62

Анонимен

преди 2 години

Прелогично е, че антиваксърът няма място в обществото и не му се полагат тези услуги, които се полагат на един отговорен човек. Съвсем отделен въпрос е в ЕС кой не е ваксиниран- българи, румънци, араби и подобни. Най-долния слугинаж, иначе казано. Най-бедните и най-глуповатите.

61

Иван

преди 2 години

Много добра идея, НО същото да важи и за пушачи, алкохолици, наркомани и т.н. и готово. Така никой няма да има право на лечение и проблемът е решен. Тия фа-шисти съвсем откачиха.

60

Анонимен

преди 2 години

До радикал:"Неваксинираните трябва да са в дъното на автобуса и за тях ако има легло по преценка на лекаря да бъдат настанявани а ваксинираните с предимство."===> Нали се ваксинирате за да го карате леко, Като Кунчо Бустера, само 2 месеца и да не натоварвате здравната система, т.е. да не стигате до болница.Сега пък искате да ви настаняват с предимство. Да, ваксината определено уврежда мозъчната дейсност и най-вече способността за логическо мислене.

59

Германец

преди 2 години

Харесва ми идеята :)

58

Анонимен

преди 2 години

Вече знаем къде са новите нацистки крематориуми. За да не стресират населението се наричат болници. Там не те хвърлят в пеща, хвърлят те на бунището. Разбира се, за да са хуманни, позволиха на роднините да вземат решение да те умъртвят чрез евтаназия. Явно нацистите са решили по време ва 4тия райх да се покажат хуманни. Май новият съд в стил Нюрнберг ще е ситуиран в Париж.

57

до 56

преди 2 години

Трай, бе, игленик! След няколко години, когато почнат да ти се обаждат страничните проблеми, теб няма да те лекуваме.

56

Анонимен

преди 2 години

Ще им връщат ли здравни вноски или ще продължават да ги начисляват? Безплатно лечение няма. Здравната система се захранва от данаци. Ако го приемат, то да премахнат и "безплатното" лечение за грип.

55

Анонимен

преди 2 години

Като няма да ги лекуват, да им върнат всички пари които са платили през целия си живот за здравни осигуровки, с лихвите. И да не ги задължават да плащат ЗО повече. Цялата система да се издържа от набодените.

54

Анонимен

преди 2 години

Нацисти. Всеки осигурявал се има право на лечение. Всеки, неосигуряван има право на животоспасение. Това се нарича хуманизъм и демокрация. Другото е върл капитализъм и нацизъм. А във Франция е пародия. Защото там има хора без нито 1 ваксина срещу истински коварни болести, но с ковидвакса. И те се лекуват. Но ония с 20 ваксини, преболедували ковид, но без ваксина, ги изхвърлят като ненужни. Новият Холокост. Само дето сега не ги душат с газ, а ги оставят да умрат от апендисит например.

53

Интересно

преди 2 години

Moите 20-ина лева не са, но на 70% неинжектирани от 6 милиона x 20 лв. вече са.

52

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните с кухи и дефектирали мозъци да не обсъждат.

51

Анонимен

преди 2 години

Интересно - твоите 20-тина лева на месец едва ли са фактор за каквото и да е било лечение .

50

Анонимен

преди 2 години

Да ми върнат всички осигуровки с лихвите и ще плащам. Въпроса е що набодените с експериментален продукт се лекуват безплатно. Доста от страничните ефекти са известни и всички набодени подписали информирано съгласие трябва да плащат. Що аз да му плащам за тромбозата от ваксината?

49

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Абсолютно подкрепям идеята! Също трябва "ваксинираните" да си плащат лечението при влизане в болница от КОВИД. Нали са "предпазени" и "не натоварват" здравната система? Какво има да дирят в болницата тогава? Да заемат легла и тн? А също трябва да си плащат за лечение на последствията от експерименталните препарати - съсиреци, неврологични проблеми и тн. Откъде накъде ще им плаща държавата за това че се подлагат на вреден експеримент?

48

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че трябва да си плащат. По форумите в България това отдавна се предлага.

47

Анонимен

преди 2 години

Да си плащат. В България защо още не си плащат?

46

Факт

преди 2 години

Неваксинираните са направили така, че да влязат в интензивното, а ваксинираните са направили така, че да не влязат. Ясно е, че който се бута да влиза в интензивното трябва да си плати за гяволъка.

45

Анонимен

преди 2 години

A неваксинираните може ли да спрът да плащат данъци и здравни усигоровки

44

???

преди 2 години

Прав е разбира се. Защо обществото трябва да плаща, за ината на разни невежи индивиди?

43

Д-р Исня

преди 2 години

Като се замисля...защо само неваксинираните в интензивно да плащат. Нека да направят интензивнмото за КОВИД платено за всички. Така няма да има дискриминация - дали човек е ваксиниран или не, ако е в интензивното, значи товари и трябва да бъде наказан. Нали това е борбата..да няма инттензивни.