81

Големия памперс

преди 9 месеца

Уродливото лице на фашизма! Не съм от най-големите фенове на Путин, но в негово интервю, беше споменал, че САЩ импулсивно и необмислено първо създават проблема, после го подкрепят, а накрая (когато се обърне срещу тях), се борят срещу него. Така беше с Алкайда, ИДИЛ, а сега украинският фашизъм (да му дадем време да настъпи САЩ по мазола). Убийството по списък (без съд) на журналисти, общественици, бивши военни (действали по заповед), свещеници, политици и т.н. е безумие и няма връзка с демокраци

80

Хохли

преди 2 години

Урките е научно доказано че не са хора!! Носят корените на Луцифер дано по скоро Русия помогне да освободи светът от злото наречено укройна!!!

79

fact

преди 2 години

До Некатака ли? И защо Сталин казва: "Посмотрите как он расправился с его политическими противниками!

78

Грух

преди 2 години

До 97Тъ. По го. Вед. О сте, драги.

77

Нека

преди 2 години

им напомним на тия, които им се привиждат "фашисти", че Хитлер се е възхищавал от Сталин и дълго време се е учил от него! Още не беше взел властта, а жертвите на Сталин вече бяха ...милиони!

76

Анонимен

преди 2 години

УКРАИНСКИТЕ ФАШИЗОИДЧЕТА НЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ ОТ ГОДИНИТЕ ПРЕДИ КРАЯ НА МИНАЛИЯ ВЕК!!! ЩОМ СА ПЪРВИ ЛЮБИМЦИ НА САЩ И БРЮКСЕЛ, ТРЯБВА ЛИ ДА СА ПЪРВИ ЛЮБИМЦИ НА БЪЛГАРИЯ? ТВЪРДО НЕ!!! ТАКИВА БЯХА И БИН ЛАДЕН И МУДЖАХИДИНИТЕ. ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СВЪРШИХА - УБИТИ И ЗАХВЪРЛЕНИ...

75

Анонимен

преди 2 години

Когато се говореше още през 2014, че в Украйна се извършва преврат с помощта на фашистки групировки - не, не било вярно, това са борци за свобода и демокрация. Когато изгориха живи хората в Одеса - ЕС си затвори отново широко очите, инцидент било. Когато в източна Украйна хората не искаха да имат нищо общо с новата фашистка хунта и поискаха автономност - руска агресия било. Е, за тези ли фашаги да се застъпваме и да влизаме в конфликт с Русия??

74

Анонимен

преди 2 години

Ако знаят украйнците какво дърво ги чака с ЕС и САЩ, друга песен ще запеят. От личен опит го казнав, защото и двата съм ги ял.

73

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Това е все едно някой от бившето разузнаване на България да започни да дава данни за това с какво се занимават в Генералския Клуб в София, какви предварителни разигравания стават за изборите на прайм министър и/или президент, кои са играчите в сянка и т.н. Въпросът обаче е, колко време подобен човек ще остане сред живите.

72

Анонимен

преди 2 години

Това ли са големите "демократи" , дето всички са скочили да ги защитават и галят по главата колко са добрички , а "лощите" Руснаци само ги тормозели ?! Точно така покажете на целия свят да Ви види истинското лицице на "демократичната Украина " дето Европейското "семейство" НЕ можело да живее без нея !!

71

Справедливоств

преди 2 години

И Европа ми говори, че в България има проблеми със свободата на печата и ни държи в черни списъци, а за тия но дума. Но важното е да си плащаш на правилния човек и ставаш чист и неопетнен.

70

Анонимен

преди 2 години

До 89 АнонименРуснаците няма да си играят с дронове а директно с ракети

69

Анонимен

преди 2 години

Питам се, кога Украйна стана център на света и главен фактор? Хрусчов и подари независимост. Те са поляци. Говорят техния изчанчен език и се мислят за фашисти. Проблемът е, че там има много руснаци, които не мислят така.

68

ДДРОнег

преди 2 години

Изперкали хора има навсякъде, лошо и опасно е да им се дава глас , власт и др. !!!

67

Анонимен

преди 2 години

Христо Христов също е в списъка. В челната десятка!

66

Анонимен

преди 2 години

Очаквали били танковете, ама танкове ще влезнат само след като дроновете изпепелят всичко отдолу. Фалангите нямат адекватно пво и ще последват разгрома на Армения

65

Анонимен

преди 2 години

Фашистите ще си платят отново

64

Анонимен

преди 2 години

наместо да присъединят Русия към Укерето след което ползвайки силата на руската армия да си присъединят ледения Крим, тия сладури се зафашистиха и изгавриха с паметта на украинците избити най дивашки от самите им сънародници шъптаратки, косатки шукезатки и прочее усташи.

63

Анонимен

преди 2 години

така са били съставяни списъците през 33-45 за евреите, комунистите и славяните. Онзи ден в днес=бг бяха написали че Концлагер Белене се бил превърнал в голяма туристическа атракция. в нацистките лагери са избити хора колкото тогава е било населението на България. А в Белене, Скравен и Ловеч колко фаш колаборанти са убити?

62

Анонимен

преди 2 години

че тая украйна си е чиста македония, бе! сега остава да обявят петър първи и иван грозни за украинци...