38

Сашо

преди 2 години

Аз предлагам да изпратим на нашите украински приятели един вагон вазелин.

37

Кико

преди 2 години

Докато не дойде нашия ред! Но ние сме свикнали,няма да се дърпаме!

36

Анонимен

преди 2 години

Такава политика която предлага тоя господинчо само поощрява агресора Русия. Трябва ясно да заявим че Русия е агресор и тя трябва да напусне Крим и Данбас. Това е достойната позиция. Вместо това разни русофили ни агитират да си мълчим и да се правим на улави и невиждащи руската агресивност.

35

Любен. Пандев

преди 2 години

И още две думи за неговата "експертиза", с един пример за дългосрочно стратегическо мислене, от което С.Велков е опериран.Преди Гърция да се е освободила от турско, за да отдалечи имперска Русия от Цариград и проливите, които гърците считат за свои, гръцкият църковен и интелектуален елит предприема мащабна кампания за създаване на държава буфер между Турция и агресивна Русия. И създават от българската Влахия държавата Румъния!Сега те подкрепят Украйна! Защо ли? А ти къде си с мисленето Славчоо

34

Любен. Пандев

преди 2 години

Въпросният С. Велков се продаде за шепа рубли от чиста проба суета - за да се пъчи като руска въшка по телевизиите. В главата му се мотаят разхвърлени шаблонни фрази заучени в часовете по научен комунизъм, история на КПСС и БКП. Ако проевропейска партия го бе поканила да стане депутат, сега щеше да пее дитирамби за възхвала на НАТО.Но, не би. И докато в медиите има по-*** от него да го канят, ще излива русофилската си помия върху аудиторията.

33

BG

преди 2 години

Коментар от едно червено *** !

32

Мдаа

преди 2 години

Бьлгария може да бьде неутрална -украйна не е член на алианса дори и да бьде нападната от русия това не касае страните членки

31

ББ

преди 2 години

ама славчо-анализаторо...ти не вземаше ли по 20 х.лв. за да "уредиш нечие дете в някоя "школа"бре...не те ли изгони Корнелия заради ...еничарството ти... и сите сте такива...

30

ББ

преди 2 години

До Анонименмали...убеждаваш ни,че на руската граница чакат 100 х.американски и европейски войници и я заплашват ли?...на кого ще дадат пари и оръжие САЩ решават сами,фактите обаче са,че 100 х. армия на русия е на границата на Суверенна и Свободна Украйна..утре на чия ще е?ти може да искаш да е на нашата...обаче...мнозинството не го искаме...обслужват Китай руснаците...неосъзнато...подценяват възможностите на САЩ и съюзници,русия не е проблем отдавна..инструмент са на апетитите на Китай...позор!

29

Анонимен

преди 2 години

Украйна: "Дай пари, не война".

28

Анонимен

преди 2 години

Русия е готова, ако Украйна и САЩ искат война. Украйна не иска война, иска пари и безплатно оръжие. Ще загуби още територии, които НАТО и САЩ пак няма да и върнат. САЩ и НАТО искат война в Украйна с много жертви и от двете страни, афганистанизация на Украйна и продължителен конфликт. Украйна ще вземе парите и пак няма да започне желаната от САЩ и НАТО война. САЩ и НАТО ще вдигнат ръце от тези миролюбци и ще спрат да има дават пари и оръжие.

27

Анонимен

преди 2 години

По искане на украинците ни спряха строежа на газопровода. Те са вън от ЕС, а ние вътре! Това са нашите европейски приятели! Българския народ може да е ***, ама не забравя! Толупа от Банкя нищо не направи срещу дискриминацията на българите в Украйна! Не виждам причина за солидарност с украинците! Достатъчна ми е иформацията за украинците от ВСВ!

26

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев, Паси у Къдравата См да се записват доброволци в Бандеровските батальони.

25

Томе

преди 2 години

Тоя Путин е *** комплексара

24

Чудя се

преди 2 години

Какво ще стане с ония милиарди дето служебното на Радев инвестира в една Московска банка . В последния си ден.

23

Алекс

преди 2 години

Пак ни занимавате с най-пропадналата държава в Европа-Украйна.*** укри сами се вкараха в това положение.Да се оправят.Това не е проблем за България.

22

Анонимен

преди 2 години

Да си гледаме туристите откъде идват! Заводите затрихме и сега ще гледаме туристите!

21

Анонимен

преди 2 години

Само платени коментатори дотук. Колко ви плащат на коментар?

20

хард

преди 2 години

Като погледнем реално, след 1887г, България е воювала с Русия постоянно....Защо ли? Какво ли пак не направихме по заръка на Падишаха от Москва! Долно племе са този миш-маш от племена и народи, сасмо не казвайте че са славяни, че това понятие е измислено от тяхната Екатерина Велика, която дори не рускиня , а германка.Дивашко племе, ама амбициозно за признание....

19

ддддд

преди 2 години

тоя не беше ли ДС ?