72

До71

преди 2 години

Активно спортуващите ги изтрепват с ваксини и маски

71

НЕСТАТЪЧНО

преди 2 години

Като започнат да правят аутопсии на починали ваксинирани без коронавирисна инфекция - тогава има смисъл да се говори по темата.

70

Анонимен

преди 2 години

Все по- малко антиваксъри пишат тук .Явно голяма част от тях ка се преселили във вечните ловни полета

69

Анонимен

преди 2 години

До72Е тоя пост за Прадаксата и Аспирина изби рибата. Леле. Медицината те гони с моторетка братче.

68

Анонимен

преди 2 години

Дарвинизъм в чиста форма. Една част отпадат поради глупост.

67

Анонимен

преди 2 години

Това са едни елементарни куролации... не ми прилича на наука, а на манипулация. Трима, зле хранещи се, физически неактивни и лежащи дни наред. А с "липса на възпаление" могат да лъжат някой първолак

66

Анонимен

преди 2 години

"Страшното усложнение след омикрона, е че ме пипна диари я и вече седмица не пуска. Гадно, но не и смъртоносно."+++Ти пък цяла седмица ще ходиш с диария. Пий отвара от кори от нар, яж компот от дренки, ако има от къде да го вземеш, оризова вода - сварява се ориз и се пие само водата.

65

притча

преди 2 години

Колкото по-*** толкова по-антиваксър

64

Случаен минувач

преди 2 години

Да не се употребява аспирин... Да, защото аспиринът е евтин. В същото време лекарството Прадакса е скъпо (опаковката е към 100 лв.) и прави разширени вени на краката. Познавам човек, който почина от разширени вени, причинени от Прадакса! Аспирин се употребява повече от 100 години!

63

До 70

преди 2 години

63, 66, 78г. активно спортуване?

62

странно

преди 2 години

По скоро залежаването у дома при 2 години карантина е причина за затлачване на всички органи и кръвоносни съдове! Най-доброто решение за борба с това е спирането на всички карантини и активно спортуване и задравословно хранене. Последното е малко трудно с отровите по всички храни

61

Ха!!!!!

преди 2 години

Mисля че авторката на тия статии не се е ваксала и няма намерение да го прави, а само ни *** и дразни за повече кликвания и коментари. Тя би намерила и стотици статии за починали в мъки след ваксане и то млади здрави хора и спортисти без заболявания- и пак ще постигне същия ефект, ако ги препише....но за това не се плаща и доФторите от ИСУЛ също го знаят това.

60

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Скоро преполедувалите ще боледуват за втори и последен път. Все още имат шанс да драснат по някоя последна реч из форумите.

59

Анонимен

преди 2 години

Тук при ваксинираните ли го наблюдават?

58

А

преди 2 години

Отделен е въпросът дали това е причинено от коронвируса, или от начина, по който е лекуван ! Смятам, че разследването трябва да продължи в тази насока, а не прибързано да се представя като факт, че причината е самият вирус !

57

Научен ескперимент

преди 2 години

До ъъъ до 57:"Това не е виц. Разказано е като истинска история в биографична книга за жената на Чаушеску - тя се е подвизавала като учЕн някакъв. И, освен с паяци, е правила подобни опити и с унгарци, както се твърди в книгата. Между другото нашите учЕни са горе-долу от същото време и произхождат от същата школа."===>Да и аз го прочетох най-напред като статия за жената на Чаушеско, май беше във в.Демокрация. Но да се губи критично способността за критично мислене не бива.

56

Анонимен

преди 2 години

Това не е от ковида, а от бустерите им..

55

Коведаро стъкмистики

преди 2 години

Коведарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради ковид сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са тия сами можете да се убедите от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 50 часа, отново починалите ще са 285 души, тоест умрелите са толкова колкото и преди ПлаНдемията ок. 285 души, а не 400 както лъжат коведарите.

54

Анонимен

преди 2 години

Журналистически ....., ако ще да се насерете няма да ни уплашите. Ясно е какво цели статията ви.

53

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в тубата сравнението - blutvergleich geimpfte vs. nicht geimpfte covid! Не са само тромбози - копирайте думите и потърсете с тях в тубата! Направо ще светнете!