113

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо ,нещо се оплакаха ,че имало два бюджета един за пред парламента,един за пред КПКОНПИ ,Кирчо лъжата пак ни *** нещо,няма уцелено вече 6 месеца???

112

хАасан Фъссилев

преди 2 години

Така става като назначиш офис утайката -парашутиста хАсан за финансист а то говкото никога не е чувало в харвард понятия като търсене предлагане пазарен капитализъм ,покупателна сила,инфлация и продуктивнмост. Този освинен имбецилус няма хал хабер какво прави във финансово министерство и това личи от 6000 км. по некадърните му писания които няма една нормална идея в този ляво имбецилен бо-лук. Куха лейка та дрънка!

111

Анонимен

преди 2 години

Тая вечер Кокорчо ше е булка

110

Радев

преди 2 години

България вече втора година е в чакалнята на еврозоната, а работещите в БНБ, банките и кредитните институции не смеят да кажат нищо по въпроса. С колко евра разполага страната, централната банка или пенсионните фондове например. Защото ще трябва да се изплащат заплати, пенсии, да има еврови банкноти в обръщение, а и за хората да останат.

109

Анонимен

преди 2 години

Еи какво крадене на пари ще има от този дефицит. Очаквайте и промяна в данъчната система скоро.

108

Анонимен

преди 2 години

А за Възелина и Чехов кога?

107

реалист

преди 2 години

Планове нма, по скоро намерения! Някога, но не сега!!! !

106

Lina

преди 2 години

асена, видяхме точно колко струвате. Стига лъжи и празни обещания, взимай си кирила, Спецов и в grindr.

105

Към Асенчо

преди 2 години

Както е тръгнало вие ще се изчегъртате сами !

104

тъжно ми е

преди 2 години

толкова много коментари от разбиращи българи, които сигурно 40-50% изобщо не са си направили труда да прочетат всичко, още едни 30-40% не разбират половината думи в интервюто, но иначе са готови с наречията "лъжци", "крадци" и т.н....нали пак ще си имате парички да си карате колата и да си плащате сметката на телефона да си гледате клипчета там, защо се оплаквате ?..хората с акъл са си добре, другите дирят кого да нахулят, успех ви пожелавам

103

Анонимен

преди 2 години

Разходите за Кировата администрация рязко ще спаднат, ако договорят групова отстъпка за редовни клиенти с Грайндър.

102

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Леваците, бараба р с Киро, да си се ровят в Грайндър другаде!

101

Жоро

преди 2 години

До 1 Не бе, аз нищо не искам. На мен ми е все тая, нещата си ми вървят. Чудя се на тия, дето се оплакват - нали те ги докараха тия "спасители" :D

100

Анонимен

преди 2 години

До 1 Тия излязоха по големи тикви, че и завиват у лево

99

Анонимен

преди 2 години

Некадърници! КОЛКОТО И ДА ВИ ХВАЛЯТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА!ДНЕС ЛЮБОВНИЦАТА НА ТЕПКАВИЯ СОЦИОЛОГ/Тази и главата не си къпе/ЖИВИ ГИ ОЖАЛИ ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА НА КОИТО СЕ ПАДНА ДА РЕШАВАТ ТАКИВА КРИЗИ!ХАЙДЕ ДА СЪСИПАТ ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО СА МЛАДИ,НЕОПИТНИ И НЯМАТ УПРАВЛЕНСК ОПИТ!БЪЛГАРИЯ НЕ Е ШКОЛА ЗА ОБУЧЕНИЕТО НА РАДЕВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!

98

1

преди 2 години

До Жоро, с една дума искаш,да върнем тиквата, НЕ благодарим.

97

1

преди 2 години

Асенчо посмали ***,както казва народа,каква еврозона те гони,градовете ни са потънали в мрак,уж война няма,а градовете ни са тъмни,по време на война се гасят светлините.В коя държава,в Еврозоната има такова нещо,да няма улично осветление.

96

Чета коментарите

преди 2 години

и се отчайвам... Фрости, нагли, дебелотиквено, кУмоноиддни, *** сеерат с ръцете си по клавиатурите тотални глупости. Все повече осъзнавам в каква лъжа сме живели последните 32г , и особено последните 12г. Но истината винаги излиза наяве. За съжаление няколко поколения трябва да преминат, така както евреите не вярваха за Господ и мислеха за търбуха си, и измряха в пустинята.

95

Жоро

преди 2 години

Много ме дразни тоя негативизъм в коментарите! Това било скъпо, онова било скъпо! Е нали искахте промяна, защо пискате сега? Промяна има. Ето, и нов шеф на тотализатора ще имаме. Малко ли ви е?

94

Анонимен

преди 2 години

И това интервю е на английски, друго си е образовани хора да ни представляваме. Е ние сме си бедни хора и за нас храната и тока са важни. Ако бехме образовани , с добра икономика други щеше да е, но толкова, години никой не искаше да се погрижи за качественото образование.