107

Анонимен

преди 2 години

На оръжейната промишленост й трябват войни, за да може да съществува. правителството на САЩ отделя не малка част от бюджета си за това перо. Ако няма конфликти какво става с оръжията-гният по складовете.

106

Анонимен

преди 2 години

Май само хамерика иска война, щот няма да мрът те

105

Анонимен

преди 2 години

Кви стратегии бе човече,САЩ са планетарния господар ,а вашата Русия вече не е и велика сила!Горна Волта с ракети.

104

Стратег

преди 2 години

Френската стратегия има два етапа: 1. Отхвърляне англо-американската доминация (в настоящия исторически момент). 2. Етаблиране позициите си на военен и политически водач в ЕС. Германия ще приеме това лидерство срещу своята независимост и срещу проспекта да стане ядрена държава в бъдеще и място в Съвета за Сигурност.

103

Стратег

преди 2 години

Немската стратегия има два етапа: 1. Отхвърляне зависимостта от Русия (това стана преди 30 години). 2. Отхвърляне зависимостта от янките (в настоящия исторически период). По този начин за тях Втората световна приключва и Германия става една силна и пълноценна държава. Това е неизбежно, колкото и да не го искат англо-американците.

102

Анонимен

преди 2 години

Русия се изложи както нашите историци за РСМ.Искаха невъзможни неща и накрая останаха сами.От Карибската криза руснаците нямат спечелен мач с Америка..Въпросът е да са спаринг и да жужат за нещо.Да си спомнят за тях,ей тия помните ли ги при Сталинград..Помним,ама помним колко пари,техника и храна им прати Америка тогава.

101

Анонимен

преди 2 години

Тук друга игра има... Китай стои в сянка те са голям фактор в тая работа

100

Анонимен

преди 2 години

Ама аз мисля, че Русия е готова за война отдавна. Те нали ги подготвят от НАТО и не от вчера, та почвайте я тая война най-после, да видим сеир. Нямам деца и не ми пука. След войната ще си помисля, ако свърши до 10 години. Ако бях на мястото на Путин щях да пусна цар бомба над Йелоустоун у вулкана, а света няма да свърши-Хирушима и Нагазаки са си читави, а в Чернобил още има дългожители, които никога не са напускали. Та, споко.

99

До анонимен 101

преди 2 години

Глупи, какво ще кажеш, ако разбереш, че Украйна даже сега, когато е ограбена и смачкана, има войска, която може да смаже която и да е европейска натовска държавица? Не ги подценявай толкова, основният им боен танк "Оплот" е в десятката! Русия ще ги бие за 7-8 минути, но това е друг вид война! Двайсетина жилещи удари с хиперзвукови ракети по щабове, командни и информационни центрове, складове за храна и ГСМ, арсенали и войната свърши. ВСУ си стоят в блиндажите и чакат заповеди, а такива няма! А?

98

.

преди 2 години

Много си наивен Плами!!!

97

сметка за хирошима

преди 2 години

Браво Грозданов красавецо наш!Дали с ограничените си умствени възможности можеш да анализираш конкретната военнотехническа страна на глобалното противостоене-не!Само умствен,хормонален сбърканяк и откровен агент на англосаксите може да ръси поредните идиотизми!По умствената ти нищозност руснаците трябва да се съгласят англосаксите да стрелят на прав изстрел по Москва!А прав изстрел по Фашингтон?Ще се плати за 6 и 9 август 1945г.!Панимаеш Грозданов?

96

SS

преди 2 години

Мисля ,че война ще има ! А ние ще пострадаме най много ! Ще загубим територия !

95

Анонимен

преди 2 години

Казх че конфликт между мишката Русия и котката НАТО няма да има още в края на декември. Тези конфликти винаги завършват в полза на котката. Това много добре го знаят застаряващите ребята от Кремъл и всеки момент ще се оттеглят зад Урал където им е мястота.

94

Анонимен

преди 2 години

Мое да го плюете Тръмпи, но само той не говореше за войни през мандата си. " години дишахме свободно.

93

Мирон Сабята

преди 2 години

само на едни за момента не им излиза сметката от конвенционална война. за тва и пуснаха ковида в новосибирск. проблема е, че не върза трика с китайците и сега некой ще бъде напляскан.

92

Анонимен

преди 2 години

Да война няма да има ама както казваше навремето радио Ереван такава борба за мир ще падне че жив човек няма да остане

91

Анонимен

преди 2 години

До Ай стига. И защо, според теб не са я купили още?

90

Анонимен

преди 2 години

Тоя плещи пълни глупости! Китай е готов на 250% И му трябват нови територии в процес на размръзяване от затоплянето на климата.

89

Анонимен

преди 2 години

Ами руснаците могат да скачат само на такива като Украйна Грузия, за други сила немат само се дуят ТА русофила да се перчи

88

toti

преди 2 години

Това е малко смешно,щото с опрян нож в гърлото да налагаш дипломация си е чисто извиване на ръце ...но и това го има в брака ха ха