51

Анонимен

преди 2 години

Е до кога ще ни плашат ???!

50

Анонимен

преди 2 години

ПОСЛЕДНИЯТ КОНЕНТАР НА ПРОФЕСОРА"Омикрон е ваксинация. Просто по-леко изкарване на заболяването. То служи като щит срещу другите варианти", посочи той.

49

браво

преди 2 години

Краят е близо. По 63000 с природен имунитет ще има на ден!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ---"Тези с 1 и 2 доди се разболяват от омикрон. Но тези с бустер не ги хваща, даже вкъщи болен да имат. Явно защитава."---Тези дни говорих с приятелка в Англия с бустерна доза и болна с омикрон. Да, говори ми още глупости.

47

Анонимен

преди 2 години

Тези с 1 и 2 доди се разболяват от омикрон. Но тези с бустер не ги хваща, даже вкъщи болен да имат. Явно защитава.

46

Анонимен

преди 2 години

Тези проценти, които ги дава Кунчев са от ваксинирани държави, а не от такива като България. Второ, смешно звучи всички заразени с Омикрон. Не се знае колко са с Делта, колко с Омикрон и колко са с предишните варианти. Скоро ще научим процентите при Омикрон в България.

45

SS

преди 2 години

Споко е като завалят ракетите няма да ви е до ковид и колко заразени има....

44

Анонимен

преди 2 години

Четвърта доза от иРНК-ваксините срещу Ковид-19 изглежда не повишава защитата от Омикрон в сравнение с третата доза. Това показва изследване от Израел с 270 доброволци. Макар да става дума за междинни, а не окончателни резултати, те изглежда потвърждават съмненията, изразени и от Европейската агенция по лекарствата ЕМА. Според Марко Кавалери, експерт от ЕМА, няма данни, които да потвърждават сериозен ефект от четвърта доза ваксина. А в края на декември генералният директор на СЗО Тедрос Гебрейесус дори заяви, че масовите бустерни ваксинации по-скоро ще удължат пандемията.

43

браво

преди 2 години

Ще имаме по 63000 на ден с Придобит естествен имунитет!

42

Продадена чест

преди 2 години

За какво да се ваксинират хората с изключително неефективната ваксина, направена за вариант от преди две години, срещу изключително леката настинка в момента? И това точно в момент, когато "ще се разболеят около 3,5 млн. души" - тоест огромен риск точно след като се инжектираш да хванеш и вируса и да имаш двойни проблеми? Абе колкото и да ти платят за реклама, в някакъв момент е време да спреш да е излагаш?

41

123

преди 2 години

Др Кунчев сигур знае да смята, ама с интеепретацията има проблемдо май са около 100 дни, 40000 хоспитализирани общо-че туй са 400 на ден бе!!!ба.ф тая здравна система дето щяла била да се срути под тоя невиждан натиск!

40

88

преди 2 години

Много математик, много статистик, много нещо! Скоро се броихме, явно неточно.

39

Акад.Пръдлев

преди 2 години

Изчисленията на колегата Кунчев са безкрайно неточни!? По моите изчисления броя на новозаразените за ден ще бъде не 63 хиляди, а ..63045 !Срамота,не може да смята...

38

Анонимен

преди 2 години

Който иска да види реално какви са жертвите, да си напише в гугъл israel covid deaths by age или guardian 175000 covid deaths. Евреите дават графика на science.co.il и е интересна. И тук е същото. Онтарио имат една интересна графика за заразени на 100000 по възраст. Гугъл ontario covid vaccinations data и първата страница. Всички графики за под 80 годишни дават по 2 до 20 на 100000. Тази над 80 изведнъж почва пик до 800 на 100000. От месеци не обновяват данните. Защо ли?

37

Анонимен

преди 2 години

До бай Иван 42. Нищо не променя ваксината, ако си под 60 и без тежки сърдечни проблеми и диабет. Рискът под 40 е 0.001% за смърт примерно, а за 40-60 скача на 1.х%, но там почват и инфаркт, инсулт, диабет. Това за цялата епидемия не се променя при поне година с 0 ваксинирани(нямало е ваксина) и 6-7 месеца с ваксина. При тези над 70 е морът, но там пак говорим, ако нормално годишно умират по 80000 без ковид, сега да са 100000. Тежък грип и много, ама много паника и лъжи за пари. Нищо повече.

36

Анонимен

преди 2 години

63000 с отчетено евентуално наличие на РНК от вирус без грам симптом насред епидемия. Да ти имам и болестта на тия хора... Примерно сега в Австрия Тирол е на върха на "заразени" и "хоспитализирани" с бустер и второ заболяване за под месец. Да! Така излиза по отчета. Проверили и се оказали масово скиори с травми. Отива за изкълчен крак, няма грам ковид симптом(и явно болест), но при теста положителен и го пишат приет с ковид. Хоп, заето ковид легло. Едно 30-40% такива.

35

Анонимен

преди 2 години

Са че си пуснем сутрешния блок на бТВ да погледам тъжните физиономии на водещите докато ми обясняват колко много са заразени. Хахахах

34

Бай Иван

преди 2 години

В момента съм с ковит, не ваксиниран съм, карам го леко. Имам приятел; ваксиниран ;преди месец и половина, и той е с ковит. Симптомите и на двамата са ни еднакви. Та въпроса ми е с какво му помогна ;ваксината;че толкова дават зор всички да се бодем. Симптомите ни са 1-ден температура и силно главоболие. 2-ден температура до обяд. И нощно изпотяване през 2-те нощи. Това е всичко за сега, други приятели прекарали го споделят същите симптоми, не;ваксинирани са;. И всички сме си в къщи. Няма хоспита

33

Гневен

преди 2 години

Огнян Кунчев: Без строги мерки може да достигнем до 100 000 заразени с COVID-19 на ден. Интервю от 07.01.22 при нефелния Виктор Николаев. Трябва да има ефективни присъди за подобни ***.

32

Анонимен

преди 2 години

Тц, вирус нема. Има телевизия.