28

Горбанчов

преди 2 години

Щом враговете ти те хвалят, значи не правиш нещо както трябва. Обратното също важи.

27

Анонимен

преди 2 години

В най-добрият случай няма да могат да пътуват на Запад, но ще имат шанс да посещават Южна Корея, Венецуела и може би Куба.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако се прекратят дипломатическите отношения Русия ще прекрати износа на фуражната си пшеница. Стотици хиляди крави ще бъдат поставени пред заплаха от гладна смърт. Като радикална мярка най-вероятно ще бъдат изклани за месо за попълване на военните запаси. Това, обаче рязко ще намали въглеродния отпечатък на страните разчитали до сега на руски фураж. Война, за един по-зелен свят!

25

До Плашилото не рабо

преди 2 години

Икономиката на Русия е колкото тая на Португалия, всичко се крепи на износ на газ, нефт и зърно. Това се нарича колония. 150 милиона руснаци не живеят добре, за това и алкохолизма там е в сериозни размери. Русия е една залязваща сила с 6к атомни бомби.

24

Анонимен

преди 2 години

Обикновеният руснак и сега лови мечки и риба, за да оцелее, тия който ще пострадат са олигарсите и елита. С тия санкции Русия ще стане роб на Китай.

23

Анонимен

преди 2 години

Шайка престъпници е завлядяла властта в Русия и не я пуска вече 100г.Същите като нашите гербаджии и ДПС.Само че там действат доста по-крано и жестоко.На нашата мутра не му стискаше да действа чак толкова крайно, защото гащите са му свалени. Просто България е "никой" в международен план.И същите тези руски престъпници рекетират целия цивилизован свят, държейки единствения коз, с който разполагат - ядреното оръжие.

22

Анонимен

преди 2 години

Много лесно могат да ги санкционират - депортират децата и внуците на всички висши руски държавници от ЕС и САЩ и са готови. На Путин дъщерята живее не в Москва както си мислите, а някъде в... Холандия. На тоя децата сигурно и те не изгарят от желание да стоят в Рассия. Голям вой ще се надигне тогава муахаххаа

21

Анонимен

преди 2 години

Племенницата на Путин, Анна, притежава въгледобивни мини (които се дотират от държавата, демек руският народ) в Кемеровска област. Мъжът и е губернатор на въпросната област. Братът на Анна (който е бил лекар) сега е зам.шеф на Газпром. Възнагражденията му, включително премии възлизат на милиони(не рубли, долара). Списъкът е дълъг. Дворецът на Путин, се оказа, бил на негов приятел, може би? Така че, нека го санкционират! :)

20

Анонимен

преди 2 години

На Песков и трите му деца са на запад.

19

Анонимен

преди 2 години

Чудесно! Значи всички ще са доволни?

18

Отлично

преди 2 години

Това е една много хубава новина за русия народ. Важно е Той да е добре. Другите са свикнали да теглят.

17

Руснаците им хареса

преди 2 години

Русанците нямат против такава протекционистка политика! Хем запада виновен, хем си развиват собствените производства! Още 10 години защита от западната конкуренция и ще стигнат добро ниво за да се конкурират. Това напълно ги устройва!

16

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава мустак, защо излизаш и коментираш? Ако не му пукаше на путинчо, нямаше да обърне внимание. Но изглежда му пука и то много.

15

Анонимен

преди 2 години

За това САЩ налагат санкции на всеки руснак казал здрасти на Путин. Така ще са сигурни, че джуджето е санкционирано, защото е необяснимо бързото забогатяване на на далечни познати на Путин.

14

селянин

преди 2 години

тия само се плашат слаба ракия са

13

Анонимен

преди 2 години

Дали пък не са знаели, че на висшите чиновници в руската администрация им е забранено от закона да притежават активи, имущество и банкови сметки в чужбина?

12

Плашилото не работи

преди 2 години

До Анонимен: "достатъчно само да информира" - те от 8 години ги информират. Благодарение на тази информираност Русия стана първи зърнопроизводител, сега се говори че се намества и на пазара на месопроизводството. Също си възобновява тежка специална металургия - заради информираността на Сименс и т.н.

11

Анонимен

преди 2 години

Запада е достатъчно само да информира руския политически елит, че ще депортира обратно в Раша всичките им деца и братовчеди, и всички руски войски ще се изметат от украинската граница за два дни.

10

свободен полет

преди 2 години

От целия информационен шум и хаос става ясно че ЕС е изгубила връзка с Хюстън и многогодишната и скъпа мисия по кацане в Сибир се проваля! На всичкото отгоре се задават и дългоочакваните продължения на сагата "Грабителски Войни" - съответно "Невидима заплаха" и "Завръщането на руснаците".

9

Анонимен

преди 2 години

Във вторник президентът на САЩ Джо Байдън каза, евентуалното налагане на персонални санкции срещу Государя Путин и това е краен знак за политическа, дипломатическа и старческа немощ. Изчерпаха се думите, заплахите и те са голи, голи, голи. Заплахи без действия са съжалително смешни.