20

Анонимен

преди 2 години

Това за Лъвов мост го харесах. Сутрин се подхлъзваме на презервативи и мирис на пукня около асансьорите. Но се местят по надолу кьм Ботев. Имат си и охрана патрулките.Истински американски корумпета като по сериалите.

19

Анонимен

преди 2 години

Бонев все предлага некакви неща угодни на мyтpите. Що не предложи да махнат заведенията по Витошка и от тротоарите? Или да наложат ред на Женския пазар? Или охрана през нощта на Лъвов мост?

18

Анонимен

преди 2 години

То не останаха пешеходци, тия ще правят зона!

17

Joko

преди 2 години

Крайно време е на тези зад ници, пардон депутати да им се забрани да паркират на площада при това на аванта. Бързо забравха га тичаха с опинци след козите.

16

Живущ в София

преди 2 години

Трябва да си изключително *** човек, за смяташ че решението на всичко е като наложил някаква забрана. До сега от Бонев друго освен жалки и евтини популиски трикове аз не съм видял (може и да има, но на мен не ми е известно)Бонев, спри да предлагаш глупости и почни да мислиш... Стискам палци последното да е възможно.

15

Картофена принцеса

преди 2 години

Аз предлагам парламента да се изнесе в Горна Баня, на мястото на празната 9-та Танкова бригада и да ни освободят от претенциите си. Могат да си паркират и летящи чинии там. И София да заприлича на Европейски град. Сега сме заложници на Носталгията по нужника в задния на бащината им къща, на 240 Некадърни Комуниста. П.С. Аз съм виждал в Лондон поне 100 пъти Борис Джонсън в Метрото (Аууууу Ужас)....

14

ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО

преди 2 години

Трябва незабавно да се възстанови и истинското име на храма, а то е "Св, св Кирил и Методий". Иначе, мужикът Александър Невски в края на живота си е приел Исляма и е воювал на страната на монголите срещу християнската войска. православен

13

УМЕН

преди 2 години

А аз предлагам не ноpмалника Бонев да бъде освидетелстван и прибран където трябва!!!

12

Анонимен

преди 2 години

До шофьор - Ако копнеш някъде из центъра на софия ще намериш останки от древен град, затова не искат да копат повече, че после никога не могат да бутнат 1 къща.

11

Хехе

преди 2 години

У наше село нямаме такива проблеми. Няма задръствания, няма трафик, паркирам където си поискам.

10

шофьор

преди 2 години

Да направят подземни паркинги, под всяка градинка може да се направи паркинг и отгоре пак да се озелени. И новите сгради поне с 2 парко места на апартамент. То е много лесно само рестрикции да се направят.

9

Анонимен

преди 2 години

Опитът показва, че такива пешеходни зони ги пълнят със заведения на мутрите. Махат колите, за да освободят място за мутрите.

8

От село

преди 2 години

Е аз умрем това да е пешеходна зона, то пълно с магазини, пълно с кафенета! От години не съм минавал от там и нямам намерение. Просто ми през оная работа дали ще е пешеходна зона. Ама "умниците" от общината като не се занимават с правене на еднопосочни улици измислят други глупости. Ама като са се наредили на сладка работа...

7

Анонимен

преди 2 години

Да го правят пешеходна, останалата част от центъра да я правят червена зона, ако не живееш тук спирането само за товаро-разтоварни дейности и никакво паркиране и току виж центъра заприлича на град, а не на паркинг.

6

Taню

преди 2 години

Пластичното ползване на определеното от закона понятие "зона за охрана" не само показва желание за манипулиране на правилата и придобиване на привилегии за сметка на интересите на обществото, но и създава конфликти между гражданите, институциите и народните представители - не го харесвам Бонев, но това си е тъжната истина. Отделно 1000-ите автобуси с румънски, японски и ашкелонски тponocepи, дет не мое се мине покрай тях...

5

Борко пак ли ти ?

преди 2 години

Тези от Сгази София с меки връзки по между си, само се чудят как да спрат колите в София, защото те не могат да управляват автомобил. И според тях всички ние трябва да бутаме тротинетките, които точно те ни натрапват ! Освен това Борко си прави евтина пропаганда, защото се гласи за кмет на София ?!

4

.

преди 2 години

Ако направят тая простотия задръстванията и проблемът с паркирането ще станат още по-големи. Добре, че вече не живея в гетото!

3

А добър ден

преди 2 години

И оня паркинг на Батенберг ако го махнете сте топ!

2

ha ha

преди 2 години

ама само със зелен цертификат - нали така? И будки за тесване/ваксиниране на всеки край!

1

а.а

преди 2 години

Бонев колко паркинга построи? само се чуди кво да руши тоя