15

баба ви куна

преди 2 години

Общувай със себе си. Сутрин си кажи добро утро, бъди здрав и хубав ден. В службата поздрави с добро утро, купи кафе на колега и му пожелай успешен ден. Привечер в бакалията " Добър вечер, благодаря, лека вечер", у дома " Как сте, как мина деня ви", по телефона" Мамо ,татко как сте, винаги съм насреща" малко добро, разбиране, емпатия и ти си добре, жената е добре, тъщата добре и всички са добре. Не са важни много думи и жестове. Три приказки на място.

14

Майна

преди 2 години

НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ КАКВИТО И ДА Е МЕРКИ, ЗАЩОТО ОМИКРОН СЕ КАРА ДОРИ ПО- ЛЕКО ОТ ГРИПА И СЕ ЛЕКУВА ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН!!!

13

Терористична държава

преди 2 години

Този психиатър знае ли, че в България се изтезават хора с СРС от милиции близки до Борисов и Гешев, а оцелелите жертви ги пращат точно при психиатър, твърдейки че им манипулират съзнанието, а психиатри те ги диагностират като шизита!?

12

Без ПАРИ

преди 2 години

Няма НИКАКВА радост от каквото и да било.

11

Анонимен

преди 2 години

Вие надупчените баламурки наистина загубихте не само радостта от общуването, но и всякакъв човешки облик.

10

До 3

преди 2 години

Кой знае колко бой ядеш , та добре, че е нета ...

9

Др ОХ ще те заболи

преди 2 години

Спрете фалшивите медии и ще се нормализират нещата Не от сутрин до вечер да облъчват хората колко е страшно колко ще умрат колко ще се разболеят и т.н. живейте си живота майн на та им на днес бг

8

Анонимен

преди 2 години

Беза да му чета брътвежите на този, бих казал, че напоследък откакто има 'пандемия' доста намаля агресията. Явно и криминалните ги е 'страх от вируса' и се бяха скрили. Е сега като ни пуснат и ще се отприщи работата , пак ще има побоища по пътищата, брутално отношение към хора. Принудителната изолация(затвора) си е място в което не се случват вандализми, но за другото

7

Анонимен

преди 2 години

Най-пагубно е за децата. Предишните поколения са израснали със свобода. Игри по градинки и паркове, нормално училище и вкусна храна от баба и мама. А сега, маски, по цял ден пред компютъра вместо в класната стая, или плюнка в пликче, страх и изолация. Жестоко е... Пазете децата и нека да се опитаме да им осигурим едно истинско и щастливо детство. Зависи от нас...

6

Анти Соц

преди 2 години

И по-добре! Хората са досадни и нагли... Натрапват се и не се усещат... Много по-добре да е живееш сам, или най-много с жена си или само с майка си, ама и те да не са много досадни и социални, даже хич!

5

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не си загубих радостта от общуването. Още си общувам и на нас не ни пука за коронавирусни мерки и не се разболяваме. Като не давате по заведения, може и в къщи.

4

Ма общувайте си бе

преди 2 години

Само радост ще доставите на наследниците.

3

Анонимен

преди 2 години

Никво общуване не съм загубил,събираме се с приятели ядем,пием и танцуваме и се смеем на емоционално нестабилните Кунчев и Витанов като излезнат да говорят по тв :)

2

Анонимен

преди 2 години

Каква агресия,Банкянския хрисим бидонь, галантно ги гърмеше с гранатомет.

1

Няма страшно

преди 2 години

Важното е че продължава промяната.