65

Анонимен

преди 2 години

Киро, копко моста има над р Дунав?

64

ха ха

преди 2 години

Русия що дрънка оръжие напразно Сама се вкара в капана сега ще се чуди как да се измъкне

63

Анонимен

преди 2 години

*** си ти н.79 ! Трябваше и теб да включи в присъдите Народния съд ,ама голяма чест щеше да бъде за теб това !

62

Миризлива Дупа

преди 2 години

Паси и Петков май ще пръднат на оная работа на Путин.

61

ЛОЯЛНИ КЪМ ВСИЧКИ..

преди 2 години

САМО НЕ И КЪМ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ..... РАДЕВ И КИРО ИЗМАМИХА ХОРАТА... ПАРИ НЯМА... ЗАКРИВАТ БЪЛГАРИЯ...

60

Анонимен

преди 2 години

Знаят западните психопати, че нямат шанс срещу Русия. Научили са си урока от Наполеон и Хитлер. И двамата англо-сакси бяха спукани от бой! Циркони, Искандери, Сармати, Сатани - лети туй чудо с 20 маха, знаят либераастите, че ядрените гъби ще изгряват над еврогеейските столици и не искат да *** заради фалирала Украйна!

59

Анонимен

преди 2 години

До 72България беше обявила война на САЩ и Англия и има за какво да ни бомбардират,война е все пак.Но България не беше обявила война на Русия до нахлуването на руските орди, руското посолство в София и българското в Москва работеха не бяха скъсани дипломатически отношения , но тогава Русия обяви война на България и ни натресе комунистическата диктатура. Както беше казал Левски,ако трябва руснаците да ни са господари,то по добре да си останем под турско.

58

Анонимен

преди 2 години

Крайно изостаналата Русия няма никакъв шанс срещу Украйна подкрепена от НАТО. Путин макар и да е психопат знае какво ще стане със смотаната му армия и ще избяга по терлици заднешком от Украйна. Срамът за Русия ще бъде уникален. След тази криза никой няма да се съобразява с Русия защото руският резил ще бъде грандиозен.

57

Анонимен

преди 2 години

До Толерааст 77 Руснаците ще бягат като зайци от Украйна, така че колкото и да всяваш страх от тях няма да ти се върже никой освен залюханото русофилство.

56

До 76

преди 2 години

Малко избиха! Само 2000 смъртни присъди издадоха! Още трябваше да изтреепе Народният Съд - всичкото предател, фашаага и лош материал, евро-толераст и либерааст, козяк и русофоб е за трепане!

55

Амаркорд

преди 2 години

Дядо ми е напуснал Добруджа след Междусъюзническата война и успял да построи къща и хлебарница в Лагера, родили се три деца. Януари 44-та се евакуират от София заедно с още 300 000 души. Доблестната американска авиация била пуснала 1700 бомби, една от която случайно разрушила къщата им. Чудя се дали да искам обезщетение от правителството на САЩ, нали сме вече свои хора...

54

Толерааст

преди 2 години

Aйде викайте ме в армията, че искам да ме пращат пушечно месо в Украйна. Умира ни се с моите приятели козяците и русофобите за еврогеейщина и толерастия! Тройно ваксан съм! Приготвил съм си чорапогащника и геей байряка!

53

.

преди 2 години

*** син! Господ да го съди!

52

До 66

преди 2 години

Любимците ти Чърчил и Рузвелт бомбардираха София. Добре че беше моят идол Джугашвили, да им звънне и да спрат. СССР пожали България!

51

Анонимен

преди 2 години

киро, изчезвай преди да си ни докарал беля на главата.

50

Анонимен

преди 2 години

Путин си заработи голям бой от НАТО. То като нямаш акъл ядеш бой.

49

Анонимен

преди 2 години

До троловете на Путин, Цар Борис не прати един български войник ,срещу Русия, един български куршум не е изстрелян срещу тях , а те какво направиха, обявиха ни война,нахлуха в България,грабежи,изнасилвания,убийства срещу мирни български граждани,разстрел на интелигенцията и 45 години диктатура и комунизъм!Такива руски гълъби като Янев,които искат да ни бутнат в лапите на руската мечка,но 80% от българския народ това няма да го позволим.

48

Лоялни сме

преди 2 години

От нас капе лой. Много сме мазни и много лъзгави.

47

Ейджънт Ариел Скит

преди 2 години

Няма заплаха от Русия нито за Бг, нито за алианса, всичко е медийна истерия и пропагандна хибридна война! Просто, през последните месеци завърши подготовката на американо-украинско настъпление в Донбас и руснаците взеха мерки за защита. Мисирките свършиха останалото..

46

Възраждане на СССР

преди 2 години

НАТО вън от Европа!! Неискаме Американски НПО да окупират стария континент и да предизвикват войни!! Русия е Европейска държава от хилядолетия!!