28

да ама не

преди 2 години

Докато неи се извърши лустрация и всички сътрудници на комунистическата ДС се разкарат от държавните служби няма да има истинска демокрация .Сътрудникът на ДС е директорът на Бнт Емил кошлуков затова не чакайте нещо което да ръзсърди другарите от сръбската комунистическа партия.

27

Само питам

преди 2 години

Голяма излагация! Харвардска гавра с паметта на загиналите българи на територията на днешна Северна Македония!

26

Долу

преди 2 години

Долу националните предатели и продажници !

25

Herr Muller

преди 2 години

Харвардеца и сие ви шибнаха цензура, нали? А и с тези хубавци от ДС около президента може да стигнем и до лагерите в Скравена, Белене и прочее, които според коминтерна НЕ са съществували. Голем просперитет за България към миналото славно, светло и НЕ/победимо.

24

Herr Muller

преди 2 години

Има нещо много странно в тълкуването на българо-македонския въпрос. Няколко години преди да запраша за САЩ посетих Македония. Преди това - крайграничните райони в България. Българите в близост до границата с Мама Маке, казваха: "Ний сме македонци!", а ония - от другата страна крещяха: "Ние сме българи (***)!" Казах на водача ни от българо-македонски ориджин: "Аве, що не се смените? Макетата да заемат кучите на бугарите, а българите - на макетата. Вси ще са доволни."

23

Анонимен

преди 2 години

Бкой знае ли откъде да си купя кeнеф хартия с македонското знаме?

22

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 23 Ваксатроловете са гербави трролове :)

21

Константин Матеев

преди 2 години

До АнонименНе е проблем, особено ако всички потомци на македонски българи си извадим македонски паспорти и ще сме повече от македонските македонци в РСМ. Искате малцинство - ето ви малцинство, макар и малко по-големичко от очакваното! А после пример от ДПС да вземем как се правят избори. Сега тези работи така се решават. Като не можем знете с какъв инструмент като албанците в Косово, да ползваме други демократични средства.

20

Dd

преди 2 години

Лицемерие е и комунистите да викат мутри вън и да се обявяват за промяна, ама ей го на *** клети прошляци - това са българите

19

Глупости

преди 2 години

НЕМА ТАКЪВ ФИЛМ .....!!!!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Така не се преговаря. кошлуков защо не го излъчи този филм, когато баце ги канеше тук. Хайде, стига егоистични гербави провокации!

17

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно лицемерие е партия, която превърна в бизнес отношенията с Македония да прави протест сега...

16

преди 2 години

Останаха ли хора дето да гледат телевизия ?Аз от 20 г. нямам телевизор и нищо не ми липсва !

15

Анонимен

преди 2 години

След като филмът е направен 1999 г. защо трябваше точно вчера да се излъчи. Очевидно е саботаж от страна на кошлуков към новото правителство. Докато съуправляваха с баце, шкембе войводите колко пъти го пуснаха този филм, та сега да се разпространявал. Трябваше да го знаем наизуст.

14

бай Ламби

преди 2 години

Ами кво очаквате от едни комунисти бре?Спират се филми,тока,водата, май трябва да очакваме и Белене да отвори врати за критиците на Радевото управление.Да сте мислили като сте гласували за комунисти, не сега да ревете че спирали туй, спирали онуй!То на комунистите тва им е работата - да спират и да забраняват.Аз лично очаквам скоро време и некоя мандра да изреве че са я национализирали в полза на народа.

13

До 11

преди 2 години

И това как променя факта, че за да угодят на македонистите, не излъчиха филма?

12

Анонимен

преди 2 години

БНТ е държавна телевизия и държавните власти определят, какво да се излъчва.Освен това този филм го даваха, пак ли да го гледаме?!

11

Хюго Бос До 5

преди 2 години

Трябвало било реципрочност? Кой казва- безродниците, грантаджиите, за които род и родина нищо не значат? И ако не признаем сепаратистите, какво от това? Да ти напомня ли, товариш македонист, че ние не кандидатстваме за ЕС, а те и ние не сме длъжни даже да им вдигаме телефоните и да се срещаме с тях.

10

Кошлук

преди 2 години

Агенте,Ваньо, искаш ли мойта телевизия да направи един нов филм за Малкия паспорто продавач? В главната роля ще е подмокрен дебелан държащ торбичка Билла. Даже в прайм тайма ще го пусна.

9

Хюго Босо 10

преди 2 години

И кое е фашисткото? Или по типично комунистически, наричаш фашистко, което не ти харесва. Какви ви раждат такива ***, бе, откъде изпълзяхте?...