72

Анонимен

преди 2 години

Да продължават със сертификатите и ината за бодене, пък не инфлация, а не знам какво ще има. Нали убитият бизнес значи след това инфлация. Или не се научихме от 90те?

71

Анонимен

преди 2 години

Високите цени са следствие на изкуствено създаваната паника за пандемията с цел финансова облага. От там локдауни, сертификати и т.н. до какво да доведат, щом пречат на хората да работят? Смъртността на хората под 60 без тежки хронични заболявания и без ваксина е 0. Можеха отдавна да оставят на мира всички нерискови, с парите спестени от ваксини, медийни кампании и тестове да има за по-добро и скъпо лечение на рисковите и да останат даже. А приходите без съсипването на икономиката?

70

Зозо

преди 2 години

Като са високи цените, яжен Рундю ушите :)))))))))))))))) нали си го избрахте барабар с Кирю - ментето и Асен - дупчения билет... :))))))))))))))))))))))))))))))

69

циник

преди 2 години

Айде стига сте бе, като растат цените на апартаментите ви се радвате, а като растат цените на стоките ревете...

68

Анонимен

преди 2 години

Грешиш. След 10 години всички ще станат ит-специалисти както преди всички станаха механици.

67

до 82

преди 2 години

То всеки с техникум се има за големия монтьор. Ама се забравя фактът, че заможните хора карат нови автомобили и монтьори са им ненужни.

66

до 79

преди 2 години

За всичко съм съгласен, но техникът на автомобили... Ти монтьорче на черно с 2-3000лв. доход си май, а? Най-нископлатеният труд по цял свят. Иначе по цял свят сме от най-високоплатените. Ама залъгвай се колкото си щеш, безплатно е. Прочее, имам юридическо образование и сам си движа Legal нещата по фирмите.

65

Анонимен

преди 2 години

Когато Пол Волкър поема кормилото на Федералния резерв в Щатите инфлацията е извън контрол...Какво прави той ?Ударно вдига лихвите по кредитите и така задушава потреблението и съответно инфлацията ,докарва криза и 10% безработица но това е цената която плаща обществото за да може инфлацията да бъде задушена .По малко харчене и потребление и по ниска инфлация ,това предстои и в момента ,банките ще я задушат с по скъпи кредити

64

до 68

преди 2 години

Знаем, знаем. Слушаме цял живот как от утре сме безработни, как балонът ще се спука (както и този за цените на жилищата) и всякакви подобни приказки, изказани от всезнайковци, на които във фиша със заплатата им ясно пише какво могат и какво знаят.

63

Анонимен

преди 2 години

ако не се справят с цените ще ги изметем на б.клука веднага както беше с недоразумението МУХОБОИКО

62

жестоката истина

преди 2 години

До до 67 Българина като не обича да си отваря очите (вярно е), другите ще му ги затворят. Останалите в зверилника ще продължават да се гледат на кръв по улиците. И самоизяждането в племето ще продължава, за жалост!

61

Анонимен

преди 2 години

Нещо за януарските сметки - ток, парно, вода? Нали имаше мораториум? Нагоре, нагоре почти 30% - и пълно мълчание по въпроса.

60

до 68

преди 2 години

Дам, това от 20 години го слушам. Нищо, през тези 20 години кариера си купих 3 жилища, спестих пари за до края на живота си и си карам кефа с пасивни доходи. Айде продължавай да се залъгваш как твоите умения са ценни и то животът си минА.

59

до 67

преди 2 години

Българинът не обича да си отваря очите. Той обича като е зле, всички около него да са зле и да му го повтарят. Няма да потърси вината в себе си, а някъде другаде. Щом той е зле, всички са зле. Ако не са зле, те са връзкари или престъпници. Това е логиката на неуспелия лаяч, който много знае, но в ЕС е нищо повече от берач на малини.

58

реалист

преди 2 години

След Промяната може да си позволим само ваксина и чешмяна вода

57

За Военен режим сме!

преди 2 години

Трябва болното общество да се оздрави с ликвидация на отпадните елементи. Резервен вариант е китайски модел на управление. А можеше...можеше...

56

Анонимен

преди 2 години

А да дават за някакви си монетки пари не им е проблем значи всичко е наред

55

Да ама Не

преди 2 години

Как да се развиваме ние българите най-сетне?! При трима българи - чета с предател, всяко тръгване към нормализация е предварително обречено на ПРОВАЛ!

54

Евроатлантик

преди 2 години

Беден и неук народ лесно се управлява,никаква милост за неблагодарния българин.Какво искате доходи като у фалирала Гърция ли?!

53

Бочо

преди 2 години

Пияницата, Програмиста, Жоро и Бау са една и съща психически болна личност. Обърнете внимание известно време какво пишат и как се изразяват, и ще забележите общи черти. Пишат и анонимни коментари. Следете за думата дрогаре. Ще се изненадате (или пък не).