво да не ходиш прегърбен.

8

Анонимен

преди 2 години

Тук пишат абсолютни тъпaнapи. Силовите тренировки и кардио тренировките са изключително важни за здравето на човека. Подпомагат мозъчната дейност, спомагат за стимулиране на метаболизма, контролиране на теглото, сърдечно-съдовата система и кръвно налягане, пълноценен сън и живот. ПП Под силови тренировки не разбирам назобените момчета, които създават неестествено уголемени и надути мускули, това е дори по-вредно от стоенето в къщи или алкохолизма.

7

Анонимен

преди 2 години

Затова забраниха фитнеса, за да може хората да превъртят и да отидат доброволно да се евтаназират.

6

До 13

преди 2 години

Пиши как се пишеш във фейса да те намеря,и да се разберем да се видим да ме биеш!!

5

До 4

преди 2 години

Не само че ще пребия ако се налага,а ще повторя подвига на Денис Ал гази от Люлин ;)

4

един

преди 2 години

Ползата от силовите тренировки: да превърнем всяка мозъчна гънка в мускулно влакно

3

Анонимен

преди 2 години

Гирички без претоварване. Разходка сред природата или в парка по 4 - 5 км или 20 км на велоергометъра. Това ми е достатъчно.

2

Анонимен

преди 2 години

Плуване и ходене. Това са полезните неща. Другото е издевателство над тялото.

1

Анонимен

преди 2 години

Ползите са че като заякнеш и можеш да пребиеш почти всеки,ти идва самочувствието да спориш дори само словесно..