23

Мен

преди 2 години

Чудесна новина която ще принуди ЕЦБ да вдигне лихвите и най накрая се надявам да има срив на имотния пазар както по света така и тук. Защото това което се случва не е нормално и всички го знаят но се правят на ущипани

22

Анонимен

преди 2 години

Ще мечтаете за Борисов и мазнинката! Сега ще ядете пастите на Петков! Да ви е сладко!

21

Анонимен

преди 2 години

Винаги потребителя отнася тежеста на инфлацията защото плаща с реалните си пари. Фирмите работят с проценти. 10% печалба си е 10%. Другото правило е, че при катаклизми се отпускат пари. А тези пари отиват при тези които вече имат най-много. А нямащите обедняват най-много. Затова и вие ще се чудите хляба с или без кисело мляко да го ядете, а други ще се чудят дали 100м яхта е ОК или по-добре 130 метра.

20

Анонимен

преди 2 години

Не избрахте Възраждане, заповядайте при ПП! Поне можеха по предложението на Възраждане евтиния ток от Козлодуй да остане в България, а скъпия от Мариците за износ , което ще намали естествено печалбата на енергийнре джамбази! Резултатът е - българина налапва твърдия отново! Може би им харесва на някои? А за инфлацията, адмирации към Буци, Баце или просто Тиквата! Подводните камъни, които той заложи тепърва ще излизат, не че ПП са по добри, но го правят по финно!

19

Фалшив телк

преди 2 години

Тия при чичо доган в инстанбул мигрантите са си наи добре,европеиският съюз им дава помощи,а ния работиме като луди роби,аз незнам чичо доган защо не ги пусне в българия ния нямаме нищо напротив и без това има демографска кризи,има достатъчно имоти може ме да ги поемеме тои чичо доган отдавна го замисля наща икономика е в колабс,някои други пък си взимат фалшиви телкове аз ще ходя да работя в някои склад.

18

Анонимен

преди 2 години

Този приятел незнае ден ли е нощ ли е,и от къде излизат бебетата.

17

Анонимен

преди 2 години

Всеки притежател на КЕШ ще го отнесе подобаващо!

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя Економист що ми се струва че е захлебил от чек.меджето на баце

15

Анонимен

преди 2 години

Както винаги бедните ще поемат тежестта на кризата

14

Анонимен

преди 2 години

Абе нема ли нещо на вересия,нещо помощи добавки,купони почивка на сапарева баня,аз цял живот помагам на хората а на мене кои ще ми помогне,приятел в нужда се познава,или само някои се облагодеталстват .

13

циник

преди 2 години

Тоя икономист да вземе да си изяде дипломата вместо баничка. Ще остане 2 процента от 10-те в общините, когато му цъфнат налъмите! По-вероятно е догодина общините да сурвакат с 200% повишаване на данъците на недвижимите имоти и да провокират пукането на дирижабъла! Никой нормален финансов министър няма да си ореже централните данъци, за да храни корумпетата по общините! С какво ще плаща заплати и пенсии държавата? Идеята да се увеличи данъка върху труда е ***!

12

Анонимен

преди 2 години

Вместо бизнеса и държавата да могагат на хората,тои хората започнаха да помагат на бизнеса нещо се обърнаха нещата,трябва маиче взаимно да си помагаме 50/50.

11

ни са знай

преди 2 години

Предвиждам, че такава висока внссена инфлация ще трае дълго, поне докато сме все още членна Европейския Съюз.На България липсват смели МЪЖЕ!

10

Киро скалата

преди 2 години

Бизнесмени=ковид19.

9

Анонимен

преди 2 години

Единствената инфлация всъщност е спекула.

8

До6

преди 2 години

Отивай при Крадливият вожд да те награди!

7

Анонимен

преди 2 години

Харчейки напечатани пари под претекст на пандемия, в която 0.01% са реално уязвими и имащи странични заболявания, в същото време спирайки икономическите отношения или силно регулирайки ги, неизбежно ще има сътресения :)

6

Анонимен

преди 2 години

Всички ще пострадат от високата инфлация,а относно,че най потърпевши ще са най бедните не е ВЯРНО,на сиромахът който работи за дневната си дажба от един хляб и две кебапчета,неговото дажба ще намалее на половин хляб и едно кебапче,виж тоя който има скътани милиони в кеш неговото Страдание е гарантирано!

5

Анонимен

преди 2 години

Искахте комунисти на власт и получавате обичайното: режим на ток, хиперинфлация, а скоро и опашки за хляб. Така че... да не съм чул реване.

4

Анонимен

преди 2 години

Очаква ни: Стопяване на лагерите!