88

Възмутен Гражданин

преди 2 години

Спрете да показвате тоя продажник и клакьор за ваксини! И на гл0паците стана ясно че това не са никакви ваксини и не предпазват от заразяване!

87

До 92

преди 2 години

Отговорност на политици и лекари за бездействие и разпространяване не неверна информация, при което загинаха над 30 хиляди. Както и от плоскоземния ни народ, който се държа като питеци на мегдана.

86

Анонимен

преди 2 години

Вървим към комбинация от неебаване на идиотщините и търсрне на отговорност от виновните за тези простотии!

85

Анонимен

преди 2 години

В Канада се случва нещо грандиозно - очаква се Отава да бъде блокирана от над 60 000 тира и стотици хиляди протестиращи!!От сащ се очакват още 40-50 000 тира.Министър председателят им ги е обявил за малцинство и терористи!Май започна канадската революция:)Напишете в ютуб или фейсбук Convoy to Ottawa 2022

84

Aнонимен

преди 2 години

Лекарите лекуват и по телефона. Много станаха ясновидците с теория на вероятностите, манипулациите и конспирациите

83

Aнониме

преди 2 години

Познайте кой управлява света, вкл. НАТО, ЕС, СЗО, ЕМА, световните правителства(масоните - Румен Радев)? Чудовището Бил Гейтс и компания

82

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран:"- Кои факти? Че само аутопсия може да докаже кой от какво е починал? ___Как, бе, само аутопсията.Ама ти не си ли чул, това са остарели методи. Сега вече не трябват патоанатоми.Съдебни лекари даже не трябват.След като болния умре лекуващия лекар само с един поглед определя от какво е умрял.Преди в болниците повечето хора умираха от сърдечна и дихателна недостатъчност.В почти всеки смъртен акт това беше записано като причина за смъртта.Сега всички умират от ковид.

81

Анонимен

преди 2 години

"Докторе " , ние си вървим нормално , ти върви на майHama cu с твойте измишльотини - реклами на ваксини ! ПравИ се на важен там , в Швейцария , тука не вървиш , щото никой не вярва на глynocmume , които дрънкаш срещу солидно заплащане от ковид-фондовете !

80

Aнонимен

преди 2 години

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... ПРЕМАХВАНЕ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, БАЗОВ ДОХОД, ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЖИВОТ ИЗЦЯЛО ПОД НАЕМ?

79

Анонимен

преди 2 години

:"Лошото е, че следващата стъпка ще е от принудителна към задължителна ваксинация, докато стадото спи дълбок зимен сън"===>Следващата стъпка ще е,че на стадото ще му гръмнат бушоните и ще стане такова мазало, че този и подобни на него няма да намерят достатъчно миши дупки да се крият. През носа ще им излязат тези пари, които сега вземат за да облъчват народа. Лакомо д *** кръв с ре

78

Ха ха

преди 2 години

Към комбинация и абокат вървите вие. Ние хич не сме се засилили, комбинирайте си колкото искате.

77

Darth shadow

преди 2 години

червея аспарух илиев да се боцка сам с тази помия, аз лично никога няма да си вкарам тази гадост и помия в организма на насилие и принуда ще отговоря с насилие и кръв..

76

Aнонимен

преди 2 години

Лошото е, че следващата стъпка ще е от принудителна към задължителна ваксинация, докато стадото спи дълбок зимен сън

75

Aнонимен

преди 2 години

То и терминът безсимптомно болни не съществува. Измислена пандемия с коварни *** цели

74

Aнонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е нищо в сравнение с пъкления Световен план, който са ни замислили, ако не се обединим да си върнем свободата още сега и бойкотираме Измамата Ковид

73

Инженер

преди 2 години

Лекарите като този да вървят към каквито си искат комбинации от ваксини. Да се ваксинират и имунизират колкото си искат. Може да си издават и зелени, червени, сини и в други цветове сертификати.

72

Анонимен

преди 2 години

Тоя кукумяв нещо доста е прекалил с комбинацията от ваксини

71

Aнонимен

преди 2 години

Аутопсиите са забранени

70

Aнонимен

преди 2 години

Целта на ваксината е да убива, ранява и инвалидизира. ПРОГЛЕДНЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ, Че всичко е лъжа, АКО ИСКАТЕ ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА, А НЕ РОБОТИ В КОНЦЛАГЕРИ И ИЗОЛАТОРИ

69

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (#71) - Кои факти? Че само аутопсия може да докаже кой от какво е починал? Че позитивен тест сам по себе си НЕ е доказателство за нищо? Че цялата "пандемия" се базира на "позитивни случаи" със съмнителна достоверност?