49

Щирлиц

преди 2 години

Да ви бустерират обратните,ненаситни ..специалисти.

48

Анонимен

преди 2 години

Дп 23 Анонимен Вчера умря мъжа на колежка на 40 г. па вие си антиваксървайте.. . . . . . . . Не се мисли на безсмъртен(а)! Колко ли мозък трябва да се ампутира, за да се придобие този мисловен апогей? Типично за необразовани мислене! Сполай ти!

47

Случаен минувач

преди 2 години

Омикрон е силно заразен, но за увеличаване на хора стигнали да болнично лечение едва ли прогнозата е вярна. Ваксините изобщо не предпазват от заразяване дори бустера, но за съжаление не мога да коментирам как протича заболяването при ваксинирани и не ваксинирани. Коментара е на база реални наблюдения от последните две седмици на група заразени.

46

absurd

преди 2 години

Скоро ваксърите ще избесят ваксинаторите си,супер ,ние невакси нираните ще им помогнем с удоволствие

45

Анонимен

преди 2 години

До недоученМЕН МЕ Е СТРАХ, ЧЕ НЯКОЙ ОТКАЧЕНА ДЪРЖАВА ЩЕ ПУСНЕ НОВ ЩАМ, КОЙТО ДА Е И ЗАРАЗЕН И ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ ДОСЕГАШНИТЕ... СВЕТЪТ СЕ Е ПОБЪРКАЛ...

44

Анонимен

преди 2 години

За нас НЕваксинираните скоро Ковид темата приключва. Англия поведе хорото и там всичко отпадна. Скоро (до няколко месеца) навсякъде ще е така. За ваксърите обаче темата Ковид тепърва предстои, заради страничните ефекти на ваксата, които могат да се проявят и след няколко години. Който е имал акъл се е предпазил от еликсирите. Който е нямал, да се сърди на себе си и да си мисли за страничните ефекти. Не е мой проблем.

43

Анонимен

преди 2 години

До Миналата година - Който има акъл, знае защо се е увеличила смъртността, а който няма като теб, повтаря глупостите от телевизията. Интересно ми е къде ще си завреш сертификата лятото, когато всичко с Ковид приключи. В Англия вече никъде не се търси сертификат. Скоро навсякъде ще е така и медиите ще престанат да говорят за Ковид, тогава половината ваксъри сигурно ще изпаднете в дълбока депресия, тъй като няма да има с какво да изпъкнете пред останалите. Мисли за страничните ефекти. Успех!

42

Анонимен

преди 2 години

Тая на снимката ми прилича на Цезар (*** вожд) от Планетата на Маймуните.

41

Еманюел Макрон

преди 2 години

Искам да "уважа" тоя бабичка!

40

Анонимен

преди 2 години

До Миналата година - От 2020-та имаме 65 000 повече починали от средната смъртност за страната. 33 000 са починали С ковид от тях вероятно 1/5 може и да са починалите ОТ Ковид, въпроса е другите 32 000 починали от какво са умрели. Отговора, е от истерията на паникьосаните ваксъри, които спряха плановите операции, наплашиха хората да не ходят по болници за да не хванат чумата и прекратената ваксинационна кампания за болести за които имаме работещи ваксини. Убихте повече хора отколкото вируса 10:1

39

недоучен

преди 2 години

Аз още в началото като научих характеристиките на Омикрон обявих, че той работи като естествена ваксина, която ще доведе до колективен имунитет, както предвиждаше доцент Мангъров! Значи "изкуствените" ваксини стават безполезни. Но нали не съм учен, няма кой да ме слуша!

38

кой

преди 2 години

За ПОХОДЪТ НА СВОБОДАТА в Канада са събрани 4,7 млн. долара, които властите са блокирали!!Фаши. зъм отвсякъде!А премиерът им се крие като мишка.Гледайте в интернет

37

Анонимен

преди 2 години

Гледай глупости - Омикрон е естествена ваксина, но си бийте изкуствената, която дава по-смотан имунитет...

36

Миналата година

преди 2 години

Поне 25000 души са починали в повече от починалите в предпандемичните години. Който има акъл, ще си направи извода. Който няма - да риве срещу ваксините като скопено магаре.

35

Анонимен

преди 2 години

АВАНТИ БАБИЧКИ, БАНДЕРА РОСА

34

Пак неразбрали

преди 2 години

До АнонименБез ваксина, на "естествена ваксинация" измрели няколко процента... С ваксинация измрели като от обикновен грип под един процент... Също това няма да се случи на куп...Ако си млад, например, децата... или си с добър имунитет ... като тях... Този вирус не е страшен... За останалите лотарията на ваксините...естествени и изкуствени... , защото никой не дава гаранции 100%

33

До 23

преди 2 години

Вчера умря мъжът на колежка на 40 г.>>>>>>>>>>Че то преди няколко месеца умря и мъжът на 46 г.на съседка.Човекът е правел инфаркт с типичната симптоматика, ама излязъл и положителен за ковид/без симптоми/.Та докато се туткали, замина си от.........ковид.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще ни пре..бавате и хормоните ли вече? От мъжете ще направите жени и обратно с тези "пептидни" ваксини?

31

Мнение

преди 2 години

Шоуто на пенсионерите-"професори" до вчера пееше друга песен..сега пее друга на 10 гласа!Какафонията на хора на "професорите"!

30

Последната седмица

преди 2 години

си отидоха две съседки, "ваксинирани" с Омикрон.