11

Up

преди 2 години

Да наистина тази година ходих един път , дигата на яхтенто пристанище забентва водата и никаква циркулация. *** си се събират, водата е много по- топла и водораслите избуяват от което водата става мазна ужас е и ако някоя лодка текне с масло или горива в този малък залив ужас е. Вече става само за пристанище, плаж няма.

10

В.

преди 2 години

Ами алчни кметове, алчни общински съветници, алчни жители, алчни министри, алчни банкери, алчни депутати.

9

Анонимен

преди 2 години

ОВОС има ли? Кой го е одобрил? Кой е строил? Кой е контролирал строителството? Кой е приел обекта? Най-интересно е дали изобщо има ОВОС.

8

Анонимен

преди 2 години

Видими резултати...

7

Радо

преди 2 години

Да ама вместо това сага олигарси ще застроят поне два затворени комплекса оли няколко хотела.

6

Анонимен

преди 2 години

Питам се, да не би случайно изпълнителят на проекта да е неизвестен или да не е дал поне минимума на изискуемата по закон гаранция за съоръжение на инфраструктурата?!! Риторично, щото поне формално, имаше някакви изисквания за тия европейски пари. Както и не всеки можеше да е проектант. А като споменахме тия ми ти участници и действащи лица в строителния процес, що да не питаме и за третото - възложителя. И той трябва нещо да е договарял и подписвал, че и бъдещи творчески планове да е имал/има..

5

Shshs

преди 2 години

За пръв път от столетия насам България се разширява териториално и пак мрънкаме. ;}

4

несебърец

преди 2 години

В момента разширяват пристанище Северно със няколкомилиона парички. С понтони. Елате и вижте после какво и как, къде е променено.

3

Анонимен

преди 2 години

От девет милиона, половината са в чекмеджето на банкянския папуняк.

2

Анонимен

преди 2 години

Абе какво става? Не чувам друго, освен държавата да помага на тоя и оня. Защо аз трябва да плащам за грешката на проектанти и чиновници, за блатата и разораните плажове, крадливи и безмозъчни, мързеливи и хрантутници.

1

Анонимен

преди 2 години

Пари нЕма и плаж нЕма. Кой ряза лентичката след ремонта сега от него да искат пари.