140

Стенли

преди 2 години

До 153 ало все пак в България ,пиши на български

139

пияница мистик

преди 2 години

"...около две трети от тях дават положителна оценка, а около една пета отрицателна." === Абе, това някой математик може ли да ми го обясни? :)))

138

АнонимеН

преди 2 години

ПРИ ИЗБОРИ ДНЕС В КОИТО СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ ,А НЕ САМО КАТО БРОЙ! ЗА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА НЯМА ДА ИМА И 4%!

137

Анонимен

преди 2 години

Кажат ли американците и друга партия ще има ако тая не им върши работа българския народ не ги интересува за тях сме територия

136

Каун Грипенов

преди 2 години

Какъв рейтинг, бе Прокопиев? Виж рейтинга на цените,нагоре,нагоре,нагоре високо в червените облаци , ти съветския Миг изкачи.

135

Анонимен

преди 2 години

С машините на Мадуро ли е правено проучването?

134

Анонимен

преди 2 години

Има още една поговорка: "Да би гласувало, не би Кирчо видяло!" Гласувайте бе, хора! Те не подменят изцяло вота, а добавят гласове, колкото им е нужно да спечелят. Ако всички гласуват, тогава няма да могат да добавят толкова гласа, че да им се получи измамата!

133

СМЕХ !

преди 2 години

С М Е Х ! Голем смех, г-да "променители! Такъв цирк не е имало никога в България ! Европейските държави изолираха България , защото по-дървени дървета от Просто Киро и Зеления чорап няма дори в Африка ! Клоуните от това Правителство водят държавата направо в блатото , а суверенът щял пак да гласува за тях ???? Това ако не е идиотизъм !

132

.!.

преди 2 години

До Анонимен - "Верно канадския просто кърти мивки със скороста на обсиране на пеизажа. Трябва да му се признае." - Бacи якия коментарррр!!!

131

Анонимен

преди 2 години

Новият кабинет на Кире сервтиьора, за толкова кратко време, нанесе такива непоправими щети на България, че ако остане още няколко месеца сме свършени. Подариха историята ни на РСМ и сега се опитват да ни вкарат във война!

130

Cuddy M.D.

преди 2 години

Веднъж лъжец завинаги лъжец. Не ги харесвам не им вярвам ОСТАВКА!

129

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха работата много е спечена щом са включили придворните врачки. Киро Grindr няма да вземе повече от 15% на нови избпри.

128

Анонимен

преди 2 години

Са чудя, бе лапнишарани не ви ли идва на акъла и то точно от тая статия, че пишещите тук са от ония 70% дето им е писнало и от банкянския и от канадския и от истанбулския и от секви майцепродавци. Верно канадския просто кърти мивки със скороста на обсиране на пеизажа. Трябва да му се признае.

127

Анонимен

преди 2 години

Уау. Това означава ли че 26 % биха се отказали от българския език и го биха подарили на макетата. А значи ли че 26% са съгласни да пратят синовете си на фронта срещу руснаци, китайци и иранци? Значи ли че 26% харесват цените на стоките, тока и парното? Значи ли че 26% живеят по-добре от преди? Само питам. Може ли агенцията избълвала тези резултати да ми отговори.

126

Анонимен

преди 2 години

Херо Мустафа плаща, Херо Мустафа поръчва музиката.

125

Анонимен

преди 2 години

Сега пък машините им били проблем на дъртите герберунгели, иначе 200% ще спечелят. А, когато печатаха бюлетини, разнасяха ги с чували, преброяваха избирателно и хората висяха по 48 часа в арена армеец и припадаха от студ, глад и умора всичко беше перфектно. Вижте се бе, гнясове неземни, как не ви е срам.

124

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг е като някъв канал, в който живеят гербавите плъхове и когато има статия за ПП излизат и почват да църкат и да заразяват с езика си на омраза. Гнусни.

123

Анонимен

преди 2 години

Ама добре се учи момчетУ. "предните са виновни". Не гледай кой виновен. Гледай наличното и изкарвай от батака. Ако можеш. Задни седалища и оправдания всеки има.

122

българин

преди 2 години

"Америка за България" боди с 26%

121

КО? НЕ!

преди 2 години

Тези цифри от софтуера на машините за гласуване ли идват?