395

Бондрук

преди 2 години

До military ecspertТи си експерт само с овцете на къра.

394

Сомунист

преди 2 години

Чета и не вярвам на ушите си - АМА МНОГО ПРОСТИ *** БЕ!

393

military ecspert

преди 2 години

ТОЧНО ТАКА - ВОЙНАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА В ДОБРЕ РАЗМИТА ВИЗИЯ; СЛЕДВАТ МИКРО-КОНФЛИКТИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ. РУСНАЦИТЕ ЩЕ НАПАДАТ КАТО КЪРЛЕЖИ...ЩОТО НЯМАТ ДРУГА ИДЕЯ КАК ДА ЗАВЛАДЕЯТ НЯКОЙ, МОГАТ САМО ДА ТИ СМУЧАТ КРЪВЧИЦАТА

392

ИЗЧЕЗВАЙ

преди 2 години

ОТ БЪЛГАРИЯ Боби, ХВАЩАЙ СИ ПАРТАКЕШИТЕ И МАРШ В КРЕМЪЛ ПРИ ПУТИН

391

Нищо ново

преди 2 години

Колко месеца ще се върти таза латерна "Русия ще нападне всеки момент"? Украйна ще нападне първа и ще нападне Донбас, не Русия. Тогава ще има война, и ще бъде ограничена. Русия ще ги насмете обратно, Донбас и Луганск ще се присъединят към Руската Федерация и с това ще се приключи.

390

Ха-Ха-Ха

преди 2 години

До Майстор джадай Какво лъсва с "ТроловИте" и "НепрИкъснато" не се нуждае от коментар

389

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е великолепен пример за манипулативна пропаганда, изкривяване на фактите и едностранчивост. Такова облъчване нямаше дори и по соца, баси.

388

CHICAGO

преди 2 години

Българите сте задръстени комунисти. И винаги ще сте бедни,злобни и нещастни.

387

Тошо

преди 2 години

Игра на шах е едно, а игра с огъня е нещо друго.....и едното е тежко и другото, но последствията са различни, не бива така, цената не знаем колко ще е висока, а тя ще е такава щом има живи хора, оръжие, интереси!Дано не става въпрос за пари, защото ще е голяяяяяяяма глупост, няма добра война, няма и победители, но пък има лош мир, но и печелят всички! Но пък требат 3 нещица-смиреност, мъдрост и споделеност!

386

джо

преди 2 години

Два декара статия и милион глупотевини. Стига с тези протяжни и безсмислени статии. Ако започнат военни действия, няма начин да не разберем . Първо запада ще се окъка , второ някой ще яде пердах.

385

МТС 2021 Ткзс

преди 2 години

До Анонимен 461. А теб и мен няма също да ни има, че да видим ,,победата " на Путин. Откъде се явявате таки неграмотни коментатори?

384

Анонимен

преди 2 години

до 472- Ама нали знаеш че назаем брашно тъпкано се връща.

383

Анонимен

преди 2 години

473-ТОЧНО ТАКА, КАКТО НАПАДНАХА ЛИБИЯ, ИРАК, ЮГОСЛАВИЯ, СИРИЯ И ОЩЕ СТОТИНА ДЪРЖАВИ(ЦИ).

382

military ecspert

преди 2 години

ТОЧНО ТАКА - ВОЙНАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА В ДОБРЕ РАЗМИТ ВИЗИЯ; СЛЕДВАТ МИКРО-КОНФЛИКТИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ. РУСНАЦИТЕ ЩЕ НАПАДАТ КАТО КЪРЛЕЖИ...

381

Майстор джадай

преди 2 години

До Анонимен Троловите на Путин не са българи. Изречението "що е техника военна" не е построено правилно.Неприкъснато и в други сайтове лъсват с чуждия начин на построяване на речта, грешки с родовете и др. . Не се връзвайте на платените ***.

380

Доктор Сън

преди 2 години

Ставай, ставай страна огромная ! Време е краварите и жендър либералите да платят цената на терора, който изповядват

379

Анонимен

преди 2 години

Фалшивите новини не бяха ли подсъдни ?

378

Анонимен

преди 2 години

462- АМА ДРУГО СИ Е ДА СИ ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА c

377

Анонимен

преди 2 години

460-За тока питайте глутницата ***. Ще санкционират Путин. ХА ха ха ха. Добре се отразяват санкцийте. На Путин му е видело и топло. Много рев тепърва ще има. Примката е надяната на шията на ЕСЕС ОВЦЕТЕ.

376

антипутин

преди 2 години

Путин е олицетворение на империята на злото. Родственик и следовник на Хитлер и КГБ. Путин за бъдещите поколения ще е синоним на война, репресии,мъка и страдания.