12

Анонимен

преди 2 години

"Снежанка, бяла като сняг..." А избрали тъмничка актриса...Това е опит за заличаване на съществуващата култура, по-скоро гавра. Все едно за Покахонтас да изберат актриса от Норвегия, но няма да го направят, хейта сега е към белите. Това е и обида към другите раси, те имат достатъчно собствени приказки, фолклор и култура, която може да се екранизира.

11

Анонимен

преди 2 години

До Уоук марксис трансдж. И да обяснят във филма нагледно на децата ни, как джуджетата са се оправяли сами, преди да се появи Снежанка. Поучително е! И модерно!

10

Уоук марксис трансдж

преди 2 години

Aко Снежанка не е черна активистка от Бляк Лайвс Матер не разрешавайте на децата си да гледат филма.

9

Анонимен

преди 2 години

Всъщност подоби статии не са случайност. На филма , от който се очакват огроооомни печалби се създава медийно присъствие . Нещо, което трябва да накара уважаемия зрител да отиде до киносалона и да плати колкото му поискат. Отдавна вече само известни имена не са достатъчни .... трябват и интриги... мистерия ... разни пикантни подробности по заснимането на филма ... случаЕно "изтичане" на вътрешна информация ... скандално разминаване с оригинала ако, както в случая става въпрос за римейк.....

8

Мухаха

преди 2 години

Актьорите винаги са били КУКЛИ НА КОНЦИ. Правят каквото им кажат... изразяват емоции каквито им кажат... говорят каквото им кажат... ако се отклонят отсценария - веднага дледва дубъл.. и още един ... и още един. Докато го направят както се иска от тях. Съответно и тези които са най-послушни и най- изпълнителни и с външност, която предизвиква интерес у зрителите им се създава медийна слава за да може присъствието им да докарва по-високи печалби.... ТОЯ ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО МУ КАЖАТ. ГАРАНЦИЯ.

7

Мълчи бе гном

преди 2 години

такива генно проебани индивиди не трябва да се размножават, само замърсяват хубавият генофонд, минипичка такава.

6

Анонимен

преди 2 години

Този да се радва, че живее и се е родил в бяла държава, ако беше тука щеше да е шут.

5

Анонимен

преди 2 години

Джуджан и седемте снежоци

4

Светлю

преди 2 години

Джуджанка избръмча като самолет с л...а

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще иска утре да го вдемат и за главната роля в документалка за "Живота на Шакил Онил".

2

Зозо

преди 2 години

Мдааа, снежанка трябва да е нигерийка, а джуджетата да са най-малко гейове или от ЛГБТ :))))))))))))))))))))))))))))))))))) То вече да си бял човек е унизително. Пу *** ви да ***

1

Анонимен

преди 2 години

Добре бе Питър, направо да заменим джуджетата с дългучета и да те уволнят от лентата!