8

Мизерията

преди 2 години

Болката я усилва поскъпването на всичко и това че не сме спирали да сме най мизерните в Европейския съюз

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БЛАГОДАРЯ МИХАЕЛА ДНЕС БГ

6

Ямболски цървул

преди 2 години

Всяка вечер махам една купа салата от червено цвекло,черна ряпа и моркови.На другата сутрин в тоалетната е голям купон.Чак влизам с противогаза!

5

до 5

преди 2 години

слагат ти минуси, обаче дори Гугъл, дето е собственост на ЮдеюСемити и е пълен с Индийци - дори Изпълнителният им директор е такъм и още какви ли не, като го питаш дали способността да разглаждаш Лактоза зависи от Расата, дава отговор, че Абсолятно Зависи от Расата и белите не са засегнати от проблема от 75 до 95% от другите раси са. Аз още четох и от Азиатците най-близо до белите са Корейците, 20% могат като Бял да обработват лактоза, следват Японците, но останалите Азиатци едва на 5%.

4

" селянин "

преди 2 години

Вълшебникът , който прави това което пожелаете е другаря Методи Механджийски . Винаги е с вас и задоволява вашите скромни желания . Неговата най-добра храна в случая е доказана , тя ще ви доведе до болка най-много до 12 часа . Това са неговите сперматозоиди . Така вашият проблем се решава .

3

Горд Бял Расист

преди 2 години

"75 процента от хората по света губят способността си да усвояват правилно млечните продукти. Това се случва с напредването на възрастта, когато се изчерпва ензимът, разграждащ лактозата."95% и няма нищо общо с Възрастта, а с Расата - само ЧистоКръвните Бели (не Смесени *** преличащи на бели), след 2-рага година от живота си продължават и то за цял живот да произвеждат ензима разградащ Лактоза. Черни, Семити и ЮдеюСемити - не могат, също само 5% от Азиатците, коита са с ЕвроАзиатски гени!

2

Фарма мафия

преди 2 години

Изредени са всички основни групи храни: зеленчуци(и то основните консумирани и виреещи в България), меса, млечни произведения и житни растения. То не остана какво да ядем, значи трябва да минаваме на хапчета. Ясно е кой стои отново зад статията, определено убиващата ни последните години фармацевтична индустрия.

1

Анонимен

преди 2 години

Излиза,че каквото и да хапнем,все е зле.Поне да бяха написали какво да ядем,за да не умрем от глад.