106

МВФ+СЗО

преди 2 години

Заеми разбира се!Като измрат дъртите децата им ще бачкат да ги връщат!

105

Българин

преди 2 години

Не на иглите!

104

Германец

преди 2 години

"Тези, за които се застъпваш са виновни за високата смъртност в БГ. Ти също индиректно." -- Свободен си да заведеш дело срещу мен. Заеми активна гражданска позиция. Спри да говориш, действай :)

103

Верно

преди 2 години

тия са станали говорители на мъртъвци? Как са ги упълномощили? А малцинството нямат ли оплаквания, защото съвсем не са ваксинирани ни над 60, ни под 60? Не така с пренареждане на приоритетите, моля!

102

До Германец

преди 2 години

Тези, за които се застъпваш са виновни за високата смъртност в БГ. Ти също индиректно.

101

МВФ+СЗО

преди 2 години

Айде беее,ваксайте се и ще дадем на БКП-БСП 12 милиарда!

100

Анонимен

преди 2 години

пак не те разбирам бе, германец- нали вирусът е много смъртоносен, как няма да умират хората? да не би да говориш за нашите болници, че много висока смъртност имат, не е като на запад? тяхното действие или бездействие имаш предвид?

99

Германец

преди 2 години

"А ти за какви виновни говориш..." -- Според теб, че сте на второ място в света по смъртност от Ковид е просто факт, а не последица от нечие действие или бездействие? Така им е било писано на хората, джисъс ги е уморил, но е имал нещо предвид и т.н.?

98

Чичо

преди 2 години

Силно се надявам и да осъдят държавата! А пък на нея да и дойде акъла най-накрая и да направи ваксинацията задължителна.

97

Анонимен

преди 2 години

Забрана на всички НПо-та агенти на чужди държави, както в Унгария

96

реалист

преди 2 години

ПЕТКОВАТА ЗИМА Е ТУК.НЯМА РАЗЛИКА С ВИДЕНОВАТА ПРОСТО СЕГА ХОРАТА ИМАТ НЯКАКВИ СПЕСТЯВАНИЯ,КОИТО ДА ХАРЧАТ

95

Каракольо

преди 2 години

Тези до кога ще ги търпим да доят държавата за щяло и нещяло? Другия път Възраждането като реши да прави псевдопеотестите си ,да ги направи в офисите на тези организации

94

Анонимен

преди 2 години

Аве, тея от БХК нали бяха големи защитници на матовите другаре... Що така обърнаха палачинката... Защо не се пуска жалба от името на дискриминираните горки матови лица...

93

Анонимен

преди 2 години

А ти за какви виновни говориш бе германец? Да не би някой у нас да е развъждал прилепи с ковид? И таз добра! Верно ли?! Тва съм го пропуснал!

92

Анонимен

преди 2 години

В това антибългарско време и апостол Левски нямаше да се справи,щото е бил много дипломатичен и толерантен.Тук си трябва буйна и нетърпяща компромиси личност като Ботьова..За предатество към Родината куршум,куршум и само куршум.Покрай сухото ще изгори и сурово,ама няма как щом сме се докарали дотам чужди антибългарски организации не просто да възпитават децата ни ами с цялата си наглост да ни съдят.При бай тошо тая организацийка отдавна да е изтарашена и кой в Белене,кой до стената с вързани очи

91

Отровено общество

преди 2 години

Ами първо ваксинирайте всичките мънгусти, тогава подавайте жалби.

90

Анонимен

преди 2 години

С две думи, Чичко Сорос ще си търси неустойката. Дал е едни пари на някой хора да промотират препаратите, ама няма резултат. Хората пък не искат да връщат парите и сега ще съдим държавата. Сорос не бива да е на минус.

89

Германец

преди 2 години

Не разбирам за какво е цялата врява. Ако няма виновни, каквото мнение застъпвате вие, то съдът ще го установи това нещо и всичко ще е наред. Ако се окаже, че има виновни, то те ще трябва да понесат отговорност. Нали искате да живеете в правова държава или сте си добре в банановата република?

88

Леша

преди 2 години

Рада дълбоката нещо се изгуби, няма ли да се изреже нещо по въпроса? Никога няма да забравя снимката със силно пигментиралата му ядрена база. След като я видях, наистина разбрах какво значи "Евро атлантически ценности".

87

Анонимен

преди 2 години

И те искат кинти. Оказа се, че кацата е бездънна.