18

Анонимен

преди 2 години

До Кармен ЗлатареваТакава е културата. Те никога не признават поземлена собственост, защото земята принадлежи на Господ. Затова не бива да работят за чужд собственик и ако ще са земеделци се организират в кибуци. Понеже парите не са божие творение, те се насочват към финансиите. Някога са били скотовъдци на стада и никога земеделци. Земеделци са египтяните, които са ги карали да копат. По-късно същото се тиражира от Мохамед. Затова мечтата на всеки правоверен е да си отвори дюнерджийница.

17

Кармен Златарева

преди 2 години

Най голямата и непростима обида за евреите която ще помнят до края на Света, е тази: Да ги накарате - принудите да работят...

16

Лили Барута

преди 2 години

Абе я ми покажете само един евреин - само един, който да работи на строеж,в мината,на полето или един който да е обикновен редник в Българската армия? Това са най големите кърлежи-търтеи наред с тяхното 13то коляно ромите! И не ме обвинявайте в расизъм ами погледнете истината в очите. От тия две племена само зулуми и всичко най лошо което можете да си помислите...То има и предостатъчно факти!!!

15

Анонимен

преди 2 години

До Кармен Златарева........Жалка ***, на дните, посветени на ХолокаусТа, в Израел тъгуват, а не празнуват! Тези хора могат да бъдат благодарни, затова обичат българите! На са като нас - неблагодарни изменници! Е, аз не съм такъв, ама новоизпечените "европейци" и НАТО-овци - да!

14

Анонимен

преди 2 години

До Гаро.........Арменските кланета - дрън, дрън! А, Гарабедчо? Я се стегни! Извини се!

13

Кармен Златарева

преди 2 години

Айде, айде, холокаус - празнувайте си го в Исраел

12

Ина

преди 2 години

Всички знаем,че сме спасили част от евреите си, и светът вече го знае, и това е добре, но не сме спасили всички, и е добре да знаем и това. Будапеща има своя Мемориал на 60-те чифта железни обувки край Дунав в памет на 20-те хиляди евреи принудени да се съблекат и събуят и след това разстреляни през 1944г. от фашистките милиции, а реката милостиво е отнесла телата им. Къде в София е мястото, където може да се сложи цвете в памет на тези, които не сме спасили от Холокост?

11

Гаро

преди 2 години

Холокаус дрън,дрън,дрън не е имало такова нещо - всичко е лъжа и то каква....

10

Време е

преди 2 години

Дано оживее

9

Анонимен

преди 2 години

Паси какво направи а?Ади е бил 100 % прав .

8

Анонимен

преди 2 години

Холокоста от 2г оживява пред очите ни, в наши дни, наистина, в света около нас, не на страниците на някаква книга писана за неща от преди 80г.

7

Анонимен

преди 2 години

в режима на Мао са затрити 70 млн души, при Сталин само в Гулаг и в гладомора са жестоко ликвидирани 25 млн души, в Камбоджа Червените избиват по особено жесток начин над 3 млн души, но тук се говори само колко евреите са пострадали от холокоста все едно другите хора по света не са преживели трагедии. аман вече от тоя холокост

6

noFreeman

преди 2 години

още ли има някой да вярва в това... евреите са готови да изменят историята за да имат да вземат репарации от всички държави... и в момента така правят с течностите им...

5

Виц

преди 2 години

Пицата не пищи като евреина, щом влиза във пещта!

4

Холокост в България

преди 2 години

Холокост се извършва в момента в България от милиции близки до Борисов и Гешев, а вие си пишете за книги!

3

Анонимен

преди 2 години

Идваите не се криите по саитовете и по феизбуците няма да си пишеме като некви мишоци да се криеме елате като истински мъже да си разрешиме проблемите не искам да участвам във вашите филми.

2

Анонимен

преди 2 години

Идваите с документите да ви препиша моята част гори не искам да имам нищо общо с вас и да ви виждам не мога да ви дишам,взимате документите и идваите да се одтървавам от тия нещастни гори безполезни неискам една стотинка от там и пукнат лев подарявам ви ги безвъзмездно без една стотинка не ме интересуват не ми пука за пари и за гори.

1

Анонимен

преди 2 години

Голяма глупост да четеш подобна книга, когато си имаме BTV и Nova