58

Щирлиц

преди 2 години

Да благодарим на ГЕРБерасткото "управление",което щедро финансираше всичко в тази опоскана от айййдуци държава!България достигна небивали висоти в своето социално-икономическо развитие!Ура,другари ГЕРБерасти!....................Пфу,гадини мръсни...

57

ТТ

преди 2 години

До СТРАНДЖАТАЯсно от коя Странджа си - турската

56

Надблюдател

преди 2 години

Близо година ще стане, откато "невнятните"хрантулници на Радев са докопали властта! Да видим , за всички кризи в които потопиха държавата, докога все ГЕРБ ще са им виновни!Като събереш...чалгари, необолшевики, меки китки и доказани измамници, нищо добро не очаква тези, които им харесваше да ги лъжат!

55

Анонимен

преди 2 години

Бързо забравихте бюджетите на Бойко Кюлчето с хвърляне на пари през прозореца на джипката

54

Анонимен

преди 2 години

Крадливите болници на професорчета и доктори които са,в далавера с здравната каса крадят милиарди ,време е да се затворят търговските им магазини тире болници

53

Анонимен

преди 2 години

GREAT EFFULGENT ROBBERY AND BENEFICENCE (GERB) Е ПРОГРАМИРАЛ ФАЛИТИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ ЗАЩОТО КАКТО КАЗА БУДА "БЪЛГАРИТЕ СА КАЛПАВ МАТЕРИАЛ ОТ КОЙТО НИЩО НЕ СТАВА ОСВЕН РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ".

52

ПроСоТо

преди 2 години

този знае:-Предстоят ПРОГРАМИРАНИ фалити на болници..Защо знае?..Ами защото ВИЕ ГИ ПРОГРАМИРАХТЕ за "довиждане","ХАЛОП"!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Спирайте финансирането на частните болници-хотели, които в повечето случаи избират леките случаи и масово източват пари с фалшиви пътеки. Не може частен бизнес с държавно финансиране. Да си преминат на 100% частно финансиране както е в другите държави.Контрол от пациента кога и изобщо дали е бил в болница и какво точно лечение е получил-по електронен път. Пациента заплаща такса 500лв и след лечението и проверка от НЗОК средствата му се въстановяват. Електронни здравни досиета.

50

1

преди 2 години

Да д-р ботоксов,поне са програмирани,а вие от герб-комунисти,ги затваряхте ,без програми,и такива като теб,след това ги изкупихте на безценица,нима мислиш,че забравихме.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55....Е , значи си доволен от безобразно високите цени .Щом ти е добре значи "Ох,аман вече от гербавите калинки пощадете ни!"Да,ама НЕ! Прави са !ПП:Не съм привърженик нито на ГЕРБ,нито на ПП !

48

Анонимен

преди 2 години

Добре ли плащат от ГЕРБ ,за да им отразявате всяка щуротия?

47

Наглите ГЕРБ

преди 2 години

Мафиотите на Боко заложиха много мини на новото правителство! Едната е да вдигнат тока!

46

Анонимен

преди 2 години

Ох,аман вече от гербавите калинки пощадете ни!

45

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък си вярва, че пак ще е министър и хей живот, здравей, здравей....Я марш, че...

44

Анонимен

преди 2 години

Ти последно професор ли си или политик? Мисля, че си обикновен крадец и ***.....

43

Анонимен

преди 2 години

Герберите, симпатизирах ви отначалото но като се комбинирахте с антибългарскатаСедерастия унищожила икономиката на България ви намразих

42

До 45

преди 2 години

Не са 30млн.колега,а 80млн.борч остави в Александровска болница този корумпиран клоун.

41

Ганя

преди 2 години

Ми то отдавна нема болници в ***. Кво реват. Мисля си, че на никой няма да му е мъчно. От здравеопазване при нас стана здравеопразване. И после коронавируса ни виновен за високата смъртност - глупости на колелета.

40

Вики

преди 2 години

Този ми падна още повече в очите! Напълно е неадекватен! Как е управлявал болница, не зная...

39

Реалист

преди 2 години

Този *** фалира Александровска болница,а има претенции,марш в затвора бе смотльо!