19

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Не зная някой от моите колеги или колежки, които са ваксинирани, да каже, че негови приятели, познати или роднини - също ваксинирани - са хванали Ковид. Тези, с фейк сертификатите, се водят за имунизирани сертифицирани болни и логиката проработва: "Это, вот вам. Ковид удря имунизираните ваксъри." В НЕ/имунизираните антивакаксъри с фалшиви сертификати е проблемът.

18

Анонимен

преди 2 години

После, що имало ваксинирани в болница. Ами щото не са ваксинирани!

17

Анонимен

преди 2 години

Поредната порция глупости. На Микрон му се клати столът яко. Крие се, ако го видят, ще го линчуват. Всеки ден има яки протести с бой и оръжие, но мисироците няма да ви го кажат. Питайте хора, които живеят там. Имат много по-съществени от проблеми от този, да се занимават с тапии за нищо. ЗС без друго в нормалния свят, ненацисткия, не се гледат от поне 2 месеца.

16

123

преди 2 години

Щот "ваксините" не работят БЕ! Ако работеха, всеки щеше да се реди на опашка....

15

Хахахахаха

преди 2 години

То и от истинските няма смисъл: 1. Преболедувал 2. Ваксиниран 2 пъти 3. Болен :) Измата на века! Според мен ваксината занулява имунната система и за това хората се разболяват отново. Има много случаи на хора, които са боледували и след това ваксинирали с НУЛА антитела! НУЛА! Правете си сметката преди да се бодете. Аз отивам да се лекувам с бабини илачи! СТИГА БЯЛА ФАРМА МАФИЯ!

14

Дядо Ваньо

преди 2 години

Е нали викат, че на запад нямало корупция и измами? Всичко дето летяло се яло.

13

А

преди 2 години

за калпавите ''ваксини'' кога ще разбият мрежата??

12

Анонимен

преди 2 години

У нас лекарите издават сертификати на хора без да приложат ваксини.Тези сертификати не са фалшиви и не могат да бъдат хванати.Това е най-лошото.От хората с които общувам и които споделят в България истински са ваксинирани 70%,останалите имат сертификати благодарение на добронамерени лекари,които получават добри суми срешу изхвърляне на доза ваксина в мивката,писане около две минути и принтиране на хартия.Не знам в други страни дали има добри лекари,като нашите.

11

Алооо

преди 2 години

Браво, направо ги съдете за тероризъм и ги обесете на бул."Шан-з-Елизе" на всяко дърво да виси поне 1 седмица. Идиотщината край няма.

10

Анонимен

преди 2 години

И после защо умирали ваксинирани. Ето тези носят отговорност за бустерите.

9

Анонимен

преди 2 години

Който се сети изначално защо хората не само у нас, но и в целия свят, търсят фалшиви сертификати, има добра идея "къде е заровено кучето".

8

Анонимен

преди 2 години

Всички сертификати са фалшиви. Щото това което сертифицират не съществува. Ако някой ви продаде златен пръстен със сертификат за автентичност и после се окаже, че пръстена е от желязо тогава и прилежащия сертификат и самия пръстен са фалшиви. Сега ви правят ваксина за да карате леко или да не се заразите с КОВИД, заразявате се и умирате, сертификата ви не е фалшив въпреки, че ваксината не прави това което ви казват.

7

Анонимен

преди 2 години

Сертификатите не са фалшиви, а напълно законни. Ако са фалшиви, системата веднага ще го отчете. Просто не са поставени ваксините.

6

Анонимен

преди 2 години

5g мрежата няма нищо общо с вируса нали?Значи мога да спя спокойно..

5

Анонимен

преди 2 години

5g мрежата няма нищо общо с вируса нали?Значи кога да спя спокойно..

4

ha ha

преди 2 години

Най лесния и ефективен начин да се пресече тази нелегална дейност - е да се махнат Сертификатите!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Ами, че те всичките"сертификати" са фалшиви защото не вършат никаква работа за борбата с вирусо.

2

Гуню

преди 2 години

А ние сме били най-корумпираните...дръжки.

1

Професор Вагинова

преди 2 години

Ами при условие, че фъксините са фалшиви, следва и сертификатите да са фалшиви!!! Това не е новина