48

Оня

преди 2 години

Моят въпрос е ***? На коя страна ще застанат Българите?

47

Анонимен

преди 2 години

Никой, никога не е казвал, че България ще воюва срещу Русия. Казахме, че Русия не може да определя политиката на България, в кои съюзи да членува и как да си изпълнява задълженията в съюза!

46

Анонимен

преди 2 години

Еми правилно го рече-пешки сме- В една война, ние изчезваме, щото като база за кораби и летища, ще бъдем на първа линия. Над главите ни ще се сипят бомби и ракети и ще се водят битки. Швейцария винаги е неутрална и има защо.

45

toti

преди 2 години

Редно е да се каже ,че Европейски съюз са ,,дупедавци'' и далеч неразбират защо са там сабрани ,нас ли да брани или янките!! По скоро трябва да си изградим една ЕДИННА ЕВРОПЕЙСКА ОТБРАНИТЕЛНА СИСТЕМА ''!!!-а не да храним чужди войски на континента!!

44

Анонимен

преди 2 години

Радеф от кои пешки е?

43

Анонимен

преди 2 години

А Русия щото не е пешка....Смях.

42

Анонимен

преди 2 години

Трябвали да има нова държавна хранилка която да правила ,,синтез,, на информацията . Ами то и сега си им . Нарича се разузнаване. Тва че не си върши работата не означава че ни трябва нова ясла ;) Час от бойковото наследство е че няма кой да накара държавна ясла да върши работа. Няма го управника на държавата вече повече от 12 години.

41

Анонимен

преди 2 години

Ние сме пешки а Русия и Америка са голям праз.

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя е толкова гнусен и неприятен, че веднага изключвам телевизора! Продал си е душата на Мамона отдавна.

39

Анонимен

преди 2 години

ние в България не сме и пешки.

38

До анонимен 46

преди 2 години

Боя се, че не българският селянин е неграмотен и манипулируем, а дечицата му, наводнили градовете, не говорят литературен български, мекат, не знаят къде се слага пълен член, не четат, не могат да се изразяват и т.н. Точно те слушат чалга, нито един от тях не знае европейската и световна литература, изобразително изкуство, музика! В нашето село има хора, които знаят за парадокса на Шрьодингер, за "сивата материя", за Хилбертово пространство, за това, в коя симфония Бетховен сменя тоналността на

37

Анонимен

преди 2 години

Европейците ги няма на картата! ЕС също ги няма! Какво да очакваш от евроге.й.ове - ликвидираха си континента. Войни, прос.то.тии, съюзи, Норвежки хелзински комитет, научиха скакалците да не работят, жендъри, трети полове, мъже жени и жени, които са мъже, децата от малки се питат дали не са кучета и от кой пол.... Накрая ги няма на картата! И нас ни няма, защото се хванахме с тях, някои ни хванаха по-точно, защото нямаше референдум. Ся печатат пари като мерки срещу края.

36

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно се манипулира неграмотен народ, а българския селянин е пример за неграмотен, *** народ. Когато единствения ти източник за информация са чалга, порно и руска пропаганда (което е едно и също) ... ти винаги си в губеща позиция, защото не знаеш нито какво се случва, нито защо се случва около теб ... съответно винаги плащаш сметката на всички.

35

Боли ме шнура

преди 2 години

След плана Маршал, Европа винаги е била пешка, безплатен обяд няма.

34

Анонимен

преди 2 години

Пешките са българските русофили като братя Чукови.

33

От хората

преди 2 години

Като приказва ,да мисли.Ще му припомня Кипър.Моля се за това БОГ да пази България и народа.

32

преди 2 години

100 процента сьм сьгласен сьс сегашното му мнение. Игра на империалисти каза един мой познат ,целта е , Европа на колене пред Америка руснаците услуга сьс шашмите на газта. Газ много .

31

Селяндур с джип

преди 2 години

Кажи нещо, дето не го знаем.

30

Анонимен

преди 2 години

Дръта комънига

29

dogan

преди 2 години

До ПенсионерЧуков, като повечето такива "експерти", служи в местния клон на КГБ, наричан ДС. Каквото му наредят, това изпълнява.