115

Анонимен

преди 2 години

Сроковете на сертификата нямат значение много имунизирани дори с бустерни дози се разхождат носители на вируса сертификата няма помогне

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107Такиав като Кунчев си имат сценарии и не ти е нужно да ги слушаш по 100 пъти за да знаеш какво имап предвид

113

Анонимен

преди 2 години

За момента едно е ясно че няма ковид сертификат който е безсрочен

112

Анонимен

преди 2 години

Все още няма нищо за предложението на ЕК за "ваксиниране" на всеки 4 месеца.

111

Анонимен

преди 2 години

"Значи ще се пътува по-нормално без неприятни спътници в самолета. Това е добре"===>Ами хайде,де.Защо сте още тук, какво се помайвате.Бягайте ,че да не се заразите от нас, здравите или преболедували неваскинирани. Заминавайте за почти напълно ваксинираната Австарлия. Там се върнаха към свободата, всичко е отворено, няма маски, няма сертификати

110

Анонимен

преди 2 години

"Кунчев ако стане война със зеления на първа линия ,аз ще те гледам от друга страна и ще чопля семки"+++Ако стане война такива поплювковци ще се наврат там, от където са дошли на този свят.Да се скрият запо-сигурно.

109

Анонимен

преди 2 години

До Тоя па:"Кунчев, четвъртата доза дали ще успееш да я изтърпиш?Яко май си нагазил в л....та, щом като една една оцеля след третата да продължаваш по стария начин!Или здраво те държат за т...ите за нещо?"+++>>>За какво, за какво го държат???Хората които имат такива атрибути имат смелост да кажат истината, а не ходят да стават резил маскара по медиите. А тези които ходят са кастрати. Тях природата ги е кастрирала.Резнала им е най-важния за човека атрибут - съвестта.

108

Анонимен

преди 2 години

"Още ли вярвате че всичко се създава и мисли за вашето здраве?"===>Тези, които мислеха така вече се набодоха. Останалите седим и наблюдаваме резултата.

107

Анонимен

преди 2 години

"А познаете кой пие белина в България ромското общество в България заради своята неграмотност и доверие ще белината ги спасява от ковид"+++Някой май е по-неграмотен и от ромското население щом може да напише такава глупост - че някой може да пие белина и да остане жив. Става въпрос за друго хлорно съединение с което се дезинфекцира водата във водопровода.Когато след авария ти пуснат водата и тя е бяла и мирише на хлор, от него е.Съединението Е предназначено за дезинфекция на водата.

106

Анонимен

преди 2 години

Значи ще се пътува по-нормално без неприятни спътници в самолета. Това е добре

105

Анонимен

преди 2 години

До Решението е тук.:"Предлагам специално за всички Ковидари да се създадат нови страни, а ние нормалните хора да си живеем както преди."+++Да ходят в Австралия.Нали са ваПцани и мат парво да пътуват. Пък ние ще си седим тук защото нямаме зелеВи сертификати и няма да ни вземат в самолета.

104

До 107

преди 2 години

Да. Прав си. Говори несвързано с оглед на това, че щеше да умре във ВМА от ваксите, а продължава да ги хвали. Как да разбереш такъв човек.

103

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да има закон за интернет в България тези които пишат лъжи за ваксините за ковид като Мангъзов опс Мангъров 5 години затвор ако имаше този закон в България сега антиваксарите убиеци нямаше да пишат лъжи за ваксините щото щяха да са в затвора където им е мястото"+++>Ако имаше такъв закон такива като тебе щяха да са в затвора защото разпространяват лъжата, че експерименталните препарати са ваксини.Сами им производители ги наричат препарати в експериментална фаза,

102

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да се намери берберин да му обръсне келявата брада на този.

101

Анонимен

преди 2 години

Тъжна гледка. Неваксинираните *** даже не разбират какво казва Кунчев.

100

Анонимен

преди 2 години

"Благодарим, проф. Кунчев, кажете им го на антиваксърите да си знаят! Те ни заразяват заради безотговорността си, вярват на конспиративни теории и не се ваксинират от глупост! Ами Вие, проф. Кунчев, сте нагледен пример за ваксиниран човек, който изкара вируса напълно безсимптомно!"===>Извинявай, сложих ти минус без да дочета до последното изречение. Смятай го за плюс.

99

Кунчеев

преди 2 години

явно от двумесечното търкаляне в болница никакви изводи не си си направил. Ковидя ти е изгладил гънките затова трябва да ти бъдат нагънати с една дебела сопа.Вие от лесния начин не разбирате, значи ще разберете от трудния.Никого не призовавам към насилие, но е очевАдно, че на хората съвсем скоро ще им гръмне бойлера.

98

Анонимен

преди 2 години

В бъдеще няма да има такъв бате

97

Анонимен

преди 2 години

Кунчев не може да е казал такова нещо. Покойниците не говорят. Телевизионният двойник на доц. Кунчев няма необходимата медицинска експертиза да се разпорежда колко щял да важи сертификатът.

96

Анонимен

преди 2 години

Кунчо, не можеш ли просто да млънеш?