41

Анонимен

преди 2 години

Ака знаят украинците какъв *** ги чака със САЩ....

40

Анонимен

преди 2 години

Когато 2 се карат третия трябва да знае какно иска да спечели, не само да подскача и да взима страната на единия силен. Просто военна тактика.

39

Иван Асен

преди 2 години

Предлагам Солото Паси да го пратим на първа линия,за да развее американ байрака пред руските дула.То да се пениш в името на финасовото си блогополучие е много лесно.

38

Анонимен

преди 2 години

Не само крыша поехала, но и стены поехали. Те и стените са от картон.

37

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам тая ,се чудя да ли пикае по обувките си ,долу сащ и натовците

36

Анонимен

преди 2 години

Живея в САЩ от 22г и само ще ви кажа че САЩ никога не дава нищо *** ей така. Може да пише помощи, но между редовете е записано че Украйна е длъжна например да достави 100 млн тона пшеница. Сега САЩ ще налази Украйна, ще им вземе всичко полезно - ресурси, умните хора ще ги дръпнат със зелени карти и хоп Ъкрайна ще си остане посредствена треторазрдна държава и единствения спечелил е ... САЩ. Мислете бе хора, мислете.

35

Анонимен

преди 2 години

"А нали знаете, че американските помощи са срещу заплащане"--------------------------------Знаем, че ако ти предложат своята драгоценна помощ и ти имаш неблагоразумието да я откажеш, те ти я докарват със самонетоносач.

34

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Между другото Тибет 70години са под китайско робство и се борят за независимост. Байдън що не освободи тях?!? Ей така една мааааалка "операцийка" срещу Китай. Нали са радетели за свобода - нека вкарат малко демокрация и в Тибет, а и да борят комунизма нали. Що не скочат на китайските ***?!?

33

Анонимен

преди 2 години

Абе оглушително мълчите за революцията в Канада.Там буквално ври и кипи,а глобалисткият *** Трюдо се е сврял нейде в миша дупка.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз лично какво съм на далавера, като сме в НАТО? Преди 90г. родителите ми си плащаха парното и тока сами, имаха пари за храна, лекарства, почивки. Сега са пенсионери, не смеят да пуснат парното, въпреки, че аз тичам и се грижа постоянно за всичко. Но колко са като тях? Хора с 50г. стаж живеят като скотове. Благодаря, но преди 90г беше по-добре.

31

Русия

преди 2 години

И пак ако Русия победи, на нея не и трябва болно и умиращо население в България, здраво ваксинация дори за ваксинираните, който не ще Сибир е голям и необятен, място ще има за всички!

30

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Една мисъл --- Дали ще си имунизиран със Спутник или не, е все едно, че не си имунизиран. Русия е 'номер 1' в леките коли, електрониката, битовото обзавеждане, 'бялата техника' вкл.,... Такова е нивото й и в медицината.

29

Анонимен

преди 2 години

А нали знаете ,че американските помощи са срещу заплащане./// То и това е целта де.///

28

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Дедо е на 80 лазарника. Какво му придиряте. Нормално е, да е превъртял. Ами я вижте в България какви млади, надеждни и свежи кадри имате, с много акъл, напълно нормални и невероятно хитри и подмолни благодарение на които ще останете и без хляб, и без електричество, и без манджа. Те няма да изкрейзят, но вие положително - ЩЕ. Вече се вижда сериозен старт на унтер-елементи из форумите и блоговете на БГ, доказвайки на практика съобщението на Баце за НЕкачествения мат'рЯл.

27

Една мисъл

преди 2 години

Имам само една мисъл и пак ме заболя главата.

26

Анонимен

преди 2 години

Когато в световен мащаб има икономически подем и обединение има сила, която се явява неудобна за друга велика сила /САЩ/ желаеща да управлява света.

25

Не се бой!

преди 2 години

До: номер 28 Русия не може да победи.

24

Една мисъл

преди 2 години

ме питеснява, ако Русия победи, и превземе България, тогава ще има Спутник в ду-пето на всички антиваксъри!

23

Анонимен

преди 2 години

До баба мара Бабо Маро, САЩ са си харесали Русия щото била по-бедна от Украйна.

22

Анонимен

преди 2 години

С тези теми ще ни отдалечат от вирусчето,у което постепенно ще изчезне.