194

Анонимен

преди 6 месеца

Няма бъдеще нация без език! Този полско-руски, който налагат като украински, много прилича на сръбско-българския в Северна Македония!

193

Emigrant

преди 2 години

До всички фили,от,качалки?!Влезте в туба и вижте,че самите руснаци благодарят на Украйна,на Сащ,на английската кралица,че при сърце вземат мерки да помогнат на украинците в борбата им с мошеника,крадец Путин и цялата му олигархична мафия!!Руснаците призовават САЩ да ги нападне ако трябва но да ги отърве от тоз КГБ мафиот?!А вие си стоите на топличко в ЕС,плюете по каубоите,фиткате за Путин,но си държите парите на запад и си пращате децата на запад,както впрочем го прави цялата СССР върхушка!

192

Михали

преди 2 години

Никаква инвазия и война няма да има, мирише яко на нов майдан, но този път с обратна насоченост, а руските войски ще са гарант, че Киевската хунта няма да изколи собственият си народ

191

ССС

преди 2 години

Украйна е заложник на САЩ!Другите държави са безгласни букви,те просто са клиенти на ВПК на САЩ, а те желаят война! Тя е държавата на корпорациите и на дивия капитализъм, скрит чрез "Демокрация"! Президентите се слагат от тях, няма случайни кандидати!? За тях човешкия живот на другите не струва нищо, те чакат обороти на оръжие!Те биха водили война с Русия до последния украинец,така както изоставиха Авганистан!Там плащаха на корумпирани политици и доведоха талибаните на бял кон,както и в Украйна!

190

Найко

преди 2 години

Престъпление към народа е войната която Путин готви ,да в Харков има много руснаци и тези хора ще бъдат обстрелвани от Руската армия нелепо е Е Путин окупира Крим ,Донецк Луганск Питам Го Народът и олигарсите му по добра ли живеят от преди.има още територия Да Владее 1/8от земята и иска още ама икономически Русия е нищо Казано е че военна сила без икономика е куха веднага след войната ще започне липса на стоки и чернаборса демотивация и сега Руския народ не иска воина и Ще я загуби.

189

Анонимен

преди 2 години

То и в България станаха много руснаците с имоти. Че много от тях са и с български паспорти!

188

Анонимен

преди 2 години

*** Христова, откъде точно преписа тази "публикация". Откога разстоянията в Украйна се измерват в мили и кога в СССР е имало колежи?

187

Анонимен

преди 2 години

Статията е пълна с лъжи ,написана е само за да доставя удоволствие на българските *** ,фенове на ватенки и уша нки.

186

Възмутен

преди 2 години

Статия с доста истини в нея. Така е, цялата източна Украйна е с руско население, в западната са украинци. Украйна и Русия са братя и много близки народи. Цялата каша се забърква от англо-саксите, след преврата който те организираха 2014 и слагането на прозападно правителство. Учуден съм да прочета тук такава статия, респект

185

Мунчо

преди 2 години

Враждата между украинци и руснаци се раздухва от САЩ. Украинците вече твърдо заявиха, че не искат война с Русия. Ама това не е изгодно на САЩ, защото няма да има на кого да си продават оръжието. И защото една малка война, далече от Щатите си е чист бизнес за техните оръжейни магнати.

184

Чест на автора

преди 2 години

Чест прави на автора на тая статия за смелия и обективен журнализъм. Такъв журнализъм не се среща из нашите подкупни медии или както им казват на Запад: presstitutes. С една дума журналистическата проституция в Западния свят е не само законна, но и повсеместна и всеобхватна.

183

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ВЛЕДЕНИ НАТОВЦИТЕ. СМРАЗИ ИМ ЗАКАНИТЕ.

182

Анонимен

преди 2 години

234-отгоре пише колко процента са руснаците във ХАРКОВ. 75% жълтурко.

181

До ЧУКУНДУР

преди 2 години

Аркадаш нещо си се объркал Област Кърджали не е автономна област в България и няма собствен парламент. Макар че като се замисля ако искат да ходят в Турция прав им път на хората никой няма да ги спре. Но не мисля че там ще им е по-добре. По добре се разходи до Стамбула, Едирне и чуй какво говорят местните за Ердоган и тогава изказвай мнения.Много бизнеси там фалираха.

180

Истината

преди 2 години

Великият хан Аспарух от там дойде от териториите където сега се карат Русия и Украйна.Дойде в североизточна днешна България да ви направи държава.После дойдоха по тези земи разни странни племена и се настаниха и развалиха държавата.За тва сега е такова положението.

179

Смях на козевъди

преди 2 години

До Анонимен 234 Смях в залата! Ц ъ рвуляк говори "ватенки"

178

ЧУКУНДУР

преди 2 години

Ама и да ви вземем на юруш са чудя за какво сте ни ? То нищо не става от вас ! Дребнави душици сте,пък и предатели много ! Всичките ви нац. герои кой ги предаде ?

177

Алекс

преди 2 години

*** укри получиха добър урок през 2014г. в Донбас.Ако продължат да тормозят рускоезичното население ги чакат още загуби.Дано на следващите избори си изберат нещо по-различно от клоун за президент.

176

Анонимен

преди 2 години

До 23090% руснаци няма и в Москва, камо ли в Харков, където *** са 32%

175

ЧУКУНДУР

преди 2 години

Това хамериканците вместо да си гледат кефа и си седят на гьота само мюзеверлък ( мръсотии ) правят Както сте скарани с московеца на еди юруш и сме ви превзели ! Кой ша ни спре ?