44

Шпек салам

преди 2 години

Плачковци алчни ресторантьорчета и хотелиери мафиоти .....държавни ресторанти,безплатно обучение и медицина,вашите *** с песен на уста на работа с метлите,работещи държавни предприятия,всичкото земеделие държавно, и мооооже би и да се пооправим,а???? Как мислите другари самозабравили се.....

43

Анонимен

преди 2 години

Едно време,при социализма(дето ви набиват,че бил комунизъм),др.Т.Живков също беше замислил и даже започна драстично вдигане цените на алкохола,но когато овцата българин,започна да жужи,като пчелен рояк,само за няколко дни,др.Живков върна нещата в старото положение и нещата се успокоиха!!!А ДР.ЖИВКОВ ИМАШЕ УСЕТ ЗА ТЕЗИ НЕЩА,нищо че не беше учил в Харвард!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Аз преди 1 г точно спрях да пия изцяло алкохол. 20 г пишех всеки ден по 250 гр концентрат - уиски или узо. Последните години по бутилка вино. Спестил съм по 10 лв на ден или 3600 лв за година. И съм по-здрав. Започнах много да спортувам. Нека тъъъпитее Ганююювци се тровят с алкохол и да се залъгват "абе то по една ракия със салатата е полезна" ... мозъчни инвалиди алкохолици

41

Анонимен

преди 2 години

Пийвам си бира по цял ден от обяд. Работя от вкъщи от вилата. Тренирам редовно, жена ми ме хока, че е фитнес манияк, като надуя корема, а и ски якето ми леко отеснява... Спирам с бирата за 2 седмици и съм като нов. Тежки алкохоли не харесвам. Някое хубаво уиски от време на време си купя и си го изпия за 2 дена. Последния път взех от безмитна зона един рядък Макалън- красота беше, но и се охарчих над 1000лв. за него. Жена ми е ценител на виното.

40

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато дойдат комунисти- социалисти на власт следват спекулация, инфлация, хиперинфлация, фалиране на банки и др. Питайте другаря Гечев с които се консултирате колко банки фалира през 1997 год.

39

Престъпмисъл

преди 2 години

За щастие има и домошарка и полски и украински водки на добри цени!Ако пиеш шлъокавица завой или флирт трябва да си се прежалил,.....

38

Анонимен

преди 2 години

Как върви ПРОМЯНАТА, радвате ли се, че живеете добре сега? Ха честито ***.

37

Анонимен

преди 2 години

Цените се увеличават изкуствено, за да може да ви откраднат парите тези мошеници.

36

Анонимен

преди 2 години

Поскъпва и алкохолЪТ, Петенце! Основно образование.

35

Анонимен

преди 2 години

Какво обещаваха не се занимават,а тръгнали ракийката да вдигат?!Ше ги гази мечка!!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Ококът да му мисли начин да не вдига ракийката,че ще го гази разярен бик!Ще му изскочат очите още толкова!

33

Анонимен

преди 2 години

Нема да ми пипате ракийката ей!!!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Днес се носи слух, че Бор Чвор фалират, а Маджаров е на път. Това ако е истина , до 1-2 месеца ще става много интересно в България.

31

Анонимен

преди 2 години

Е кой пък купува вино и ракия от магазин? Че то всеки втори вече има домашен казан за ракия.

30

Анонимен

преди 2 години

В България алкохола и цигарите бяха много евтини. Сега ще поскъпнат да се изравнят със западните. Разбира се това не е кой знае какъв проблем за повечето хора тъй като те сами си правят алкохол и цигари.

29

Анонимен

преди 2 години

Не знам само още колко трябва да ви се вдигнат цените за да се случи най-логичноте нещо, метеж и линч!

28

Искам избори!

преди 2 години

Ааааа тука вече ще има бунтове!Вдигнат ли го,а те и без това го вдигнаха вече,ще има бунт!Ще им поискам оставката и на тия!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Като студент през 86-та година, всяка събота с колеги се събирахме в квартирата на единия, взимахме си пиене и си правихме купон. Имахме един завистлив "колега" в групата ни, понеже беше зубър и не го канихме с нас, та членуваше и в разни политически кабинети, та постоянно ни докладваше и ни създаваше проблеми. Та една съботна вечер ни се *** на вратата, отваряме и гледаме едни костюмирани трима мъже, от службите сме казват. Видяха ни бутилките алкохол и три година после проблеми

26

бирената партия

преди 2 години

Производителите развалиха всички марки български бири, повечето ракии и вина. Добре, че на пазара се появиха крафт бирите, малките винарски изби, че да има какво българско да се пие. Виното под 15 лв бутилката често е със съмнително качество, същото важи и за ракията.

25

Анонимен

преди 2 години

До 25 Ти въобще бил ли си някъде из Европа освен в България, та пишеш " така е в цяла Европа" Нищо подобно живея в Германия, но често пътувам до Испания и Италия. Поздрави от Нюрнберг.