40

харашой

преди 2 години

Важното е че в момента една трета от интензивните легла не са заети, асъщо така и иедна четвърт от неинтензивните легла също е свободна. Наред с товао в основните софийски гробища ще се освояват нови с 50 % повече площи за граждански ритуали от трупополагане.

39

От бореца

преди 2 години

Джендърите роднини нямат, дори да са на султана ибрииикчии, чаламбааа.!.

38

Менто

преди 2 години

Каква поредна ромска драма.!.

37

Мехмет

преди 2 години

Роднини сме си все пак, не се сърдете

36

Малииии

преди 2 години

с 4 дози и прави тестове сутрин-обед-вечерВсъщност някъде не ги ли обявиха за ненадеждни, за един преател питам?

35

Анонимен

преди 2 години

31: не може, ние правим не каквото е добре за държавата и народа а каквото ни заповядат господарите на запад. Не става, бедни бяхме и още по-бедни ще станем. Така иска господаря, трябват му роби а не свободномислещи и задължително финансово залъжнели към банките роби.

34

Анонимен

преди 2 години

нашите са 100лв защото са европейски и розови. Иначе разлика няма, н нали някой трябва да пълни сметката с 78лв/бр печалба. Също като онази супа 30лв в Банско но тук се играе на едро и като поръчват вземат по няколко стотин хиляди теста = няколко милиона в банковата сметка на тези близки до власта. А вие го духайте драги роби.

33

Анонимен

преди 2 години

Е, вие какво исакте по 5000лв заплати взимаме всички какво е едно PCR-че

32

i'm

преди 2 години

100лв са, да. Много се краде и все не им стигна!

31

До30

преди 2 години

Що бре Боко-Хубавеца да не ти продаваше по евтини тестове,че хулиш сега това момче?

30

Анонимен

преди 2 години

При тия цени на тестовете в Турция по добре да ги бяха внесли от там нашите родни убавци,след това и двойно да ги натоварят пак щяхме да плащаме по малко,ама иначе Борим заразата денонощно!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Киро "Лъжеца" или известен още като "Канадеца", ще прави ли промяна или ще срича по медиите?! Нищо не прави за стадото. Цените остават високи, дори нарастват, скоро и тока ще скочи, мафията се разбра с комунистите. Краденето продължава. Къде е промяната на Киро "Лъжеца"? А, ... мен ме не боли за самолетната линия до Македония. Ако това е промяната, да се маха доде е време.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма ли поне един журналист да разрови и покаже кой и колко се облажава от вноса на тестове? Всички ли се оказаха ***!?

27

медицински саботаж

преди 2 години

стига сте им давали пари на гадната индустрия!!

26

Анонимен

преди 2 години

4 дози? Хайде не ни поднасяйте пак. Това е БГ не Исраел. Всеки, който се тества, му вземат ДНК проба и го вкарват в супер компютрите да чака за изпаряване чрез микровълнов резонанс. Не се знае и какво е в накрайника на шомпъл пръчката. Смарт прах, спори на мухъл или фингус, графен и т.н. голямо натискане и за бодене и за бъркане по дупките. Като сте покорни оффце така ще ви третират. Ако се групирате в глутница никой няма да посмее да ви бърка по дупките.

25

Анонимен

преди 2 години

ПСР тест с България 100 лева в Турция 20 лв. Бензин в България 2.45 лв. в Турция 1. 60 лв. Да промяна в България в България няма. Пък не е само това.

24

Нико

преди 2 години

Според мен това е пълна тъпня, не мисля че ако се е заразил същия ден теста ще го отчете като положителен.След два три дни ще стане ясно че има вирус а той ще сие в България и ше зарзява други хора.

23

Анонимен

преди 2 години

Нека да е лято(пандемия)само да е лято(пандемия)

22

Анонимен

преди 2 години

Покрай тая"пандемия"нашите родни"медици" и тук Дерат Якоооооо!"Медици"сър,какво да ги правиш!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Ватикана нали е маскиран древноегипетски храм с маскирани древноегипетски жреци, а бъркането в носа също е древноегипетска практика с тази разлика че се е правила на мъртъвци ;-)