21

Гоогле

преди 2 години

Вече съвсем през пръсти тия преводи. Пействаш в гугъл преводача и... готово. Абсурдни думи, глаголни времена, структура на изреченията.Добре де, *** Христова, не можа ли да отделиш 5-10 мин. да прочетеш. Даже материала е интересен.

20

Анонимен

преди 2 години

"Откъде дойчовците имат диаманти? От африканските колонии. Халал да са им парите на обирджиите!" Имат, защото са ги завладяли, както тогава са ставали нещата, а не са им се натресли, преструвайки се на жертви и просещи социални помощи. Целият престъпен клан Ремо се води безработен и преди случката (кражба и унищожаване на културни ценности) е получавал социал в Германия от години.

19

Н1

преди 2 години

Обичам филми с такива истории. Фантомас с Жан Маре, Обир в Музея с Питър О, Тул, Прецакването с Де Ниро, Паркър с Джейсън Стейтъм и пр.

18

немец

преди 2 години

Тази монета слика на кралицата беше на "гости" от Канада в музея "Боде"... Юначагите пробутали есиния от безбройните си братовчеди като чирак-охранител и той в един подходящ момент им беше просто отворил прозорец които гледа към линията на метрото... Четирима + ръчна количка през нощта когата не върви метрото... по релсите до следващата станция... всичко на камери... от там следите на 100 кг злато се губят... Невероятен срам за Германия... "Бушончето" го гепиха и е в затвора, ама си мълчи...

17

немец

преди 2 години

Тия сладури са от една ливанска фамилия (Ремо) дошли като бежанци през 80-те години. Интегрирали са се перфектно в берлинското общество. Множество убийства, изнудвания и грабежи... Но и държавата не им остава длъжна, миналата година им конфискуваха множество апартаменти, къщи и други недвижими имоти защото не можеха да докажат произход на средствата за покупка (т.е. купени с пари от криминална дейност). Тия сладури откраднаха и сто килограмова златна монета и направиха Германия за резил...

16

Nov

преди 2 години

От статията научаваме още.че разстоянията в Германия се измерват в мили и че световноизвестният музей-Зеленият свод(на български) се казва Зеления трезор.Какво ли не прави автоматичният превод на Гугъл.

15

Анонимен

преди 2 години

Какво са едни диаманти и художествена стойност пред расовото многообразие и шестващия в Германия пълен разгром на расизма. Араби обират, евреи управляват. Вие на такава държава как и викате? Защото аз и викам несъществуваща. Ако за вас място, на което вече няма германци е приемливо да се нарича Германия спрете ракията, телевизора и нетфликса. После пак помислете по случая и най вече чия е ползата от превърщането на цивилизовани държави в бананови републики.

14

Анонимен

преди 2 години

Значи залепили решетките на прозореца, мъртва точка..нямало камери там?! Алармата не била пусната на другия ден.Като има такива пропуски, ще има и обири.Германия не е това,което беше.:(

13

sofeto

преди 2 години

Арабско-бандитски-кланове от гостопримството на Меркел!

12

Анонимен

преди 2 години

Правилно са ги обрали!

11

изпържен/изчегъртан

преди 2 години

Обирът ктб ще се помни дълго и ще го има във финансовите учебници за обири.

10

АнонимеН

преди 2 години

ПРАВИЛНО СА ГИ ОБРАЛИ!!! 200 МИЛИОНА ЗАД ДЪРВЕНА ВРАТА! ПРИЛИЧА НА СЛУЧАЯ ОТ ОБИРА В БЪЛГАРСКАТА МИТНИЦА СЪС ДЪРВЕНА ВРАТА ПАЗЯТ КОНФИСКУВАНОТО!!! ВЪВ БИВШЕТО ПРЕДПРИЯТИЕ НА МАЙКА МИ НЕМАХА У КАСАТА И 1000 ЛЕВА АМА БЕШЕ ЗАД ДВЕ ВРАТИ ЕДНАТА ЖЕЛЕЗНА!

9

Анонимен

преди 2 години

Как няколко години бе? За унищожаване на съкровища от такова значение? Тия май наистина искат да не ги намерят. Прекалено джендърско ми става

8

не е нормално това

преди 2 години

А ЕС. защо не се смая като видя пълното чекмедже на тиквата !!!

7

конкурсзаджорнали

преди 2 години

че алармата се е включила в деня преди престъплението и охраната не е успяла да я активира отново.

6

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

ДАНС е все още личната гвардия на Диктатора Бойко Методиев Борисов! Тези изтезават Българи!

5

Аз

преди 2 години

Браво!Нека бежанците отмъстят за икономическото унищожение на Източна Европа!А БГ робите ще робуват на децата на тези там!

4

Анонимен

преди 2 години

Ама какви немски имена имат шестимата!

3

Садизъм в Перник

преди 2 години

МВР Перник и мафиотите в са роднини!

2

Не ходете в Перник

преди 2 години

Полицаи от Перник крадат къщи чрез изнудване и изтезания!