11

ПроСоТо

преди 2 години

много лошо !...Но към още по-лошо ни бутат !..АГРЕСИВНИТЕ КРЯСЪЦИ 24/7 за това,колко е опасен коковида,ВИКОВЕТЕ колко "тежко" било положението на българите,колко"прости" сме били,как секой момент рашъните и жъ ни нападнат и "завладеят",какви кражби са вършели и извършват "избраните",комбинирани с НЕИСТОВОТО НАЛАГАНЕ на "съвременните джаджи" ,ИЗМЕСТВАЩИ НОРМАЛНОТО ЧОВЕШКО общуване, ни водят упорито към ПОБЪРКВАНЕ !.Наследствения фактор е важен,верно ,но всеки нормален би превъртял в тояПОБЪРКАН

10

Анонимен

преди 2 години

Дано се възстанови напълно детето и това да му е за урок, че живота е ценен!

9

Анонимен

преди 2 години

Гаден КОВИД, бутна детето от 6-тия етаж. Както преди блъскаше хора с коли.

8

Анонимен

преди 2 години

Афганистанците се качваха на колесниците и поне за миг полетяваха и се чувстваха свободни по американски. Както пее Маричков в саундтрака на "Дунав мост": И преди да пропадна, поне за миг да полетя.

7

АнонимеН

преди 2 години

А НА КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА СКЛОНЯВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО НЕ СА МУ ПОВДИГНАЛИ ОБВИНЕНИЯ! ЩОТО ПРЕДЛАГАНЕ НА 75 ЛЕВА ЗА ВАКСИНИРАНЕ Е ТОЧНО СКЛОНЯВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО!

6

Шефа

преди 2 години

От срам, че майка му вярва в конспирации

5

Анонимен

преди 2 години

Ей това вече е истинска новина. А не колко са умрелите от настинка

4

Анонимен

преди 2 години

Явно дилъра му е яката ра'ота........

3

От 30г. и в България

преди 2 години

Съществува секта която кара хората да се самоубиват на жертвите им казват Targeted Individuals

2

аз-ът

преди 2 години

Иначе дано се оправи хлапето, на тази възраст всеки има своите моменти. Има още много път пред себе си, дано го спасят лекарите.

1

аз-ът

преди 2 години

Днесчету не сте в час с полит-коректните стандарти. В днешно време никой не "скача", а всички "падат". Никой не извършва самоубийство, а всички са "жертва на нещастен случай". Оная лудата гимнастичка и тя не скочи, тя "падна". И всички се правеха на ударени, как едва ли не - някой я бутнал, никой не говореше са лудата й м*йка, шизофренията се предава по наследство. Фолкаджийчето - и то "падна" . Влизайте в час ей, ще ви резнат грантчето либералните фондацийки. Чичко Ш*рош не прощава своеволия.