57

Оптимист

преди 2 години

Не само, че Салвадор няма да го махне, а други държави ще го възприемат. Въпрос на време е тотално да изоставим порочната банкова и монетарна система и да бъдем финансово свободни и независими.

56

До ДжО1984

преди 2 години

Джо лъже не се плаща 20$ да си направиш биткойн порфейл безплатно е и се плаща за транзакция после но наистина е доста по-малко от банките за по-големи суми.

55

ДжО1984

преди 2 години

МВФ са разбрали колко е силна технологията зад Биткойн и за това искат да го премахнат като ЗАКОННО ПЛАТЕЖНО СРЕДСТВО, просто защото не могат да го контролират! За Салвадор най общо казано е следното: Синът работи в УСА, иска да изпрати 200$ на майка си в Салвадор, но таксата за транзакция е 20$, ТЕ си създава Bitcoin Lightning network потфейли, плаща се един път 20$ такса за зареждане с Биткойни (сатошита) и след това праща на майка си по 200$ без такса за транзакция, колкото пъти поиска!

54

Анонимен

преди 2 години

Биткойн = дигиталното злато!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Който каквото иска да казва и да пише, на мен криптовалутите ми платиха ипотеката. Биткойн, който преди години бях взел едва ли не на шега за смешни прари, се оказа цяло състояние през 2021

52

Анонимен

преди 2 години

Криптовалутите са бъдещето

51

До 73

преди 2 години

Аз си търгувам във фиатни валути - долар, евро, та дори левче. Теб ако те влече си търгувай с банкнотите от монополи, няма проблем :)

50

Bogito

преди 2 години

Крипто валутите ги пуснаха от черните каси на ЦРУ. Това е разработка на ЦРУ. Само най-големите балъци се занимават с биткойни. Това е поредния клондайк.

49

До 69

преди 2 години

Говоря за всички.Хайде сега помисли,колко врътки правиш за да вкараш тези гaдни безстойностни хартиики,за да ти ги обменят в безценното крипто,в което и от 25-те си хиляди варианта.Това е щото гaдните бамки не се дават лесно,нали,надушват ИБАНите на борсите и ти блокират транзакциите,под предлога,че искат да те защитят.Хайде сега си помисли,че един ден и тези финансови компании,които ползваш решат, че вече не става, че не става дори да направиш обратната транзакция. Ще купуваш краставици с койни

48

До В.

преди 2 години

Прав си, единствената разлика е, че зад едните стой империя с армията си, заедно с изнесените си демокрации, а зад другите - шепа спекуланти.

47

В.

преди 2 години

Ми то доларесите нали вече са само хартийки с цифри. По какво ги различават от биткойните?

46

От 61

преди 2 години

Хората имат нужда от алтернатива. И каква по-хубава алтернатива от полулегалната. Тази, за която трябва да се потрудят, да се изтарикатят, да използват връзките и контактите си, за да заобиколят пречките. Така хората остават с приятното чувство, че са прецакали системата. Лошото е, че това го зная не само аз, а и тези създаващи алтернативите, а това са точно тези, които ни дърпат конците. Приятното чувство е илюзионно и би могло да се изпари моментално.

45

Мдаа

преди 2 години

И кои точно бяха МВФ че да се бъркат във вътрешните работи на суверенна държава?

44

До Мария

преди 2 години

И хладилникът ти харчи ток, но не там е проблема. Запознай се малко по-детайлно с биткойна и неговото функциониране и тогава коментирай.

43

От 61

преди 2 години

Криптото е просто един паричен буфер, с архитекти, същите дърпащи конците в МВФ (не гледай Сталинка, тя е просто послушна) Този буфер се създаде точно след финансовата криза 2008-2009. Съвпадение? Може би целта му е да поеме голяма част от новосъздадените пари и при нужда от контрол на икономиката (липса на други алтернативи,като вдигане на лихви водещи до масови фалити и депресии) просто да бъде изпуснат балона с криптото. Забраняват го и кой от къде. Не е финансов съвет.

42

Мария Димитрова

преди 2 години

Банковата система да не мислите,че харчи по-малко ток?Плюс това тоя ток се заплаща да не мислите,че го дават безплатно на копачите?!

41

Биткойн

преди 2 години

Страх ги е май старите лукави мошеници да не би и друга държава да последва примера с Биткойна?!Друго си е всичко да е в техен контрол!Какво ще кажат за обезценяването на парите на хората в тая инфлация?Принтират пари като вестници без стойност!Buy Bitcoin!

40

До 53

преди 2 години

Човече, ти сериозно ли вярваш в това, което си написал тук? Бих те съжалил дори ако вярваш на 5% от него. Сега ще ти кажа, какво показва моята кристална топка, а именно, че новонапечатаните трилиони долари влезнаха под високо налягане във всички крипто измишльотини, надуха и фондовия пазар, както и жилищния. Хайде сега помисли, кое най-лесно може да се изпусне. Няма да има смисъл да ти вдигат инфлация и данъци за да те оберат, те вече го направиха, чрез криптото. Не е финансов съвет.

39

До 59

преди 2 години

Ето къде били скрити многото новонапечатани трилиони. Ти купувай, да те видим, на кой ще продадеш обаче.

38

Анонимен

преди 2 години

Я виж каде е било скрито камъчето ?МВФ ,не го кефи ,че вече не искат хартичетата му .Е ,аз продължавам да купувам .