23

Анонимен

преди 2 години

Тоя грозник ако не беше известен, никога немаше да се ожени

22

Борис Джонсън старши

преди 2 години

А пък този е Борис Джонсън младши .........напълно изперкал като баща си.

21

Анонимен

преди 2 години

В Нигерия? Сериозно? от там живи малко се връщат или щото е от тези ще се разкарва с 24ч охрана, ще спи в охраняем апартамент с климатик и ще гледа Нигерия само през прозореца. Ненормалници с много свободно време.

20

Bili

преди 2 години

Къфф е тоа???

19

аз-ът

преди 2 години

Влюбил се е у някой шаман. Кой знае с кво са го надрусали и как са си го подавали в шатрата.

18

Анонимен

преди 2 години

Може би жена му харессва "blacked"...

17

Анонимен

преди 2 години

Нигериъска култура наистина няма. Страната е смес от 3 култури - на север мюсулмани със най-голям град Кано. На югозапад африканци- Абуджа, Лагос. На югоизток са повече свързани с белите и там е опитът за бившата държава Биафра ли беше, която искаше да се отдели и има 2г гражданска война в началото 70-те, в нея е и нефтът. Щеше да е супер държава с 10млн население и всички нигерийски нефт. Рижав г.л.у.па.к!

16

1-н

преди 2 години

Дъ сайз маттерс...особено ако е метър...

15

Мисли

преди 2 години

Инакулираните изперкват...

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще оцелее не повече от 30 минути под африканското слънце

13

Анонимен

преди 2 години

Алф!

12

анонимен

преди 2 години

Зад/под, всеки оперен африка пийпъл, стои поне по една задръстена бяла n-полова кифла?

11

Анонимен

преди 2 години

В Нигерия било хубаво... Ха, ха, точно в Нигерия. Това е много опасна държава, ако не и най-опасната. Пълна е с гладни измамници готови да ви съдерат кожата от гърба, ако успеят. Толкова за канибалите от Нигерия...

10

Зелен Демократ

преди 2 години

И да ви е яд ние обожаваме нигерийците и тяхните достоинства, те са огромни, а не като вашите запартъчетс. Затова бъдещето е тяхно, а за вас нова РНК за по-добро ДНК, ха ха!

9

До атанас велмазов

преди 2 години

Ти също Атанасе! Признай си! Като твоя идол, куклата за перверзии на кмета на Симитли.

8

xaxsasбв

преди 2 години

До 14 - Що кво им е на нигерийците? Познавам поне 6-7 тук в БГ и всички са усмихнати мързеливци като всеки втори човек по света. Миришат странно, ама танците им са много забавни. Ако погледаш купата на африканските нации ще видиш какво е по стадионите, черните западно африкански народи танцуват, пеят и пищят нон стоп, целия им живот минава сякаш са на парти. Пък и тва с религията вълнува много малко хора и то не само в Нигерия. Повечето хора в 21ви век вярват, но не в определена религия.

7

Анонимен

преди 2 години

Този, ако знаеше нещо за Нигерия, щеше да знае, че такова нещо като нигерийска култура няма. В Нигерия има три основни и различни етноса - Хауса, Йоруба и Игбо. Езикът Хауса е по-близък до иврит и арабски, отколкото до останалите. Половината нигерийци са християни, половината са мюсюлмани... Но сега е модерно да се кланяме на африканците, без всъщност да знаем нещо за тях дори. Бял човек лош, черен човек добър. До там им стига акъла на тези.

6

Анонимен

преди 2 години

Ква е тая жендърска гнида ве?

5

Анонимен

преди 2 години

А защо не го поканим в България, може да се влюби в природата тук и да иска да идва по-често! :) Не знам, но е страхотен композитор и певец, новата му песен The Joker and the Queen е шедьовър, слушайте я. Талантливо момче.

4

No comment

преди 2 години

Шийрън казва, че като е бил дете, е имало момент, в който си е мислел, че е гей, защото имал една доста силна и развита женска страна у себе си.