70

глупости на търкалет

преди 2 години

До Какъв е проблема?Проблемът в момента е че Кремълският вожд се опитва със войнствени декларации да стабилизира клатещият си рейтинг за пред петите президентски избори в които ще участва, при все че според конституцията има право на два мандата. Затова той изпрати абсолютно неприемливи искания към НАТО и загатнатата заплаха за военни действия при отказ. Затова изпраща абсурдни искания и към слабото звено България, а бг политици се правят на уж неразбрали

69

Анонимен

преди 2 години

Броя на войниците не е от решаващо значение. И без това няма как да ги скриеш . Има и космическо разузнаване . Всеки човек виждат къде е . Украинците и едно човече не могат да приближат на 4 км. За кво са им толкова много хора? Сега машините воюват вместо хората. Руснаците показаха новите си роботи танкетки и са в бая голямо количество. С тях ли ще се бият укрите ?

68

Генералът

преди 2 години

При война НАТО-Русия след 5 мин няма да има нито една натовска държава!

67

Анонимен

преди 2 години

ДОСТА ОТ БОЙНИТЕ РАЗЧЕТИ НА НАТО СА ОТ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ!

66

Анонимен

преди 2 години

До Какво следва Да извозва персонала и най-близките слуги, останалите - по колесниците на самолетите или на покрива на посолствата!

65

Анонимен

преди 2 години

Още един, публично обявил се за доброволец за Източния фронт, и подписал договор с армията чрез средство за комуникация, както се сключват договорите по телефона между мобилните оператори и клиентите. .....Договорът е сключен, да се яви за зачисляване на униформа и обучение и да чака заповеди за изпращане на Източния фронт.

64

Какво следва

преди 2 години

Бай Дън е приготвил за евентуален конфликт сили за бързо реагиране с цели 8000 военнослужащи. Интересно какво мисли да прави с тях.

63

Какъв е проблема?

преди 2 години

В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население в Донецк и Луганск. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да решат конфликта с военна акция. Ако от Киев искаха, можеха да дадат автономия на Донецк и Луганск и всичко щеше да приключи. Не, те искат военна победа срещу част от своя народ. Е, няма да стане.

62

Пак по опорката?

преди 2 години

До Дядо Мар: Да, България взе решение. Ние ще работим за намаляване на напрежението и няма да участваме в сценарии. Украйна не е в НАТО, а и има гражданска война, а не военен конфликт. Който иска да воюва в Украйна да се пише доброволец и да заминава. Мже и да се намерят такива, ако се плаща в долари.

61

Паметлив 2022г.

преди 2 години

Този да го каже по напараво -,,След китайските олимпийски игри Русия ще нападне Украйна". Какво го усуквате, какво го приначавате.? Руският Хитлер се подготвя от близо 8 години за нахлуване и влияние в Източна Европа, за да даде урок на западняците и да накаже ,,предателите". Нищо друго не ни очаква, а нашите болшевики се снишават и чакат нов 9септември 1944г.После....ще продължат с ,,Народен съд'', за да узаконят убийствта и мародерието.

60

Дядо Мар

преди 2 години

До баба мара - те нашите съседи само това чакат - да ни видят извън НАТО и ЕС. Както сме като голи охлюви, без армия и оръжие, ще ни разпарчетосат преди Баба Мара да може да си отвори ченето. Вече се е случвало, но тогава българския войник е спасил Родината. Така че, уважаеми руски тр'оле пей тея приспивни песни другиму. Българския народ взе вече решение, ако не си забелязал. Каза ти го и премиера, че и президента, но дървена русофилска тиква увира ли?

59

Анонимен

преди 2 години

Позицията на България,изказана чрез Стефан Янев си е много добра.Естествено тя не устройва платени американски сътрудници като Паси,Плевнелиев,Керемидчиев,които искат да ни вкарат в чужда война,само и само да си напълнят джобовете.При тежки за страната ни събития,тези тримата и други подобни моментално ще се изнесат оттука.А тока е скъп защото ЕС отказа да подпише дългосрочни договори с Русия за доставка на газ както винаги е било до сега.Газта по такива договори е евтина.Иначе-цената е пазарна

58

баба мара

преди 2 години

спасението е в референдум за излизане или оставане в нато и ес няма нужда да седават излишни пари за въоръжаване да пълним гушите на ам впк и да си развалямеотношенията със съседите пълен неутралитет това е изкуствен конфликт предизвиканот сащ които от 20 000 км създават напрежение и гледат сеир след това

57

Анонимен

преди 2 години

Каква армия има България? Шепа наемници, които са войници за заплата. Те и руснаците и американците и французите имат наемници и то доста повече и по-добре въоръжени. Ако стане нещо сериозно от рода на окупация на чужди държави обаче, наемниците няма да са водещи. Това , което се готви в Украйна няма да е нищо друго освен тотална разруха ала Сирия. Ще сринат страната , за да може после да я възстановят и да вдигнат икономиката. България трябва да направи всичко възможно да стои далеч от това.

56

???

преди 2 години

Абе аз не знам ние имале ли въобще армия!? Знам само, че даваме луди пари (милиарди долари) за разни уружия, *** колко човека ни е армията? Имат ли 20 000!?

55

Христо Христов

преди 2 години

ВСИЧКИ атлантици ВИНАГИ са подкрепяли БКП, а форумните им вувузели са готови на ден по два пъти да си сменят господарите. Това е Факт.

54

Анонимен

преди 2 години

БГ може да има слаба армия, но има силен батальон от хрантутници- оплаквачки дето умрат да анализират по тв и да пишат едни витиевати доклади за едни пари.

53

за великата БНА

преди 2 години

Аз съм ходил войник точно в края на "много модерната и голяма БНА). Към поделението имаше двама войници в т.нар. Помощно стопанство и там гледаха към 100на прасета. Редовно ходехме да берем ягоди, после грозде и царевица, ..., а по-старите бяха бригадири в бирената фабрика във В Търново поне до Декември. На учения излизахме с едни Джугани, по-модерните ЗиЛ131, а имаше и Прага с манивела сигурно от 50те. Тогава бяхме с така наречените "въшкарници" и кубинки. 2год загуба на време и простотии.

52

(-)

преди 2 години

Лично аз, като видя мнение на Христо Христов, винаги му слагам по един минус. Даже не чета какво е писал, защото знам, че е нещо против ЕС или проруска пропаганда или просто нещо антибългарско-(------)

51

Анонимен

преди 2 години

Тоя льольо много загрижен за фланговете на НАТОто, бре! Ми да фаща пушката и в окопите, да оправя международното положение! Ние с Русия война не искаме, за НАТО не ми пука (никой не ме питал искам или не НАТО), за ЕС е същото! Да се оправят лакейте на ембасито, а нас да ни оставят на мира! Що за идиотщини "САЩ и НАТО отговориха..."! Русия имаше предложения към САЩ, не към НАТО, нет към ЕС, а още по-малко към нас! Руснаците знаят, че сме безгласни букви и трябва да разговарят с господарите!