34

аз

преди 2 години

До Киндзадза Eх, ако бяха руски тецовете как щяха да раздават тока без пари!!! За скъпата газ от братската ти Русия нещо да кажеш?

33

Анонимен

преди 2 години

Ами честита промяна. Тия, дето платиха изборите на киро и кокорчо, сега ползват дивиденти. Затова, уж, нищо не могат да направят с цените.

32

Киндзадза

преди 2 години

Диктатурата на демокрацията затвори блоковете на АЕЦ, финансира с народни пари работещите на огромна загуба американски ТЕЦ- ове, произвеждащи най-скъпият ток в Европа, наложи включването на ток от фотоволтаици, все на наши хорица. Отдаде правото на чужди фирми да крадат от хляба на българина и да определят цената на тока. Либерализира пазара на енергоносители, държавата абдикира по заповед на ЕС. Тази катастрофа се подготвя 30г. не е от вчера...геноцид

31

Анонимен

преди 2 години

Д ,В и Б отзаад!!!Пак тея дето стодуват ще плащат на линтяите !!!

30

OOoха мамашааа

преди 2 години

ще върнат Баце на розова камила!!!!!!!!!!!

29

Сомунист

преди 2 години

До Анонимени евросъюзът ще наложи глоби за неповзволена държавна помощ. Продавайте вилите и хотелите и с тях плащайте тока, ОБЩИНАРИ-КРАДЦИ!

28

Анонимен

преди 2 години

4 ядрени енергоблока спряхте, а се чудите що няма евтин ток.

27

Зозо

преди 2 години

Изхода е като едно време при бай Тошо. 2 часа има ток, 2 часа няма :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Честита промяна!!! Или като при Жан - цял ден няма ток.

26

ПП

преди 2 години

Продължаваме Поскъпването!

25

Анонимен

преди 2 години

Това не е никакъв изход. Общините не са битови потребители. Тази мярка е равносилна на това, държавата да им плати тока, само че под друга, скрита форма.

24

Stoyanov

преди 2 години

До Do Stoyanov.. Сега ми обясни какво значи точно "социални дейности"

23

Анонимен

преди 2 години

На този фон имаме залежаващи реактори макар и руски.

22

Общата общинска к..

преди 2 години

Продължаваме шизофренията!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме доизградили гьола при тези цени щяхме да избием голяма част от инвестираното.

20

Do Stoyanov

преди 2 години

Четеш ли изобщо? Само социалните дейности.Не става въпрос за администрацията.

19

Stoyanov

преди 2 години

До Моля.... Общината не била предприятие Ха ХА, аз къде си плащам данъците бе, общинските паркинги и гаражи за кого събират пари, и още много и много айде баста с тая община - те винаги видиш ли за благото на народа работят и са все на загуба милите .

18

Stoyanov

преди 2 години

До Моля... Тези така наречени посредници за мен (прекупвачи), купуват тока от енергото и ми го продават на по-ниска цена от самото енерго ако нямам сключен договор с тия търгаши. Трудно е за обяснение , за разбиране пще по-трудно. ЕС, ко да правиш.

17

Моля

преди 2 години

До StoyanovОбщината не е предприятие, което да потребява ток за производство. Ти ще можеш да включиш високата цена на тока в производствената цена на изделието, кото произвеждаш. Общината не произвежда нищо за да вдигне цената му съобразно производствени разходи.

16

Моля

преди 2 години

Пазар на тока е илюзия. Токът се произвежда от държавни предприятия и от държавата зависи цената му. Създаването на посредници, които купуват тока от енергото и го препродават на потребителите и изумителна глупост, наложена ни от Брюксел. Значи аз, ще си седя в един офис, ще гледам по електромера колко ток минава и ще определям цена на крайния потребител. Няма да си мърдам пръста за да генерирам нещо положително за обществото, положителното ще е само за мен и семейството ми. И то винаги печеля.

15

Stoyanov

преди 2 години

Чакйте малко сега, аз ще плащам фирмен ток , а общината битов . И аз искам да работя , обаче да плащам битов ток - аз по-богат ли съм от общината а?