102

А СЕГА

преди 2 години

До АнонименСЕ УРЕЖДАТ ГЛАДНИТЕ И НЕГРАМОТНИ ПО ЦЯЛ РОД

101

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какво се раздухва това с отнемането на допуска като проблем. Всеки служител трябва да има допуск не само в съответствие с личните си качества, но и с длъжноста която заема. Когато напуска съответната длъжност и нивото на достъп се променя. При работа с чувствителна информация е логично въпросния достъп да се отнема при заявяване на намерението.

100

аз-ът

преди 2 години

Днесчето защо думата Про.копиев е табу при вас?

99

Краси

преди 2 години

Този дебел "хубавец"-комунист предложи полуграмотния Гешев за главен прокурор!Избор с един кандидат!

98

Анонимен

преди 2 години

Този толум назначи себеподобия навсякъде в страната. В най-малката прокуратура дерибействат неговите приятелчета-слуги на КОЙ. Каскетът и ВСС трябва незабавно да се махнат и да почне подмяна с независими магистрати, иначе оправия няма.

97

D

преди 2 години

Само Гешев няма достойнство. Така да ен му се изпуска кокала, че е готов на всякакво унижение.

96

Анонимен

преди 2 години

Копърков и достойнство - смях в залата. Този пластелин ще се разтопи пред всеки, който е над него и ще смачка всеки, който е по-ниско и не му играе по свирката. Дано по-скоро България се отърве от завладялата я мафия, но ще е трудно. Окопаха се навсякъде

95

Анонимен

преди 2 години

А къде му беше достойнството, когато разстреля КТБ по заповед на корпулентния?

94

Аре де

преди 2 години

Прасчовец и достойнтво...,аре де?

93

Дедо Мъдури

преди 2 години

Айде олан бее, и без петел че съмне. Нищо нема да стане ако Цацаров си иде и никой няма да разбере че го няма, нито бандюгите , нито чесните хора. Те тава е.

92

Ее Соти

преди 2 години

Кой ти разбира от достойство,?Ние почтенните ,анализираме!А грешката ти е,като на Гешев,погна наведнъж много "айдуци"!Ти пък,как ще обвиняваш Рашката,този,разказвач на приказки!Този беден човечец,спестявал от закуски(не от алкохол)!

91

toti

преди 2 години

Крадците взеха да се надцакват,кой повече е крал ,крал...но не станал крал,а кралско котило

90

Дедо от село

преди 2 години

До Случаен минувач Ти просто си занижил числата. Той има 1700 имота с 1200 тоалетни и поне 10 двореца за които и шейха на Катар би му завидял. Та значи завий си краката с топло одяло ,че просто имаш хрема или си шизофреник. И двата случая се консултирай с лекар.

89

Случаен минувач

преди 2 години

Хубавото е, че от КПКОНПИ започнахте да разследвате Рашков. Да обясни откъде е придобил 17 имота, този с 12 тоалетни е до американското посолство и е с размерите на Елисейския дворец. По най-занижени оценки стойността му е поне 4 милиона Е.

88

българин

преди 2 години

Цацаров,виждам те един отличен помощник-нотариус.

87

Анонимен

преди 2 години

ЦАЦАРОВ- ОТЛИЧЕН ЮРИСТ И МЪЖ С ДОСТОЙНСТВО. ЕДИН "ПОЛИТИК" ОТ ПРАВНАТА КОМИСИЯ- ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ КАК ДА ОБЯСНИМ ФАКТА, ЧЕ ОТ КАКТО СТЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОНПИ БГ Е НАМАЛЯЛА С 1 000 000 ...А СЕГА ДЕ...КАКВИ ВЪЗХИТИТЕЛНИ РЕЛАЦИИ, КАКВО ЧУДО- ТОВА СЕ НАРИЧА ПРОСТАШКА МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОПАГАНДА.

86

nnnnnnnnnn

преди 2 години

До ха-ха-хи===============".Голямата ЦАЦА им показаСРЕДЕНпръст...."...............Как по- точно? Те го наритаха, той се обяснява нещо на мисирките само.Хихихихи

85

Бою Тиквочето

преди 2 години

Харен беше тоя братиньо, но малко ненадежден. Виж каскета е друга бира, железен отсекъде.

84

Handel

преди 2 години

"и ако някой си мисли, че аз съм се вкопчил в стола на председател на КПКОНПИ, и седя, и чакам дали този велик закон ще бъде измислен или не, ище чакам дали ще бъде приет или не, се е излъгал" Вервайте ми!

83

А.Герпджиков

преди 2 години

А?