15

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости детето. Има шофери от градския дето са изтрещели, и не бива да возят хора и то в София, опасни са. Онзи ден един *** бе посегнал на дете.

14

….

преди 2 години

До Анонимен 3Чувам че прокурорки са приятелко на мутри в региона и с протекция от София. Трябва пълно разследване на всички прокурори и връзките им, не само в Бургас, а на всякъде

13

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН Не е нъжно зебрата да е почистена, че да я видиш! Има си знак за това.

12

Анонимен

преди 2 години

Да почива в мир. В тая държава нищо не става.

11

Fil

преди 2 години

Причината за смъртта на човек, блъснат от автобус може да бъде единствено ковид и следствието рано или късно ще се съгласи с мен.

10

Анонимен

преди 2 години

Държавата е хаос, това е причината, виновен е Фигуранта и калинките му

9

Анонимен

преди 2 години

Виновен е фейсбук.

8

АнонимеН

преди 2 години

НЕ СПИРКИТЕ НЕ СА ПОЧИСТЕНИ ТА НИЩО ЧУДНО И ПЪТИЩАТА! ШОФЬОРА ИЗОБЩО МОЖЕ ДА НЕ Е ВИДЯЛ, ЧЕ ТАМ ИМА ЗЕБРА! ОТ СНЕГА ВСИЧКО ПРИЛИЧА НА ЗЕБРА! НАЙ-ВЕРОЯТНО ВИНОВНИКА Е ФИРМАТА КОЯТО ОТГОВАРЯ ЗА ЧИСТОТАТА! КОЙ ЗНАЕ КАКВА ДАЛАВЕРА ВЪРТЯТ И ТАМ!

7

АнонимеН

преди 2 години

До Теле зрител/ НЕ Е НУЖНО! ЩОМ Е СТАНАЛО НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА , ЗНАЧИ ВИНАТА Е НЕЙНА! АЗ СЪМ ЗАСТАНАЛ ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА И ПАК ЕДНА КОЛА АМА ХИЧ НЕ СПРЯ, ВЕРОЯТНО ЗА ДА НЕ СИ ИЗНОСВАТ СПИРАЧКИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СПИРАТ! ПРЕСИЧАНЕТО НА ЗЕБРА СИ Е ЕКСТРЕМЕН СПОРТ ! СТЪПВАШ НА ЗЕБРАТА И ЧАКАШ ДА ВИДИШ ДАЛИ ЩЕ ТИ СПРАТ И ПРЕСИЧАШ ЧАК КОГАТО НЯМА ИЛИ ТИ СПРАТ!

6

Теле зрител

преди 2 години

Добре де!Много писсници се изписаха но защо никой не написа и каза какво точно се е случило че да знаем!Нито дума!

5

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 9/ И МНОГО ДА СЕ ВНИМАВА! НАРОЧИ ЛИ ТЕ , СВЪРШЕН СИ :D

4

До 3

преди 2 години

Емил Христов преди да стане прокурор беше дълги години ръководител на Следствието в Бургас, ама през 90-те, мафиите заработиха и като видяха, че Христов е удобен, изпълнява поръчки и го направиха прокурор в Окръжната прокуратура, после в Апелативната прокуратура и я ръководеше даже. Цялата му кариера е свързана с бургаските мафии.

3

АнонимеН

преди 2 години

ХУБАВО БЯЛО МОМИЧЕ ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СТЕ СЛОЖИЛИ СНИМКА! МОЖЕ ДА Е ПО НЕЙНА ВИНА, МОЖЕ ДА Е ПО ВИНА НА ШОФЬОРА НО ТАКАВА Е БИЛА ВОЛЯТА НА ВИЗШЕСТОЯЩИЯ!

2

Анонимен

преди 2 години

В Бургас най-зависимият, измамен, крадлив и човекомразец прокурор - Емил Христов- се пенсионира! Най-после апелативният съд и прокуратура в Бургас ще функционират както трябва, а няма да бъдат в схемаджийските ръце на Христов.

1

Анонимен

преди 2 години

Извинявам се, но вътре в Софийската градска прокуратура (СГП) е вонящина и ***, в смисъл, че корупцията там е на върхово ниво. Разбира се ,не у всички прокурори, но повечето са страшно зависими.иии сигурно пак ще потулят нещата. Пълна реформа трябва!