40

Анонимен

преди 2 години

Понеже поръчката е от 24 часа,считайте,че процента за ГЕРБ е доста завишен.А 58% за Радев са и вчера и днес и такива,а може би и по -високи ще бъдат и утре.

39

Анонимен

преди 2 години

До42. Затова като не ходят в американското посолство никои не ги взима за нормална партия.

38

Учуден

преди 2 години

Без да се заяждам, днес чета новините, еди коя община плащала 600% повече ток, Бургас спирали някакви нощни общински автобуси, Ямбол от заплаха да остане без вода! 1000 наши войници ще се включват "уж" в учение на НАТО! 26%, вие сериозно ли? Вижда се, че има разлика от това да играеш на борсата с това да управляваш държава. Ако загубиш пари на борсата, показваш комбинация от 3 пръста, но като разваляш човешки съдби и губиш животи, какво се показва?

37

допускам ,че

преди 2 години

проучването на 100 процента е вярно,от тук следва , че цените въобще не са високи и може още нагоре,клякането пред РСМ е недостатъчно ,ИК е прегърната от целия народ и с нетърпение очакваме подписването и.Както се казва -честито на печелившите! Щом ви харесва халал да ви е!

36

Анонимен

преди 2 години

Тези ще с сипят държавата! Амебите не се интересуват от държавата! Все още могат да пият,да слушат чалга и да се размножават! КОГАТО СЕ ОГРАНИЧАТ ОТ ПЪРВИЧНИТЕ ИНСТИНКТИ,ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ ,ТОГАВА ЩЕ СЕ СТРЕСНАТ

35

Анонимен

преди 2 години

А вероятността Киро да ходи до Скопие на работна среща другата седмица е 96.3%?

34

Хахха

преди 2 години

Абе те социолозите прогнозираха победа на ГЕРБ, да не се окаже, че ПП е 10%. Толкова много хора видях които са съжалили, че са гласували за Киро... Кире , жалък си да играеш тя игра със социолозите. Аз не съм гласувал обаче ще гласувам за Възраждане. Така че недей да се хабиш да даваш пари за социолози. Тик так, тик так

33

Анонимен

преди 2 години

И за възраждане казваха че няма да прескочат бариерата а Коцето кво им каза "Нормално е да не ни слагат в сметките,ние сме единствените които не ходим в американското посолство на инструктаж"

32

Анонимен

преди 2 години

Само Путин може да ви спаси от Дънди Прешъс иФатмака Елвис Пресли.

31

Колов.

преди 2 години

Като сиренето стане 23лв,хляба 3 и тока ,горивата,поскъпнат двойно напролет друга песен ще запеем .А и война се задава на изток...само балъците и мъртвите не се стряскат от прогнозите на Колов....евала им правя за което! :)

30

Народен цоциолог

преди 2 години

Пичуйаре, тук не става въпрос дал ша бие ПП - ГЕРБ или обратното, тва е пълнежа на новината;))), а новината е, че се говори за предсрочни избори посред зима, хаххахаха, при все, че Кирчо яко са пъне и са прай, но бюджет не съставя, комай;))) А нема ли бюжет, изнасат на с крака напред;)))

29

Цъ

преди 2 години

Да. След вчерашния гей актив на Куролацията - още повече се вдига...рейтинга им! Успех!

28

MaйMyнaтa

преди 2 години

Има голяма вероятност, при проучването да са попаднали само на eднoклeтъчни кoпeлдaци

27

Анонимен

преди 2 години

Вчера писаха че рейтинга на Радев бил 58.5%, а днес е 49%. Знащи утре го очаквам 39.5%, а след около 7 дни да е 0?

26

Анонимен

преди 2 години

социологичните агенции са платени частни дружества

25

Анонимен

преди 2 години

Бързо са се ориентирали социолозите. Знаят, че папото идва от тези на власт.

24

Тези данни

преди 2 години

са директно извлечени от предварително заложения софтуер на машините...

23

anonymous

преди 2 години

В този случай какво да се каже за този народ? Без обидни епитети,че тези 26% са или слепци или носят розови очила.За месец и кусур този кабинет не е взел нито едно смислено решение.Оказва се,че най неотложният проблем в държавата е казусът с С.Македония.Не цените,не ковид,не липсата на бюджет,не това,че много градове спират уличното си осветление.И пак продължават да ги харесват тези аматьори.Нямам думи!

22

То ще се чуе

преди 2 години

На предсрочните избори, които няма как да не се случат. Там ще се види кой как и защо.

21

Аха

преди 2 години

Верваме им...