12

Анонимен

преди 2 години

Пълен абсурд е да искаме да си променят конституцията за няколкостотин българи и да тръбим навсякъде как те трябва да направят това за да влязат в ЕС ! Ами няколкостотин македоци най-вероятно ще се намерят и в България, дори и преселили се след 1944. Ние твърдим че няма такива след загубени дела в Страсбург. Какво ни пречи да ги признаем, може би националистическата теза че македонците са българи, което към ден днешен не е вярно!

11

БЪЛГАРИТЕ

преди 2 години

в Северна Македония са коренно население. През 1944 г ги прекръстиха на "македонци". От къде с пръкнаха "македонци "в България?!

10

БОЛНИЯТ:

преди 2 години

"Докторе, има ли надежда?" Докторът: "Надежда има, но няма шанс."

9

Реципрочност

преди 2 години

Включване на Македония в ЕС - воля има, обещание - не.

8

не става

преди 2 години

Да допълня, ако продължават да ни натискат, предлагам ние да излезем тогава от ЕС!

7

не става

преди 2 години

Щом няма българи в конституцията, няма ЕС!!!

6

Някой

преди 2 години

Точно за това и сегашният кабинет няма никакво бъдеще. Заради позицията по "Северномакединският въпрос" и сертификатите за "ваксинация". Ще бъдат "бушони". Дори и да успеят да си изкарат мандата, втори няма да имат. Те неискат да приемат условията за РСМ, но ще им се наложи да ходят да козируват по посолствата, и за ваксинацията също. Така че едва ли щебъдат избрани отново когато народа види това.

5

Някой

преди 2 години

Всеки, който признава Македония и "конституцията" и, автоматично става слуга на убиеца Сталин, и на неговия *** алкохолика Георги Димитров. Вредите нанесени от тези двамата на България са толкова много, че в наказателния кодекс няма подходящ член за тях.

4

Анонимен

преди 2 години

Не е редно един и същи етнос да бъде вписан в конституцията на РСМ като македонци и като българи. Запишат ли българи трябва да заличат македонци. Но това няма да стане, защото се губи "идентитетот".

3

дедо Ташунко

преди 2 години

допуснал съм грешка, исках да кажа "архитект".

2

дедо Ташунко

преди 2 години

И нашите трябва да обещаят да подкрепя тяхната кандидатура, но не сега, а някой друг път. "Чест е да обещаеш, просташко е да изпълниш', казваше някога преди 4 десетилетия един мой стар приятел и колега - атх. Тотко Хаджилулчев. Лека му пръст на човека, отдавна вече е покойник, но неговите думи не са загубили своята актуалност.

1

Анонимен

преди 2 години

Македонците в България вписани ли са в нашата конституция като етнос?