21

Лойко

преди 2 години

Добре.Ще запишат и българите в конституцията.Какво ще промени това? Нищо.Нормално е и в България при преброяването да има графа-македонец/македонка.Ако беше насилствено записването на хората в Пиринска Македониа като македонци 1956 год,ЗАЩО не записаха всички македонци,а само 70% се самоопределиха като македонци. Дай ни да си измисляме угодни на нас лъжи....То Сталин,то Тито,..то Димитров,..то Коминтерна.

20

Анонимен

преди 2 години

То е видно,че или не искат или искат да изтъргуват правата на българите в СМ и то за хора които са там.Нали са мулти.Напр. двуличието на Заев след подписване на договора за добросъседство в акцента обща история.Тогава промениха Конституцията си,но българите ги разкараха за да покажат че към момента няма българи вкл.целия натиск върху тях при преброяването.И когато няма българи и днес, каква обща история до 1944 г.,къде са българите с подменен етнос и какви репресии след ВСВ?Имат скрити цели.

19

Анонимен

преди 2 години

Вписването в конституцията е conditio sine qua non -- задължително условие за вдигане на ветото. Никакви увъртания не трябва да се толерират. Както Гърция ги мота няколко години и те се гърчеха и не искаха, но накрая си смениха името, също така ние трябва да постигнем независимо колко време ще отнеме най-важното за българския национален интерес.

18

Анонимен

преди 2 години

"Хърватите,словенците,черногорците които живеят от десетилетия ,даже и столетие в РСМто и не са вписани" -- македония няма обща граница с тези държави -- не им е важно нито на едните нито, на другите. Езикът, идентитетот -- също не представляват голям интерес за нас. Има си лингвисти, прависти да си разговарят. Единственото най-важно за нас са живите македонци с българско самосъзнание с или без български паспорти, които са подложени на дискриминация, сериозна и доказуема пред м/унар. общност.

17

Анонимен

преди 2 години

както казва господоря кеш ис кинг ... което ще рече, кешовицата е цар, няма история, няма език, има само пари, парите са вечни ... ай стига уе, накрая ще ни останат едни пари, а отвътре ще сме празни

16

Анонимен

преди 2 години

Стига са търсили причини да спират процеса. Да развием търговия, бизнес, икономиките. Нека влязат в съюза и после да си водят научни спорове. Който успее да докаже нещо, дава другия на евросъд. Честно и почтено.

15

До 15

преди 2 години

Потърси в гугъл! Ако не знаеш как, *** в интернет кафе, те ще ти помогнат. Ако ги има още в България.

14

Анонимен

преди 2 години

А те не искат ли да впишем в нашата конституция македонците в България? Или вече са вписани? Да си призная не съм чел новата. Чел съм живковата като ученик.

13

Анонимен

преди 2 години

Искам някой смел и някой който разбира да ми отговори: Какво е Българин,какъв е неговия произход,какъв е произхода на Българския език,къде е роден Гоце Делчев,кога е починал и при какви обстоятелства и къде е роден Цар Самуил,кои са братята му и кой е баща му?И най-важният въпрос:Какви гени има настоящия Българин и колко процента има той от Прабългарските гени?

12

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно, хич не ми дреме за тази история, много хора даже не знаят за какво става дума. Работа за историци да намират. Я хванете 100 човека от улицата и ги питайте кои е Гоце Делчев, и един да ви каже 2 изречения,пак ще е постижение. От истината боли. Хората ги вълнуват други работи.

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДържавата край Вардара плаща по големи пенсии ;) Сам прави сметка коя държава е по богата. Освен това Заев да вземе да им купи перки дет праят ток. А те пък имали ТЕЦ и да вземе да взима за тях едни големи дългове . Та те макетата още от сега не харесват унията ;) И точно нацистите дет ни мъчеха през войната да ни спират - България и Германия . Ей тва казват макетата.

10

Анонимен

преди 2 години

ИТН май искат да ги запомнят като партията която беше в коалицията когато предадохме историята си на македония но нищо не направи по въпроса, защото им харесва да смучат, а киро е ясен, той е си мисли че всичко е за продан, своя гъсгъс вече го е продал

9

Анонимен

преди 2 години

Вписването на българите в Конституцията на РСМ то е маловажен въпрос на който нашите пишман дипломати страшно много държат!РСМто се усетиха и сега ни извиват ръцете за това искане!Хърватите,словенците,черногорците които живеят от десетилетия ,даже и столетие в РСМто и не са вписани ,да неби да нямат равни права с другите етноси?

8

Анонимен

преди 2 години

Ако България е бедна и смотана държава, то държавицата край Вардар, е сто пъти по-окаяна и бедна от нея.

7

Анонимен

преди 2 години

а къде са ония шушумиги от итн ... нищо не се чува от тях, явно са съгласни че трябва да наблегнем на жп линиите за сметка на бг историята

6

Анонимен

преди 2 години

ТУРЦИЯ ТРУПА ВОЙСКИ НА БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА,ПО ЧЕРНОМОРСКИТЕ ПРИСТАНИЩА НА БЪЛГАРИЯ КРЪСТОСВАТ ТУРСКИ ВОЕННИ КОРАБИ,БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС,ЕВРОПА СПРЯ ВСЯКАКВО ФИНАНСИРАНЕ ЗА БЕДНА И ИЗНЕМОЩЯЛА БЪЛГАРИЯ...И ВСИЧКО ТОВА ИМА ЕДИН ОТДУШНИК-МАЛКА МАКЕДОНИЯ!

5

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИма и други червени линии от които макетата никога няма да отстъпят щото имат топки ;) Не мисля че наще разбират кво искат и кво могат да получат. Само албанците биха направили това дет искат наще . Всички други няма да го направят.

4

Анонимен

преди 2 години

Преходният премиер киро се взема много на сериозно. Преходен -- защото е мно-о-ого далеч от изискванията за поста.

3

Анонимен

преди 2 години

Първо решаване въпроса с конституцията, после вдигане на ветото. Дотогава искане на оставка на лицето киро за предателство.

2

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости . В Македония много добре знаят че България в ЕС е бедна и смотана държава . Там даже се говори че мнооого отстъпки са направени на България а в ЕС не е кой знай колко хубу . Македонските политици не са ,,про.ститут.ки,, като наще . Неще си мислят че и макетата ще се дупят за ,,членство,, както се дупиха българските които затвориха цял АЕЦ за ,,членство,, Признаването на малцинства може да е само реципрочно .Някой исторически личности не са съгласни да не са македонски .Има и друг