23

Озирис

преди 2 години

Моля да ме извините ,че НЕ МОГА ДА СИ ПЛАТЯ СМЕТКАТА В СРОК,АМА ЛИХВАТА МИ СЕ НАЧИСЛЯВА ИЛИ МИ СПИРАТЕ УСЛУГАТА....А СЕГА КАКВО ПРАВИМ???

22

До днес

преди 2 години

Вече имаме интернет, не се притеснявайте. Дано вашия не прекъсва, че такива пълноценни новини няма къде другаде да видим.

21

май, май

преди 2 години

Някой "доволен" клиент да не е взел на прицел оборудването на доставчика и да му се "отблагодарява"?

20

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо - да си беше оправил антената, вместо да мрънкаш...

19

АЗ

преди 2 години

В моя квартал още няма и така е от 9 сутринта, но има ТВ.

18

Анонимен

преди 2 години

В Перник скоростта е паднала от един мега бит в секунда до един бит в секунда

17

Анонимен

преди 2 години

Местя го

16

a1

преди 2 години

Нещастници са те видни! Децата са онлайн и добре че имат телефони към Теленор:-))) Рискът трябва да се разпределя все пак

15

DDD

преди 2 години

Явор Колев успя там, където армия от знайни и незнайни хакери толкова години не успя да постигне нищо - да спре Интернет и телевизията на Банкя!... Да живей! Браво, Явка! Веуик си!!!

14

тъй де

преди 2 години

Лошото в такива случаи е, че не е като да спрат водата и водомера да не върти.

13

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Че то останаха ли абонати на А1 - бившия М(ен)ТЕЛ?!?! Тия заедно с булсатком са най-алчните и нагли оператори, а услугите им са тотал щета. При булсата с дни нямах телевизия почти всеки месец, особено като има облаци. Спре ли сигнала значи дончад два ще завали дъжд - бях стана синоптик с тях. Като няма сигнал спират да си вдигат телефоните и няма кой да насолиш даже. За компенсации забрави.Иначе са точни- спират "услугата" на часа от договора,нищо че половината месец си бил без нет и тв

12

Паци

преди 2 години

Абе, целия свят е настръхнал, тия от злeс-а, с кво се занимават...

11

Иван Петров

преди 2 години

*** сте. Естесвено че лентяйчета като вас няма да умрат без интернет. Малко да помислите и да се сетите в кой век живеете, а? Баба и дядо са работили на нивата, а децата им са ходили на училище. Някои хора са принудени да работят от вкъщи, а на други пък съвсем работата им е само през мрежата. Някои деца са принудени да учат от вкъщи!

10

Я

преди 2 години

До ужас и драмаАма тогава и не сме работили по интернет, а на нивата...

9

маркиз дьо саП

преди 2 години

Как път точно в Банкя ще го спрете? Точно ТАМ не бива!

8

Анонимен

преди 2 години

До маркиз дьо саП - ми връщай се при баба си и стига си писал в лошия интернет, като толкова милееш да живееш век-два в миналото.

7

Анонимен

преди 2 години

Оня ченгесак кибер Явор да не се е правил на майстор.

6

маркиз дьо саП

преди 2 години

Ужас! Някога нашите прабаби и дядовци как са живели без интернет? Толкова ограничени хора са били и са живеели в заблуда. И понеже са били много глупави, са били и много нездравословни. Карали са без ваксини!? Яли са телета, прасета, баници, луканки, сланина. И понеже са били пр0сти и нездравословни, не са ги яли по една две години, а по 90 - 100 г. Ужас!

5

Б2

преди 2 години

Тия от А1 са ги научили винаги да казват на спиранията "технически затруднения". Какви затруднения и смущения бе!? Няма интернет, не е бавен, не е прекъсващ, а липсващ, това не е нито затруднение, нито смущение. Толкова да са застреляни мениджърите им, че няма накъде...

4

Анонимен

преди 2 години

Хахах. Оставяш си абонатите без свързаност и после им викаш звиняайте. Хахахах. Иначе таксите ги вдигнаха?