45

Маке

преди 2 години

Според заклучоците на авторот 99 % од македонците христиани во Македониа се македонисти.Македонското прашане одамна е решено, ама некои како авторот и некои луге во Блгариа не го разбрале тоа.

44

Точен анализ

преди 2 години

Македонизмът е ерес ! Ако Кирил Петков или който и да е друг се опита да предаде или продаде българските национални интереси, ще си навлече не само презрението, но и гнева на българския народ ! А когато народът се разгневи, става много... много... лошо !

43

Анонимен

преди 2 години

Тюрлю гювеч по американски, както го пожелахте. Всички отвратителни договори са писани "на коляно", набързо, под нечия команда, заплаха, или страх.

42

ББ

преди 2 години

До Kamencoкакви партизани сте били бре...5 войни водиха дедите ни във ваша защита,НВ Цар Борис...направи така,че да спаси Българските еврей...исторически факти...не ни трябва вашето удобрение...но няма и да позволим да се гаврите с исторически факти...ЕС след около 40 г.,па вие си палете Националният ни флаг....от вас не искаме нищо....само сме ви помагали...да си *** не е ценност...да се отричаш от кръвта си...от Историята си,от предците си...да обричаш децата си на бедност и робство

41

47

преди 2 години

Това македонски партизани е малко като Ало Ало и френската съпротива.

40

Анонимен

преди 2 години

Като ти си я изпила.

39

ББ

преди 2 години

ЕС ама след 40 г.,та чий слуги са си е техен проблем,Гръцкият...или Оставки!!!...да учат китайски!

38

Анонимен

преди 2 години

Край Вардаро седиш мори дома да ми дойдеш.

37

Анонимен

преди 2 години

Националните интереси стоят над тези на ЕС. Никакви пазарлъци или отстъпки не трябва да се правят. Изобщо не ми дреме, че онези на запад са нетърпеливи.

36

Анонимен

преди 2 години

Янеле кротко ягне. Йовоно, Йованкее сърце мое Йовано.

35

ББ

преди 2 години

тотална импотентност,България има толкова много проблеми,децата ни бягат от домовете ни...кирето света тръгнал да оправя...макетата са загубена кауза...като Англия да тръгне да връща...САЩ...лудост...ама при вас е хитрина,бягате от решаване злободневните на Народа ни...отклонявате внимание...Оставка кире...ставаш за срам!!!...и сърбоманите да си плащат обядите...не плащай с мъките на децата ни робуващи по Света...Оставка...Да България...излезте...ИТН...излезте...елате на себе си!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Ke se storam na sokol pile.

33

Акробат

преди 2 години

Циркът България вече се вихри !

32

Анонимен

преди 2 години

До 35Доказите са от вашата научна фантастика!В предишните коментари се засегна темата за ,,Карнегиевата комисия" от 1913-14год.Съставена е от 8 членове ,3 на от тях са с "Нобелова награда за мир"В проведената от тях анкета никъде в Македония славянин ,не се изявявал нещо по различно от българин!

31

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До 5-ко Правилно си го напишал. Го читаме и разбираме.

30

Да

преди 2 години

Изселим сидерови от България?!

29

5-ко

преди 2 години

На 5 минути од каи што живеам , има средно економско училиште што го носи името на В.А-Д. За време на ВСВ во суд на држава што тогаш е соиузник на Хитлер изиавува дека ке збори на неговиот маичин иазикКога судиата му врака дека таков иазик нема , тои продолжил на француски. Осуден е на смрт со бесее. Толку од приказната за етничка не -инволвираност.

28

Анонимен

преди 2 години

До 31 Периода 41-44,години е най-светлият период за тогавашните македонски българи!Вашите фалшификации на историята не ни интересуват.Със сигурност има и убити партизани и комунисти,но и в България е имало и то много повече.Това са идеологически жертви ,а не на етническа основа.

27

5-ко

преди 2 години

Како само прекрасно авторот на ова писание го избегна периодот '41-'44 , и ефектот на ,,администрациата,, врз локалното население каде и денес и сега има уште живи сведоци , тоа е чудо едно. Чудете се вие за омразата денес , но таа не е за настаните од пред 70 години но е поради тоа што и денес вие иа вртите главата на страна , затоа што постоиат работи кои може и да се опростат , ама да се заборават нема.

26

Анонимен

преди 2 години

Въпроса кой е по-по и най-най няма отговор.Европейските държави отдавна са спрели да си го задават помежду си и си живеят добре.Пътуваш в Австрия не можеш да разбереш кога си влязъл в Германия.