85

Qqqq

преди 2 години

Алкохолните им партизански дружинки сред простира на украинската държава- клоака. Китай трябва веднъж за винаги да си понесе последствията , защото всички големи епидемии в човешката история идват от там.

84

Qqqq

преди 2 години

Да апелират ООН да наложи санкции на Китай , а също и да ги накара да плащат репарации , на пострадалите държави , а не да заливат пазарите с ефтини ментаци и дрънкулки. Трябваше да ги накарат ако трябва със съдействието на НАТО , което на последък пропадна до такава степен , че за да допринесе за отклонението на вниманието на хората от ковидарщината и ковид дивотиите , започна да се занимава с сбирщина от изпаднали Руски и Украински алкохолици и с движението на алкохолните им партизански

83

Qqqq

преди 2 години

Куче, което хапе ръката , която го храни трябва да бъде застреляно на мига. За това нито дорар , нито цент за етиопската ***. Да се върне в джунглата да яде банани от дърветата и да иска пари от Китайците. СЗО не направи абсолютно нищо спре пандемията. Между другото ваксините бяха създадени благодарение на Тръмп и само на Тръмп. СЗО не успя да създаде и направи нищо. И въпреки всичко щях да кажа , че са "печени" , ако поне се бяха опитали да накарат , да апелирам ООН да наложи на Китай

82

Qqqq

преди 2 години

Най - точните и правилни действия спрямо СЗО бяха тези на Тръмп. Истината е само една. Без значение дали са продавачи на лекарства и ваксини , дали са Рокшилдови или е Илон Мъск тази организация се финансира в най - голяма степен от САЩ , но лиже задните части на китайците. Изкуфелят - пръцлю не трябва да променя тактиката на Тръмп, даже нещо повече - финансирането от САЩ трябва да спре изцяло. Само , че изкуфеляка- пръцлю се оказа долен *** и страхливец.

81

Анонимен

преди 2 години

сзо се финансира от производителите на ваксини, лекарства и тн.

80

Анонимен

преди 2 години

Това кой финансира СЗО не е тайна и се знае отдавна. Ако чак сега откривате топлата вода, много сте зле, милички ***. Няма да чакаме тъкмо вие да ни открехнете.След няколко години може и да откриете кой стои зад фарма гигантите и защо така неистово, може да очакваме включване след напират за масови ваксинации. Но понеже сте албански реотани може да очакваме включване след 100 години най-рано.

79

Анонимен

преди 2 години

Тия са пълна шайка бандити!Играят под свирката на парите на разни Гейтсове и Рокфелери!Толкова хрантутници вече седят на шията на хората,ООН та разни,СЗО та разни,и колко още такива!И какво вършат?Папат едни пари,танцуват под спонсори и говорят глупости!Никаква разлика от всички такива организации,Парламенти разни,Асамблеи и т.н.Затваряйте вече тия сергии !!!На хората взе да им писва да хрантутят толкова много ***!Както и в ЕС-парламенти,комисии...олеле майчице,едни чиновници,***!

78

Snorky

преди 2 години

Частната престъпна организация на Ротшилдите и Рокфелеровци наречена СЗО под шапката на ООН (също частна организация) и нейните марионетки, които плащат рекета си законно. И тя от своя страна работи против населението на Земята. Малко по малко лъсват всички измами сътворени и мислени 200-300 години назад.

77

Анонимен

преди 2 години

Който дава милионите на СЗО той поръчва и музиката. В случая Бил Гейтс и фармацефтичните гиганти а точно те са тези който създадоха фалшивата пандемия за да печелят милиарди от смъртоносните си ваксини

76

Анонимен

преди 2 години

Инфото трябва да е по точно. Колко фирми и фондации са около СЗО? Примерно, Гейтс внася един милион, колко му е печалбата?

75

Анонимен

преди 2 години

От милиардерите и тираничните правителства. Бил Гейтс е един от най-големите спонсори.

74

епидемиолог

преди 2 години

Oт това СЗО никой не е видял добро. Освен тия на хранилката му и тези които го финансират за спечелят милиарди. Машина за корупция! Най-лошото е не само че разрушиха доверието в здравните системи по света които масово корумпраха. Но и доверието във всяко бъдещо лекарство или ваксина. Не без помщта на филантопите човеколюбци

73

Тръмп

преди 2 години

Геберейрос беше едно време крайно ляв бунтовник партизанин в Африка и след преврата го направиха здравен министър по партизанска линия и затули две пандеми от тиф и е отговорен коствено за смърта на няколко десетки хиляди африканци ..

72

Доколкото знаем:

преди 2 години

Точните думи на Павел Матев след като напуска залата на Народното събрание по онова време са били:"Всички вътре са умопобъркани!"

71

Анонимен

преди 2 години

Ненужна организация, тези са като джипитата при нас. Плащаш им за да ти дадат едно листо с което да отидеш на истински доктор.

70

Виж сега:

преди 2 години

Ако не заплашват мен, че съм под юрисдикцията на Международния военен трибунал, ще тормозят пък брат ми - ние с него си имаме караниците ама ми е брат. Сега трябва да го мисля как някое конче или офицерче на някой няма прескочи или заобиколни да стъжни живота на брат ми!

69

Преди време:

преди 2 години

Павел Матев напусна Народното събрание демонстративно!Поради защото той виждаше какво ще стане (forsee) вижда преди да стане ... С настоящата нормативна и финансова и материална структура на МОН и МК.МАСОВО ЗАТЪПЯВАНЕ!

68

И стигаме:

преди 2 години

До големия проблем: 52 процента функционална неграмотност. Хууууаааа! И се увеличава!Кво значи това?Това е огромен проблем, който касае и МОН и МК. Ама защо! Има причини за тая неграмотност тя е породена от мачкането, дискриминирането и унижението на творчески художествени дисциплини и приориетизирането на зубрене и четене и наизустявате и изпити през две години на национално ниво!

67

И докато:

преди 2 години

Някой си пощипва най-новото от каквото се купи за тези ученици и най-новите разработки на учителите и не им се дава полагаемата се ПКС - Професионално квалификационна степен четвърта - не в нея не съм писал за петата художествена форма във връзка с обективната действителност. Мислех го за 1 ПКС да бъде, но това е основата разбира се!

66

Поради което:

преди 2 години

Целите и задачите на професионалното обучение са частично изпълними с голяма доза шкарт и постоянна невъзможност за незасичане на петте паралелки разполагащи само с един морално изостанал кабинет от който някой сви нов проектор и нов преносим хард диск от оборудването за нуждите на Рекламна (Комерсиална графика) графика и Компютърна графика. До ден днешен след смъртта на Красимир Данов (предишният ми работодател) местонахождението на това оборудване за около 1000 лева остава неизвестно. И докато