27

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 25 казва: "Колкото до АК, каква прилика виждаш между него и "Шмаизера"?" >>> Няма никакво съмнение, че Хуго Шмайзер и неговия екип, отвлечен от Германия и работили по принуда в СЪЩИЯ ЗАВОД, са създали оръжието преименувано на танкиста и комсомолски секретар "Калашников", който трудно е различавал шублер от микрометър. Снимката на Калашников с Дектерьов, Колесников и Шпагин говори красноречиво за Калашников.

26

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 26 --- Не лансирайте тезисите на вестник "Рабзойническо дело", а се поразровете и ще намерите откъде е краднат модела на реактивните снаряди тип "Катюша". Германците НИКОГА не са се стремели да откраднат Катюша или пази боже возилото й - съветски автамабиль. Стига с тая комунистическа пропаганда. Живеете в 21 век и не може да се лъже на ангро.

25

Ха-ха

преди 2 години

Та откъде излитаха тайните германски космически кораби? Последният път като бях в космоса гъмжеше от германци на тайна мисия :))))

24

Анонимен

преди 2 години

Веднага си личи евтино скалъпената лъжа. Европейците искат да използват наготово чужди специалисти за всякакви цели, но накрая гледат виновно и гузно.

23

Лавроф

преди 2 години

Дива е недопустимо за един честен руснак! Аз и Путина сме сигурни в това!

22

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 24. Ако "Катюшата" е открадната от германците, защо руснаците имаха "катюши", а германците не? И защо германците даваха мило и драго, за да пленят някоя? Логични въпроси.

21

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 24. Виждам, че си добре информиран. Тогава трябва да знаеш, че руснаците атомната бомба я откраднаха от крадеца. Нали не мислиш, че е изобретена от американците? Те даже космическите ракети откраднаха от германците, а формулата за течното ракетно гориво - от руснаците. До него време караха на барут т.е. на въглища. Колкото до АК, каква прилика виждаш между него и "Шмаизера"? Или може би си присъствал при кражбата?

20

В.

преди 2 години

Понякога разносвачът на кафета знае най-много. Може да им или трябвало информация дали Ариана още съществува или има само такава бира.

19

анонимен

преди 2 години

Руски патент е да се краде всичко. Така откраднаха и атомната бомба,и от Хуго Шмайзер техниката и я кръстиха автомат Калашников. И някои даже повярваха,че простия селянин,старшината Михаил Калашников е изобретателя. Така де и с катюшата--открадната от немската небелверфер и т.н и т. н.

18

11

преди 2 години

Стигнах само ди класическото руско име Илхур...

17

Анонимен

преди 2 години

абе оставете ги рашките, нека гледат, нека се учат))):

16

Анонимен

преди 2 години

ТОВА НЕ Е НОВИНА! НОВИНА ЩЕ Е, АКО ЗАПАДНЯК ШПИОНИРА ПРИМИТИВНИТЕ РУУСКИ ТЕХНОЛОГИИ))):

15

До 15

преди 2 години

И преди да ги изстрелят ги разглобяват и изучават? Така ли мислиш?

14

Мдаааа

преди 2 години

Нали всички Западно Европейци отиват на МКС чрез Руският Съюз бе! Европа са доста назад в усвояването на космоса!

13

пак политика

преди 2 години

Като 'хванали' водещите си инженери които наготово им снасят технологии - как очакват да се конкурират с теслите?

12

Анонимен

преди 2 години

2 500 е една доказана взятка. Не знаете за другите. А ако той е посочил сумата защо да му се вярва?

11

Ай чао жмички

преди 2 години

Нали Роскомос и ЕКА работят заедно във Френска Гвиана на космодрума "Куру" , какво да шпионира нали от там изстрелват Адриана и Союз!

10

Анонимен

преди 2 години

Възхваляваните руснаци с възхваляваните ракети май са най добри в шпионажа само. Но и там взеха да се издънват много.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Ако имаш дългове, и 2500 еврака са пари, а никъде не пише, че е получил само толкова. Вероятно си е имало "ценоразпис" или уговорено "възнаграждение". Важното е, че са го хванали, и сега ще усети дебелия край.

8

Германец

преди 2 години

Те и ваксината така я гепиха от Оксфорд, но това не пречи на родния русофил да продължава да сънува мокри сънища с главно действащо лице Владимир Владимирович.